X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie masz się czym przejmować ! Ciążowe objawy są ? Są ! A brzusio boli, bo się przyzwyczaić musi :D

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem, że moze przesadzam ale co ja poradze, ze ja panikara no i dodatkowo sie stresuje czy jest i bedzie ok ..
    no nic zadzwonei do gienia to mi powie albo opierdzieli ze panikuje hehe :) przyjmę to na klate :P
    a co tam u Was Kochane??

Madziuszka lubi tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    kurfa nijak :-/ nie wiem..chyba świruje ;/ boli mnie podbrzusze jak na @.. jak "cos" poleci to lece sprawdzic czy to nie @ :-/ i stresa mam MEGA ... a znowu jak mnie nic nie boli to zaraz głupie mysli ehh , dzwonie dzis do gienka bo pie.r.dolca dostane chyba.. ryczec mi sie chce i juz głupieje chyba :)
    a tak poza tym to wczoraj spałam juz o 20.30 hahahaha :) i dzis w pracy kawunie zrobiłąm i.. wylałam bo smakuje jak woda z rdzą <hahaha> bleee
    Spokojnie Kobieto nerwy tylko Ci szkodzą . Jak pobolewa podbrzusze to nic złego bo macica się zmienia a kropek zadomawia. Spokojnie zadzwoń do gina i noł stresssss bo będzie dobrze :D A nie miałaś od razu dupka brać jak test pozytywny zobaczysz bo chyba coś wspominałaś kiedyś?

Eweloka84 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    Spokojnie Kobieto nerwy tylko Ci szkodzą . Jak pobolewa podbrzusze to nic złego bo macica się zmienia a kropek zadomawia. Spokojnie zadzwoń do gina i noł stresssss bo będzie dobrze :D A nie miałaś od razu dupka brać jak test pozytywny zobaczysz bo chyba coś wspominałaś kiedyś?
    powiedział, ze jak zobacze dwie krechy to mam dzonic to mi powie co ijak i napewno dostane tabsy na podtrzymanie to nie podlega dyskusji, wiec dzonie dzis do niego i zobacze co mi powie bo dupka mam w domu ale na własną treke to sie boje brac wiadomo

Dorotucha lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże reklama camemberta w telewizji a ja już mam apetyt ... W takim tempie to ja będe szersza niż wyższa haha :D

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj dolinę bo w głębi serca gdzieś tam się łudziłam że nie będę musiała brać tych tabsów że @ nie przylezie a tu tempka leci na łeb na szyję :( ale widocznie moje modły do Stasia Papczyńskiego tylko na innych działają bo jakoś sobie nie mogę cudu wymodlić.... O losie....

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Madziuszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    wiem, że moze przesadzam ale co ja poradze, ze ja panikara no i dodatkowo sie stresuje czy jest i bedzie ok ..
    no nic zadzwonei do gienia to mi powie albo opierdzieli ze panikuje hehe :) przyjmę to na klate :P
    a co tam u Was Kochane??
    U mnie nudy ! Lecze oko, lecze zatoki i nudze się jak hooj :D

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Dorotucha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    powiedział, ze jak zobacze dwie krechy to mam dzonic to mi powie co ijak i napewno dostane tabsy na podtrzymanie to nie podlega dyskusji, wiec dzonie dzis do niego i zobacze co mi powie bo dupka mam w domu ale na własną treke to sie boje brac wiadomo
    Będzie dobrze ja to wiem :)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    Ja mam dzisiaj dolinę bo w głębi serca gdzieś tam się łudziłam że nie będę musiała brać tych tabsów że @ nie przylezie a tu tempka leci na łeb na szyję :( ale widocznie moje modły do Stasia Papczyńskiego tylko na innych działają bo jakoś sobie nie mogę cudu wymodlić.... O losie....
    Nie martw się kochana, w końcu się uda :) Uszka do góry !

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuszka wrote:
    Nie martw się kochana, w końcu się uda :) Uszka do góry !
    Mam kryzys w chuj przepraszam :(

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    Ale za co ty przepraszasz niunia ?! Każda z nas ma te kryzysy :( Po to jesteśmy żeby się wspierać :*

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    <3 <3 nie martw się Kochana, zobaczysz że sie ułozy wszystko

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuszka wrote:
    U mnie nudy ! Lecze oko, lecze zatoki i nudze się jak hooj :D
    leż i sie kuruj :D tez bym polezała hahahhaa

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    leż i sie kuruj :D tez bym polezała hahahhaa
    No to dawaj i wskakuj do mnie !!! :D Duże łóżko mam i pościel już ugrzana haha ^^

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuszka wrote:
    Ale za co ty przepraszasz niunia ?! Każda z nas ma te kryzysy :( Po to jesteśmy żeby się wspierać :*
    Obiecałam sobie być silna i wierzyć ale ja mam już tego dosyć :( wiem że inne dziewczyny mają gorzej bo ja mam już jedno dziecko ale to tak samo boli kurde no :(

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahah leceeeee :D

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    Siedzę już 3 rok w domu i póki co tylko 1,5 kg mam więcej ;) ale w między czasie biegałam żeby zrzucić 5 kg pozostałe po ciąży ;) udało się ale znowu 1,5 kg na plus ;) idzie wiosna trzeba znowu pomyśleć o ruchu :)
    Dorotka ale Ty masz małe dziecko więc samo zajmowanie się nim spala tłuszcz:)

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    Obiecałam sobie być silna i wierzyć ale ja mam już tego dosyć :( wiem że inne dziewczyny mają gorzej bo ja mam już jedno dziecko ale to tak samo boli kurde no :(
    Kochana myślę, że kazda z nas miała nie jeden taki kryzys ... Kochana moja noo bo chomika naslę na Twój kryzys :*
    zobaczysz! bedzie dobrze!!!

Dorotucha lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem na miejscu w srodku :) nie wiem czy trzese sie z zimna czy ze strachu ;) trzymajci kciuki i prosze o wirtualn kopy w tylek na szczescie ;) odezwe sie po wszystkim ;) :*

Eweloka84, Dorotucha, czekaja lubią tę wiadomość

• Paula_29 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    kurfa nijak :-/ nie wiem..chyba świruje ;/ boli mnie podbrzusze jak na @.. jak "cos" poleci to lece sprawdzic czy to nie @ :-/ i stresa mam MEGA ... a znowu jak mnie nic nie boli to zaraz głupie mysli ehh , dzwonie dzis do gienka bo pie.r.dolca dostane chyba.. ryczec mi sie chce i juz głupieje chyba :)
    a tak poza tym to wczoraj spałam juz o 20.30 hahahaha :) i dzis w pracy kawunie zrobiłąm i.. wylałam bo smakuje jak woda z rdzą <hahaha> bleee
    Ewelka to normalne, też tak miałam, ale nie przejmuj się to normalne, jeszcze przez 2 , 3 miesiące w terminie @ możesz takie bóle odczuwać, a jak chcesz wiedzieć jak się sprawy mają zrób sobie progesteron dodatkowo

Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
‹‹ 723 724 725 726 727 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ