Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
O fuuuuuuj.... ja neinawidzę oliwek ...smakują jak rzygi

Laseczki ja spadywuję po auto, bo zaparkowałam u koleżanki a jutro rano chcę nim do pracy pojechać :*
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
albo pomior mozareela oliwki i bazylia "DMadziuszka wrote:Oliwki, ser feta, pomidorki o boziuuu jaka mam chrapkę

Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paa Kochana!!!! odwiedzaj nas częściej i się odzywaj noooo!! buziam mocnoGuniaczek wrote:O fuuuuuuj.... ja neinawidzę oliwek ...smakują jak rzygi

Laseczki ja spadywuję po auto, bo zaparkowałam u koleżanki a jutro rano chcę nim do pracy pojechać :* -
Czesc Guniaczku
super ze tam w wawie ci sie uklada 
Czyli decyzja byla dobra. Teraz tylko twojego sciagaj do siebie i pelnia szczescia
Ewelus super masz z tym szefem
dobrze ze nie musiszz sie praca denerwowac. Teraz dbaj o siebie i malenstwo 
Olga super wiesci od ginka
tylko sie cieszyc
no i dzialac oczywiscie. Uda sie wtedy kiedy sie bedziesz najmniej tego spodziewac jak my wszystkie 
Aniu normlanie szalejesz z tymi erotykami hahahaha. My mamy przez to krwawienie celibat przynajmniej do konca 1 trymestru
zobaczymy co w pon na usg sie pokaze jeszcze,,,
A moj dzis robil nadgodziny i jak przyszedl to tak sie wkurzylam ze o mako sie nie poryczalam!!!!
Moj t od swiat zapierdala (sorry sle inaczej nie da sie napisac) jak dzikimosiol. Mial 1 niedz wolnego od swiat. Pracuje tez nadgodziny w tygodńiu.... Ostatnio kierownik do niego przylazl ze zmiennik t znow w szpitalu i czy moze przez ten czas caly czas na rano pracowac i jak bedzie duzo pracy to robic nadgodziny. Ok zgodzil sie. Chcial pomoc chlopu bo nie ma ludzi do roboty... Az dzis rano tak go plecy bolaly ze musialam mu plaster rozgrzewajacy przykleic...
I dzis poszedl T sie zapytac czy pon i wt może przyjsc na popoludńie bo mamy usg i we wt badańia krwi w szoitalu. A tej chuj mowi ze NIE!!!!!
Czaicie to? Tomek sie wkurzyl i mowi jak to? On tak zapierdziela i nie moze dwa dni sie zamienic?! A ten z łaska ze mooooze pozwoli mu sie zwolnic tylko na badania ale ma byc w pracy na 6 a pozniej po badaniach wocic
Eweloka84 lubi tę wiadomość

35odc.