Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
łoo matko Piselini - wszystko co tam wypisalas to chodzaca ja ..
szczegolnie ostatnio.. nawet kiedys mi wmawiali poczatki anemii ale jakos to ucichlo
no nic zrobie sobie nastepnym razem zelazo i obczymy
o tak
mąz juz patrzyl dzis za winkiema ja buszuje po necie i szukam jakiejs dobrej potrawy - owoce morza odpadaja maz nie lubi ;/
Pisellini lubi tę wiadomość
-
ps mam tylko nadzieje ze mijutro gin nie powie ze jednak jest inekcja i ze mamy zakaz
bo sie pochlastam ;/
-
Ania_84 wrote:ps mam tylko nadzieje ze mijutro gin nie powie ze jednak jest inekcja i ze mamy zakaz
bo sie pochlastam ;/
no gdzież!!!
będzie bzykanko jak ta lala
p.s. miałam wstawić jakiś gif odpowiedni ale jak wpisałam hasło 'gif sex' to mi brzydkie obrazki wyskoczyłyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
hehe spoko
nie no mam nadizeje ze to swedzenie to po antybiotyku i wystarczy ze bede brala jakies z flora bakteryjna
zrobie jakas potrawe z duzaa iloscia lubczykuPisellini lubi tę wiadomość
-
Pisellini wrote:lody!!!
lody są dobre na wszystko!!! i na fantazję też!!!!Pisellini, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hehe spoko
nie no mam nadizeje ze to swedzenie to po antybiotyku i wystarczy ze bede brala jakies z flora bakteryjna
zrobie jakas potrawe z duzaa iloscia lubczyku
bierz koniecznie bo grzybicy się nabawisz...matko zapomniałam Ci powiedzieć...łykaj, łykaj, łykaj...bo antybiotyk wyżera wszystkie bakterie..te dobre też i nie tylko z jelit ale też "stamtąd"..
moja koleżanka nabawiła się takiego swędzenia że myślała, że skona... -
Pisellini wrote:jak masz w domu to zapodaj sobie też dopochwowe bakterie na wszelki wypadek!
uciekam,
do jutra
o której masz wizytę?
juro doorek jest od 10 i o ktorej przyjde to wejde ;)ewentualnei poczekam jak ktos bedzie -
nick nieaktualnyJa jeszcze jestem. Ciuchy gotowe. Ja wykapana. Wlosy schna pazury tez
troche poczytalam o.firmie wiec taka zielona nie jestem
nastawienie na jitro dobre a najlepsza motywacja dla mni w tej chwili to chec rzucenia wrednej malpie kierowniczce wypowiedsenia w twarz!!
dam z siebi jutro wszystko!!
Ania_84, Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUfff uff ufff stresa lapie
brzuch mnie boli nogi mam jak z waty. Ale co tam. Raz sie zyje!!
mam nadzieje ze sie spodobam
sporo sie o firmie dowiedzialam wiec nie jestem zielona. Psychicznie tez si jakos przygotowalam. No to sie zbieram bo za godzine mam pociag
buziaki. Zajrze moze w drodze do was
Ania_84, Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny