Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Pisellini wrote:Saramago może PMS?
albo ZWPAnia_84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dorotucha wrote:Na forum będziesz plotkować, filmy oglądać, słodko się lenić
i tyć ... heheh
Jak jestem w domu to dużo więcej jem, jakoś tak chyba z nudów, nie wiem czy też tak macie ale to okropne, człowiek się powstrzymać nie może, wszystko pod rękąDorotucha lubi tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:Teeeeeeeeeeeeeeest !
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa test. No to faktycznie, też już bym chciała Walentynkija to chce już 13 marca. Mam dość siedzenia w domu.
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Paula_29 wrote:i tyć ... heheh
Jak jestem w domu to dużo więcej jem, jakoś tak chyba z nudów, nie wiem czy też tak macie ale to okropne, człowiek się powstrzymać nie może, wszystko pod ręką
5kg plus na dwumiesięcznym bezrobotnym, a więc tak, siedzę w domu i jemPaula_29 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:albo ZWP
-
Madziuszka wrote:Najgorsza jest ta niepewność ... Najchętniej to bym codziennie testy robiła
To naturalne. też nie umiałam się powstrzymywać, choć lekarka mówiła, żeby absolutnie nie robić przed@ a nawet czekać do paru dni po terminie @ i dodawała, to dla Pani zdrowia psychicznegoLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ania_84 wrote:?? co to za skrót - ale widze ze w 7dpo jakies plamionko moze fasol sie zagniezdza??
ja już nie wierzę w jakies zagnieżdżania, a wlaśnie dzisiaj w poradach przeczytałam, że podwyższony cholesterol wpływa na plodność a ja z wyników właśnie tylko cholesterol mam zły, podwyższony.
a skrót: zespół wkoorwa permanentnegoEweloka84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Mnie mój K. wkurza ... mówie mu wczoraj że nie wytrzymam a on że się nakręcam, to tłumacze grzecznie jak dziecku że chce tylko wiedzieć a on dalej swoje nakręcasz się bla bla bla zaraz będziesz schizować bla bla bla no myślałam że mu strzele wczoraj
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:Mnie mój K. wkurza ... mówie mu wczoraj że nie wytrzymam a on że się nakręcam, to tłumacze grzecznie jak dziecku że chce tylko wiedzieć a on dalej swoje nakręcasz się bla bla bla zaraz będziesz schizować bla bla bla no myślałam że mu strzele wczoraj
m.in. dlatego mój o niczym nie wiem, domyśla się, ale nie ma tematu w domu. pewnie bym oczekiwała wiecej wsparcia od niego, a on by podchodził do tematu jak do zadania/sportu. a na cholere mi jeszcze wkoorwiania jegoMadziuszka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Paula_29 wrote:i tyć ... heheh
Jak jestem w domu to dużo więcej jem, jakoś tak chyba z nudów, nie wiem czy też tak macie ale to okropne, człowiek się powstrzymać nie może, wszystko pod rękąale w między czasie biegałam żeby zrzucić 5 kg pozostałe po ciąży
udało się ale znowu 1,5 kg na plus
idzie wiosna trzeba znowu pomyśleć o ruchu
-
Saramago wrote:m.in. dlatego mój o niczym nie wiem, domyśla się, ale nie ma tematu w domu. pewnie bym oczekiwała wiecej wsparcia od niego, a on by podchodził do tematu jak do zadania/sportu. a na cholere mi jeszcze wkoorwiania jego
hahah
Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
kurfa nijak
nie wiem..chyba świruje ;/ boli mnie podbrzusze jak na @.. jak "cos" poleci to lece sprawdzic czy to nie @
i stresa mam MEGA ... a znowu jak mnie nic nie boli to zaraz głupie mysli ehh , dzwonie dzis do gienka bo pie.r.dolca dostane chyba.. ryczec mi sie chce i juz głupieje chyba
a tak poza tym to wczoraj spałam juz o 20.30 hahahahai dzis w pracy kawunie zrobiłąm i.. wylałam bo smakuje jak woda z rdzą <hahaha> bleee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 08:59