Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Ja też się lenię oprócz wstawiania kolejnych pralek
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnySaramago kawka jak najbardziej nastawie obiad i robie kawke
Maz wrocil wiec wypije z nami jesli moze :p
Dzisiaj ziemniaczki, kotlecik i surowka z marchewki i jabluszka
Wiem saramago, trzeba byc twardym. Moze to lepiej ze teraz te bakterie sa wykryte i bede sie leczyla.. Oby to nie przeszkodzilo w ciazy.. A moze przez to zajsc nie moglam? -
Możliwe Ruda, nie wiem. Nie chcę Cię dołować, bo mój przypadek był trudny i długi z bakteriami, ale wyleczyłąm się i zanim będę miała jakiś nawrót chcę zajść w ciąże.
Mąż pewnie że może z nami wypić kawę. Przecież bez mężów to my ani rusz, są nam potrzebni
Ja odkurzę.
Na obiad robię sznycelki z indyka z cukinią z grila z tortelini szpinakowym z ricotą z sosem jogurtowo czosnkowymPaula_29 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Mmmm saramago twoj obiad brzmi pysznie
Czyli Ty mialas problemy z ciaza przez bakterie?!
Nie kochana, ponieważ lekarka kazała mi całkowicie wstrzymać się do wyleczenia. Trwalo to u mnie dwa lata. Powiedziała, że jest ryzyko niedonoszenia ciąży. Ale to było w moim przypadku, u Ciebie muszą zdiagnozować co to jest w ogóle. U mnie były bakterie i infekcje razem.
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dziewczyny a ten detektor to ile dni po ovu się włącza. Bo jak mi wczesniej wyznaczyło ovu na 10dc, to odpalił i pokazał jakieś punkty 6/100 ?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Od 4 dni po owu.
Lepiej sie ńie sugerowac, zwariowac idzie jeszcze bardziej :p
Mam nadzieje, ze u mnie to nie jest przez te bakterie
No to czyli, ze u mnie zapali sie jutro? dziwne to. Postaam się nie sugerować, chociaż właśnie doświadczam nowego doznania, wcześniej mi nie znanego - mrówki w brodawkach Dziwnie.
Ruda, kiedy będziesz cos wiecej wiedzieć?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyNo to dobrze, jak jakies objawy masz ale lepiej sie nie nastawiac, grzecznie czekamy !
Ja nie wiem co ze mna, mysle ze i tak ńici skoro mam te bakterie, moze w ogole nie mialam owu?
W sb ndz powinnam miec plamienie, w pon termin @. Ale juz mi sie wszystkiego odechcalo, przez te bakterie. Mysle, ze ńici z tego -
Hej dziewczyny
Saramago nie sugeruj się detektorem , najlepiej nic tam nie wpisywać bo jak to robisz to i tak się sugerujesz
Gdzieś na forum dziewczyna pisała że w cyklu jednym wyznaczył jej 98/100 pkt a w tym w którym zaszła 40/100.
Prawda jest taka, że rzadko która kobieta ma objawy ciążowe przed @
Objawy ciążowe przed @ to te za które odpowiada wzrost progesteronu, a progesteron wzrasta też po ładnej owulacjiRuda27 lubi tę wiadomość
-
Apropo detektoru.... Ja tak mialam ostatio. Na dzien przed @ mialam cos kolo 90 pkt hahahaha masakra.
Paula oewnie ze was nie opuszcze ale mam dzis sredni dzien... Problemy z mieszkaniem troszke... Poza tym tempka mi tak dziwnie dzis spadla.... Nie wiem o co kaman. Czy tak moze byc czy cos zle zmierzylam (mierzylam jak zawsze). Testy owu znow ladne wyszly.... Nic nie kumam
-
e tam może jak order ale 4 listki ma :)a to na szczęście
no wgrudniu oczywiście 2 kresku musowo aby dostać oby owocne te nasze cykle były a poźniej jak na szpilkach w oczekiwaniu co będzie ;P może do 12 grudnia nie zwariuje, bo chyba po tym wiesiołku mam dziwne głupawkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 20:49
-
Paula55 wrote:A ja do 6! A juz ciekawa jestem co bedzie...
Ja tez biore wiesiolek a nie mam takich glupawek buuu. No chyba ze w pracy ale to nie od wiesiolka napewno