Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Dziewczyny jestem na miejscu w srodku
nie wiem czy trzese sie z zimna czy ze strachu
trzymajci kciuki i prosze o wirtualn kopy w tylek na szczescie
odezwe sie po wszystkim
:*
<kop><kop> hehehe
-
odezwe sie po wszystkim
jedno wynika z drugiego, ale Ty jesteś kobita silna i dasz se radę. oddychaj. kciukamLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dorotucha wrote:Obiecałam sobie być silna i wierzyć ale ja mam już tego dosyć
wiem że inne dziewczyny mają gorzej bo ja mam już jedno dziecko ale to tak samo boli kurde no
Rozumiem że boli tak samo, a raczej domyślam się
-
Paula_29 wrote:Dorotka ale Ty masz małe dziecko więc samo zajmowanie się nim spala tłuszcz:)
jak się wpieprza śmieciowe żarcie to tak jest bo olałam zdrowe jedzenie bo i tak guzik mi to daje tylko same wyrzeczenia tylko
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
odezwe sie po wszystkim
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Ufff uff ufff stresa lapie
brzuch mnie boli nogi mam jak z waty. Ale co tam. Raz sie zyje!!
mam nadzieje ze sie spodobam
sporo sie o firmie dowiedzialam wiec nie jestem zielona. Psychicznie tez si jakos przygotowalam. No to sie zbieram bo za godzine mam pociag
buziaki. Zajrze moze w drodze do was
trzymam kciuki
Ania_84 powodzenia na wizycie
Paula_29 wrote:Tylko się trochę obawiam, że się w domu zanudzę. Co ja będę robić...
Saramago wdech wydech, wdech wydech... choć muszę przyznać że też czasem wnerwiam się bez powoduchyba czasem trzeba w ten sposób oczyścić organizm
Dorotucha to zapraszamy częściejPaula_29 lubi tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:Ja też sobie obiecałam być silna... Ale wiesz co mnie najbardziej wkur*** gadanie że małolata wskoczy do łóżka i już zachodzi... goowno prawda ja wskakuje i nic ! A już patrzenie na moje "znajome" które urodziły i nie opiekują sie jak powinny to mmnie do kurwicy doprowadza.
Rozumiem że boli tak samo, a raczej domyślam sięMadziuszka lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Przeżywałam to przed pierwszą ciążą cholery dostawałam że wszyscy zachodzą a ja nie. Teraz wkurwia mnie moja nieudolność że nie umiem odpuścić że moje ciało nie pracuje tak jak powinno. A najbardziej boli że moje bliźniacze Aniołki odeszły. Wiele kobiet traci ciąże ale mnie to chyba przerosło nigdy nie dostałam takiego kopa od życia... kurde sorry że Wam tu smęcę bo cieszymy się że Ewelce się udało a ja tu atmosferę psuję. Mam zły dzień po prostu