Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:Apropo detektoru.... Ja tak mialam ostatio. Na dzien przed @ mialam cos kolo 90 pkt hahahaha masakra.
Paula oewnie ze was nie opuszcze ale mam dzis sredni dzien... Problemy z mieszkaniem troszke... Poza tym tempka mi tak dziwnie dzis spadla.... Nie wiem o co kaman. Czy tak moze byc czy cos zle zmierzylam (mierzylam jak zawsze). Testy owu znow ladne wyszly.... Nic nie kumam
A co się dzieje z mieszkaniem?
Jeśli chodzi o testy to serduszkuj i czekaj na pozytyw -
nic lece bo coś mnie "jajeczka" bolą bleh...do jutra przy porannej kawie, oraz starym zwyczajem wysokich tempek oraz kolorowych :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 21:19
Ruda27, Saramago lubią tę wiadomość
-
Ni mielismy cos nie do konca zgodnie z normami zrobione i sie przyczepili... jutro mamy dzwonic i sie dowiemy co dalej.
Wlasnie obawiam sie ze dzis moze byc ciezko z serduszkami bo moj T juz slyszlalam przez tel zdenerwowany przez to cholerne mieszkanie. Musze mu sie pomoc wyluzowac
Ale nie poddajemy siei walczymydalej. Zobaczymy jak jutro bedzie tempka wygladac i jak testy
Eweloka kolorowych kochana ja jutro tradycyjnie popoludniem do Was zajrzeEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Cześc dziewczyny ale mi nastroj spadł na wieczór. I głowa mnie zaczęła boleć. Idę spać. Chcę już nowy dzień. w ogóle wszystko mnie wkurza, a tak się dobrze trzymałam cały dzienLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Cześc dziewczyny ale mi nastroj spadł na wieczór. I głowa mnie zaczęła boleć. Idę spać. Chcę już nowy dzień. w ogóle wszystko mnie wkurza, a tak się dobrze trzymałam cały dzien
Ja w ogóle bym chciała, żeby się cały tydzień skończył bo mój mąż na szkoleniu w Wawie od poniedziałku i już za nim tęsknie, poza tym odliczam dni do wizyty wtorkowej i chciałabym by czas biegł jak najszybciej
Paula nie mam pojęcia co to jest:) heh -
Paula55 wrote:Hmmm to jest tak jakby sprawdzenie bezpeiczenstwa (w wolnym tlumaczeniu)
Ale co ma byc to bedzie. Ja sie tym nie przejmuje tak.... Ale moj T napewno bedzie i to mnie martwi
Będzie dobrze, my jak robiliśmy odbiór techniczny to się też nieźle strachu najadłam bo połowę rzeczy było nie tak, ale się udało, także powodzenia:) -
Miłego dnia dziewczyny
Zaglądam tu rzadko, bo w pracy ostatnio nie mogę a po pracy padam na pysk.
Chyba nei będę miała wiele czasu na myślenie o owulce:)starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Guniaczek, Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eweloka84 wrote:nic lece bo coś mnie "jajeczka" bolą bleh...do jutra przy porannej kawie, oraz starym zwyczajem wysokich tempek oraz kolorowych :*
dmuchaj jeszcze dziewczę dmuchaj bo pomagaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Ja zaraz z kawka dolacze, pol h musze odczekac..
Saramago sliczny piesek
Jakie plany macie dzisiaj?
Powiem wam, ze przeszlo mi przez mysl, jutro 11dpo zrobic test przez te leki co mam brac kurde, nie wiem co to ale chyba lekarka sie zna nie? Albo wie ze ta bakteria wyklucza ciaze.. -
Hej Ruda, dziękuje. To moje oczko w głowie
Co do testu, czy poczujesz się lepiej jak go zrobisz?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają