Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem, że moze przesadzam ale co ja poradze, ze ja panikara no i dodatkowo sie stresuje czy jest i bedzie ok ..
no nic zadzwonei do gienia to mi powie albo opierdzieli ze panikuje heheprzyjmę to na klate
a co tam u Was Kochane??Madziuszka lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:kurfa nijak
nie wiem..chyba świruje ;/ boli mnie podbrzusze jak na @.. jak "cos" poleci to lece sprawdzic czy to nie @
i stresa mam MEGA ... a znowu jak mnie nic nie boli to zaraz głupie mysli ehh , dzwonie dzis do gienka bo pie.r.dolca dostane chyba.. ryczec mi sie chce i juz głupieje chyba
a tak poza tym to wczoraj spałam juz o 20.30 hahahahai dzis w pracy kawunie zrobiłąm i.. wylałam bo smakuje jak woda z rdzą <hahaha> bleee
A nie miałaś od razu dupka brać jak test pozytywny zobaczysz bo chyba coś wspominałaś kiedyś?
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Spokojnie Kobieto nerwy tylko Ci szkodzą . Jak pobolewa podbrzusze to nic złego bo macica się zmienia a kropek zadomawia. Spokojnie zadzwoń do gina i noł stresssss bo będzie dobrze
A nie miałaś od razu dupka brać jak test pozytywny zobaczysz bo chyba coś wspominałaś kiedyś?
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj dolinę bo w głębi serca gdzieś tam się łudziłam że nie będę musiała brać tych tabsów że @ nie przylezie a tu tempka leci na łeb na szyję
ale widocznie moje modły do Stasia Papczyńskiego tylko na innych działają bo jakoś sobie nie mogę cudu wymodlić.... O losie....
Madziuszka lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:wiem, że moze przesadzam ale co ja poradze, ze ja panikara no i dodatkowo sie stresuje czy jest i bedzie ok ..
no nic zadzwonei do gienia to mi powie albo opierdzieli ze panikuje heheprzyjmę to na klate
a co tam u Was Kochane??Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:powiedział, ze jak zobacze dwie krechy to mam dzonic to mi powie co ijak i napewno dostane tabsy na podtrzymanie to nie podlega dyskusji, wiec dzonie dzis do niego i zobacze co mi powie bo dupka mam w domu ale na własną treke to sie boje brac wiadomo
-
Dorotucha wrote:Ja mam dzisiaj dolinę bo w głębi serca gdzieś tam się łudziłam że nie będę musiała brać tych tabsów że @ nie przylezie a tu tempka leci na łeb na szyję
ale widocznie moje modły do Stasia Papczyńskiego tylko na innych działają bo jakoś sobie nie mogę cudu wymodlić.... O losie....
Uszka do góry !
-
Madziuszka wrote:Ale za co ty przepraszasz niunia ?! Każda z nas ma te kryzysy
Po to jesteśmy żeby się wspierać :*
wiem że inne dziewczyny mają gorzej bo ja mam już jedno dziecko ale to tak samo boli kurde no
Madziuszka lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Siedzę już 3 rok w domu i póki co tylko 1,5 kg mam więcej
ale w między czasie biegałam żeby zrzucić 5 kg pozostałe po ciąży
udało się ale znowu 1,5 kg na plus
idzie wiosna trzeba znowu pomyśleć o ruchu
-
Dorotucha wrote:Obiecałam sobie być silna i wierzyć ale ja mam już tego dosyć
wiem że inne dziewczyny mają gorzej bo ja mam już jedno dziecko ale to tak samo boli kurde no
zobaczysz! bedzie dobrze!!!Dorotucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:kurfa nijak
nie wiem..chyba świruje ;/ boli mnie podbrzusze jak na @.. jak "cos" poleci to lece sprawdzic czy to nie @
i stresa mam MEGA ... a znowu jak mnie nic nie boli to zaraz głupie mysli ehh , dzwonie dzis do gienka bo pie.r.dolca dostane chyba.. ryczec mi sie chce i juz głupieje chyba
a tak poza tym to wczoraj spałam juz o 20.30 hahahahai dzis w pracy kawunie zrobiłąm i.. wylałam bo smakuje jak woda z rdzą <hahaha> bleee
Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość