Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySaramago nie wiem, pewnie nie bo wiem co zobacze :p
Wiec raczej nie zrobie, z reszta i tak nie mam testu a mam jutro na 8.30 do pracy wiec nie kupie dzisiaj bi nie chce wychodzic :p
Eweloka i prawidlowo wiec spokojnej pracki kochanaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój plan wypalił
Ja dzisiaj też siedze w domu. Poza spacerkami z moim sierściuchem. Przeglądam ogłoszenia pracy. Z tamtym nic nie wypaliło, facet nawet nie pokwapił sie zadzwonic tylko meila wysłał,... że zmienił plany!
Ruda27 wrote:Saramago nie wiem, pewnie nie bo wiem co zobacze :p
Wiec raczej nie zrobie, z reszta i tak nie mam testu a mam jutro na 8.30 do pracy wiec nie kupie dzisiaj bi nie chce wychodzic :pLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ruda27 wrote:Patrze na galerie wykresow, kobiety ktore zaszly maja znaczna roznice w temoeraturach, jest ona wysoko, u mnie to jakis zart jest wiec wiem ze to nie ma sensu, bo sie nie udalo i tak :p
Moje w ogóle są moim zdaniem dziwne. Nie znam sie ale pierwsza faza niezbyt niska, a druga faza.... sie dopiero określaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyCo za bufon. Co to ma byc ze zmienil plany... Szkoda nerwow na takich ludzi nawet...
Znajdziesz cos wartego uwagi, chociaz i tak wczesniej zajdziesz w ciaze wiec nie wiem czy jest sens denerwowac sie praca
No testowanie mam wybite z glowki... Czekam na sb i plamienia :p -
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Co za bufon. Co to ma byc ze zmienil plany... Szkoda nerwow na takich ludzi nawet...
Znajdziesz cos wartego uwagi, chociaz i tak wczesniej zajdziesz w ciaze wiec nie wiem czy jest sens denerwowac sie praca
No testowanie mam wybite z glowki... Czekam na sb i plamienia :p
No dobra zajdę w ciąże i co dalej. Nie ukrywam, że to mi bardzo blokuje głowę. Idealnie byłoby znaleźć prace i zajść w ciąże ach pomarzycLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Mój plan wypalił
Ja dzisiaj też siedze w domu. Poza spacerkami z moim sierściuchem. Przeglądam ogłoszenia pracy. Z tamtym nic nie wypaliło, facet nawet nie pokwapił sie zadzwonic tylko meila wysłał,... że zmienił plany!
-
Wiecie co mi napisał? że zmienił plany bo bierze sobie wolne od roboty na cały grudzien wiec może w styczniu wróci do tego pomysłu wspołpracy ze mna! Heeellllloooo????? To on za mna wydzwaniał,że chce podjąć wspolprace. I to drugi raz juz mnie tak robi w konia. Kij mu w du... oko.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ciągle sobie powtarzam, że się ułoży i dobrze będzie... i na pewno mój Jacek coś wymyśli
Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. U nas kijowo z finansami, nawet mega bardzo mocno, więc podjęliśmy decyzję, że na razie dzidzia nr 2 stop. Będę brać luteinkę tak,żeby sobie tylko cykle wyregulować i nie bedę patrzeć na tempkę przynajmniej dopóki nie dorwę termometru
-
nick nieaktualny
-
Hej Czarnula. Ja tak tę decyzję przez finanse odkładałam najpierw 5 lat, bo ciagle coś, bo praca nie ta, bo jeszcze nie ma stabilnie, potem przez nastepne 2 lata bo ciągle jakies bakterie i infekcje, a teraz... teraz to już w rękach losu. Z perspektywy czasu teraz widzę, że wcale wtedy gdy myślałam, że jeszcze jest czas, gdy było milion powodów, że to nie ten moment - okazuje się, że to był dobry czas. Ech...LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja póki co pocieszam się tym o to dżentelmenem
<--- VeloWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 09:43
Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyFajny słodziak My byśmy chcieli zwierzaczka, ale też na razie się wstrzymujemy. Psa nie weźmiemy bo nas prawie w domu nie ma i szkoda, żeby się męczył bidulek. Piotrek mój kota nie chce. Myśleliśmy nad rybkami, ale to też wydatek kilku ładnych stówek, więc na razie pas
-
nick nieaktualny