Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, czy to normalne że ciągle od czasu do czasu czuje lewy jajnik? raz w nocy ból mnie obudził, dzisiaj też takie pulsowanie. Nie trwa to długo, ale co jakiś czas się ponawia. O co chodzi?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Saramago ja tak mam co cykl, po owulacji pobolewa mnie jajnik.. Mysle, ze to normalne
U mnie właśnie tak nie było, albo nie zwracałam wcześniej na to uwagi DziękiLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Halo slicznotki! Pobudka:D
Jednak ide do lekarza i wezme l4 do jutra niech sie w pracy wscikaja, mam to gdzies w sumie a chce w pelni wyzdrowiec
Korzystaj jeśli możesz. Jestem za L4 ja ide w poniedziałek po następne.
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Właśnie, gdzie są wszystkie. Czekam i czekam, a tu cicho, głucho. Znaczy że musze iść okna pomyć, bo monologi mnie nudząLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyJa sie zawsze z tym zle czuje, mimo ze nienawidze mojej pracy.. Wiem, ze glupio o mnie gadaja i wsciekaja sie.. Zwlaszcza se mysla, ze przeziebienie a ja ciagne 6 dni.. Ale z drugiej strony, za 2 tyg daje wypowiedzenie, wiec powinno mi to zwisac jeszcze bardziej.. Oni nie sa dla mnie fair dlaczego ja mam byc..
Przedluze i pojde w czw do pracy, niech sie dzieje co chce..
Jak Ty idziesz myc okna, ja ide suszyc glowe i troche sie malnac, bo ostatnie dni wygladalam hmmm niezbyt wyjsciowo :p -
Ruda27 wrote:Ja sie zawsze z tym zle czuje, mimo ze nienawidze mojej pracy.. Wiem, ze glupio o mnie gadaja i wsciekaja sie.. Zwlaszcza se mysla, ze przeziebienie a ja ciagne 6 dni.. Ale z drugiej strony, za 2 tyg daje wypowiedzenie, wiec powinno mi to zwisac jeszcze bardziej.. Oni nie sa dla mnie fair dlaczego ja mam byc..
Przedluze i pojde w czw do pracy, niech sie dzieje co chce..
Jak Ty idziesz myc okna, ja ide suszyc glowe i troche sie malnac, bo ostatnie dni wygladalam hmmm niezbyt wyjsciowo :p
No a po co się przejmujesz jak ktoś gada? Jak nie mają swojego życia, to gadają o innych. Olej to ciepłym moczem z góry na dół. Przede wszystkim myśl o sobie. Jeśli możesz wziąć L4 to bierz. Mnie nie przedłużyli umowy, bo życzliwa pracownica usłyszała jak mówiłam, ze chce sie starac o ciąże. Zbieg okoliczności? Nie sądzę. Skoro tak postąpili to ja poszłam na L4.Ruda27 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Dzisiaj ostatni dzień na luteince u mnie Postanowiłam, że nie robię testu wcale. Podejrzewam, że i tak będę miała @ bo wszystko na to wskazuje, szczególnie, że od wczoraj wściekam się o byle co na moich chłopaków Moje dziecko chyba też będzie miało @ bo też się wścieka bez powodu :D
Jutro chyba będę dzwonić do meblowego czy juz coś wiadomo kiedy będą meble dla młodego. Już bym chciała, żeby przyjechały, bo wtedy zacznę się brać za porzadki na święta. U Michasia będzie trzeba już okna pomyć, firankę mu zmienić, poprzebierać ciuszki, z których powyrastał i zabawki A że ja mam u niego w jednej szafce swoje ciuchy to będę musiała je zabrać do nas do pokoju, więc wtedy muszę zrobić porzadki w naszym pokoju i tak po kolei mini lawinką zrobimy całą chałupkę dokładnie Jak dobrze pójdzie to do końca listopada się ze wszystkim wyrobię, bo akurat wtedy oboje z mężem będziemy w domuPaula_29, Ruda27, Dorotucha, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny! Miałam tu wczoraj wieczorem do Was luknąć ale miałam takie zawroty głowy że nawet wstać z kanapy nie mogłam. Po prostu położyłam się o 20 jak dziecko i zasnęłam. Myślałam że będę chora bo czułam się jak na grypę ale temperaturę pod pachą miałam 36,28 a w pochwie 37,49. Dla mnie bezsensu bo dzisiaj czuję się tylko trochę zmęczona. Ta jesień doprowadza mnie już do szału
Kto pije kawkę bo ja się jak zwykle zbożówką raczęEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Brzmi dobrze, długie 10 dni przede mną, a tempka płaściutko póki co. Nie zauważam jakiś dziwnych zmian. Jakiś swędzący sutek, czy od czasu do czasu mi niedobrze, ale tak to jest jak się czeka i denerwuje:)
Za to zaczynam sobie wyobrażać co zrobie gdy zobacze dwie kreski. I chyba zatancze jakiś taniec rytualny, godowy czy cuś w tym stylu
Paula_29 wrote:Joasiu ja tez myślę, że miałaś owulkę 16dc
Saramago co do jajnika to mnie kłuł mocno jajnik z którego miałam owulkę juz po owulce:)
to podobno powiększające się ciałko żółte ciążowe:)Paula_29 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ruda27 wrote:Dorotucha ladne objawy, ciazowe zaciskam kciuki kiedy termin @ i testowanie?
-
Cycki mnie bolą jak je naduszę, ale w poprzednich ciążach tego nie było. Czułam tylko pełne podbrzusze i pobolewanie jak na @. W dniu spodziewanej @ doszły poranne mdłości. Teraz jajnik mnie pobolewa ten z którego miałam owulkę może torbiel się zrobił i dlatego. Jakoś nie wierzę w ciążę wszystko jest inaczej niż w poprzednich
-
Dorotucha wrote:Cycki mnie bolą jak je naduszę, ale w poprzednich ciążach tego nie było. Czułam tylko pełne podbrzusze i pobolewanie jak na @. W dniu spodziewanej @ doszły poranne mdłości. Teraz jajnik mnie pobolewa ten z którego miałam owulkę może torbiel się zrobił i dlatego. Jakoś nie wierzę w ciążę wszystko jest inaczej niż w poprzednich
Słyszałam, że każda ciąża jest inna, więc nie trać nadziei
Eweloka84, Czarnula87, Dorotucha, Ruda27 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dorotucha wrote:Cycki mnie bolą jak je naduszę, ale w poprzednich ciążach tego nie było. Czułam tylko pełne podbrzusze i pobolewanie jak na @. W dniu spodziewanej @ doszły poranne mdłości. Teraz jajnik mnie pobolewa ten z którego miałam owulkę może torbiel się zrobił i dlatego. Jakoś nie wierzę w ciążę wszystko jest inaczej niż w poprzednich
Saramago, Dorotucha lubią tę wiadomość