Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweloka84 wrote:Dorka nooo nieee, no chyba jestem zmuszona dać klapsiora Tobie i chomika nasłac!!!!!!! nic nie psujesz co ty pitolisz???!!!!
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Hej dupeczki
Ja dzisiaj strasznie niewyspana, budziłam się w nocy chyba z 5 razy, masakra
Synka nakarmiłam, sama co nieco zjadłam, choć niewiele bo mi niedobrze. Zaraz biorę się za sprzątanie bo wpada dzisiaj do nas koleżanka ze swoim maluszkiem na herbatkę
Ewelina, ja miałam to samo przez kilka dni po teście, jak poczułam mokro to zaraz do łazienki leciałam. Teraz już powoli mi przechodzi. Ale i tak do czwartku to chyba zejdęBo w czwartek mam wizytę u ginka
Dorotka, głowa do góry, będzie dobrze! Musi się w końcu ułożyć. A złym nastrojem się nie przejmuj, każdej z nas się zdarzaJesteśmy tu, żeby się wzajemnie wspierać
Olga powodzenia!!! I czekamy na wieści jak po rozmowieDorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Inusia wrote:Hej dupeczki
Ja dzisiaj strasznie niewyspana, budziłam się w nocy chyba z 5 razy, masakra
Synka nakarmiłam, sama co nieco zjadłam, choć niewiele bo mi niedobrze. Zaraz biorę się za sprzątanie bo wpada dzisiaj do nas koleżanka ze swoim maluszkiem na herbatkę
lecę na śniadanie
A jeszcze takie pytanie do zaciążonych, kiedy powiecie otoczeni o waszym stanie? Rodzinie przyjaciołom...
od razu czy wolicie poczekać? -
Anastazjaaa wrote:no to relaksik cały dzień
lecę na śniadanie
A jeszcze takie pytanie do zaciążonych, kiedy powiecie otoczeni o waszym stanie? Rodzinie przyjaciołom...
od razu czy wolicie poczekać?Dorotucha, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:no to relaksik cały dzień
lecę na śniadanie
od razu czy wolicie poczekać?a reszta otoczenia dowie się jak juz brzuch będzie sporawy bo już raz się pochwaliłam głupia przed wizyta u gienka i 4 dni po wizycie poroniłam więc tym razem ostrożność nade wszystko
Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość