Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój Piotr to już się coraz bardziej niecierpliww robi...
No i tak jak w min rozmawiam i jak rycze to go pytań czemu no nie płacze a no na to: że no inaczej to przeżywa i że też mu jest ciężko...
Madzia kuruj się :-*
Ja lecę jeszcze pracować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czekaja wrote:Piękny ten suwaczek Ewelinka az miło!!!!!!
Aniu czytałam ze Twojemu męzowi poprawiły się parametry nasienia. Brał jakies leki na to czy jak??
ja pocwiczyłam zeby sie troche odstresowac.
Jutro ginekolog moze cos ciekawego mi powie;)
buziaczki dla ciezarowek i dla tych co dopiero czekaja na zaladowanie;)bo mial 7 bakterii pozniej 2 bakterie a teraz byo czysciutko
parametry nasienie jeszcze nei wiemy bo bedzie mial teraz badanieczekaja lubi tę wiadomość
-
hej kochane ja zniklam bo mojprzyszeld wczesniej a czekalam zeby ugotowac mu swiezutki makaonik
ale bylo pycha -
Madziuszka dopisuje cie tez na I str starajacaych sie ok ??
której jeszczez nie dopisalam prosze mi pisacMadziuszka lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:&&&&&& przesyłam nieśmiałe !!!! wiruski!!!!! a co mi tam!!!!!!!! ogromniaste!!!!!!!
Ja tylko po to tu teraz weszłam żeby potwierdzić swoje przeczucia
Wiedziałam
a nie mówiłam że jajowód wyciągnął szyję do drugiego jajnika
GRATULACJE
normalnie zaraz się napiję wina z Mężusiem z tego powodu
Ściskam Kochanie
Ruda27, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:A pozniej : Boze moje sie juz wyprowadza ^^ hahhahaha
nieee, nie strasz mnie, zdecydowanie nie jestem jeszcze gotowa....
chociaż mój jak się na mnie wkurzył ostatnio, t0o wziął szkolny plecak, spakował jedne majtki jedne skarpetki i trochę plastikowego zabawkowego jedzenia i mówi... wyprowadzam się, ja na to czemu, Bo tata nie chce się już ze mną bawić...
na szczęście się nie wyprowadziłAleż mi się śmiać chciało jak go zobaczyłam przy drzwiach z tym plecaczkiem...
Madziuszka, Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
a ja stanelam na tym jak moj M bawi sie z synkiem samochodzikiem na staerowanie i oglada bajki z córcia
-
Anastazjaaa wrote:nieee, nie strasz mnie, zdecydowanie nie jestem jeszcze gotowa....
chociaż mój jak się na mnie wkurzył ostatnio, t0o wziął szkolny plecak, spakował jedne majtki jedne skarpetki i trochę plastikowego zabawkowego jedzenia i mówi... wyprowadzam się, ja na to czemu, Bo tata nie chce się już ze mną bawić...
na szczęście się nie wyprowadziłAleż mi się śmiać chciało jak go zobaczyłam przy drzwiach z tym plecaczkiem...
wrocilam po 30.min bo sie glodna zrobilam.... babcia nie zauważyła ze mnie nie bylo hahhaha
Anastazjaaa lubi tę wiadomość