Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Dziewczyny ja tak na chwilkę z innej beczułki
Dziaiaj miałam spoooory spadek tempki, no i trochę śluzu rozciągliwego podbarwionego mi sie trafiło jednorazowo, czy to raczej dzisiejsze
czy może owulka?
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki
Zaraz spróbuję Was nadrobić bo dzisiaj w ogóle nie zaglądałam. Byłam dzisiaj powtarzać betę po 48h, wynik 1563,0 i odebrałam progesteron, wynik 33,87. Chyba jest ok. Popołudnie przespałam bo już sobie ze sobą rady nie dawałam, ale stęskniłam się już za Wami
Ale bosko jest zajrzeć i zobaczyć takie wieści! Wiecie co kochane, tak sobie siedzę i myślę nad wszystkim i nadal nie dociera do mnie, że noszę w sobie życie, że naprawdę się udało...teraz Ewelinka zafasolkowała. Powiem Wam, że dzięki temu forum zaczynam wierzyć w cuda i utwierdzam się w przekonaniu, że szczęście przychodzi zawsze we właściwym momencie i przeważnie wtedy, kiedy najmniej się tego spodziewamy
Teraz wszystkie laseczki idźcie za naszym przykładem, trza wrzucić na luz, na chwilę się zapomnieć i szczęście przyjdzie samo!!!
Ech się rozpisałam, jakoś tak mnie naszło:)Czarnula87, Eweloka84, Paula55, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Inusia jeszcze w to nie wierze!
Ewelka, to tak jak i jaPo pierwszym teście to w ogóle nie mogłam zatrybić bo ciągle myślałam jak to możliwe????
A jednak
Ale do tej pory jeszcze nie dotarło to do mnie do końca, choć trzecia beta trochę już do mnie przemówiła
Tak czy inaczej do pierwszego USG będę chodzić jak na szpilkach
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Inusia wrote:Ewelka, to tak jak i ja
Po pierwszym teście to w ogóle nie mogłam zatrybić bo ciągle myślałam jak to możliwe????
A jednak
Ale do tej pory jeszcze nie dotarło to do mnie do końca, choć trzecia beta trochę już do mnie przemówiła
Tak czy inaczej do pierwszego USG będę chodzić jak na szpilkach
-
Czarnula87 wrote:Dziewczyny ja tak na chwilkę z innej beczułki
Dziaiaj miałam spoooory spadek tempki, no i trochę śluzu rozciągliwego podbarwionego mi sie trafiło jednorazowo, czy to raczej dzisiejsze
czy może owulka?
Ja myślę kochana, że to może być zapowiedź owulkiJa też miałam plamienie lekkie w okolicy owulacji.
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:ja jutro ide na bete, dziewczyny mnie dzis goniły ale stwierdziłam ze wytrzymam a teraz aaa!!! jak tu dozyc do rana!!!!
Hehe, znam toCzekam z niecierpliwością na wynik i zapraszam na październikówki na belly
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ewelci na pewno wszystko bedzie ok
a co do bety to jutro zobaczysz piekna
A ja siedze jak na szpilkach bo czekam na info od mojej przyjaciołki dzis miala miec USg w 7 tygEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny