X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    ja takie opcje próbowałam przy pierwszej ciąży ale mój osioł nie pokumał.... więc teraz chcę go sprawdzić ;)
    Mój zakuma, wyczulony na "te kwestie" a że wie kiedy mam test robić jak zadzwoni zapytać o wynik to powiem że nie robiłam i zrobie jutro a wieczorem niespodzianka.... o ile się uda ;/

Dorotucha, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Raz pochwalilam sie za wczesnie...

ja właśnie też, i później nie mogłam znieść tych wzroków i pytań jak się cvzujesz.... brrr dlatego teraz chyba powiem mamie jak już będzie w miarę bezpiecznie a znając moją mamę ona zajmie się resztą *(dwa dni jej daję aby wszyscy wiedzieli)

;)

Dorotucha lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuszka wrote:
    Te E-papierosy ? Goowno jedno wielkie, dusze się krztuszę i normalnej fajki to nie przypomina, ale już z paczki zeszłam do 2-3 ...
    E-papierosy maja więcej gówien w sobie niż normalne fajki, gdzieś o tym czytałam najlepiej rzucić w cholerę dla dzidziusia ;)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuszka wrote:
    Mój zakuma, wyczulony na "te kwestie" a że wie kiedy mam test robić jak zadzwoni zapytać o wynik to powiem że nie robiłam i zrobie jutro a wieczorem niespodzianka.... o ile się uda ;/

fajnie :))

Madziuszka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde normalnie zaczynam sie co raz bardziej stresowac! juz mogłby odebrac to chociaz wyrzuciłabym z siebie co mi lezy hahaahahah

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Dorotucha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    ja właśnie też, i później nie mogłam znieść tych wzroków i pytań jak się cvzujesz.... brrr dlatego teraz chyba powiem mamie jak już będzie w miarę bezpiecznie a znając moją mamę ona zajmie się resztą *(dwa dni jej daję aby wszyscy wiedzieli)

Mama agentka niezła ;) moja nie powie na szczęście nikomu ;)

Anastazjaaa, Madziuszka lubią tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    E-papierosy maja więcej gówien w sobie niż normalne fajki, gdzieś o tym czytałam najlepiej rzucić w cholerę dla dzidziusia ;)

jestem za :)

ale ja niepaląca to łatwo mi się mówi ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    kurde normalnie zaczynam sie co raz bardziej stresowac! juz mogłby odebrac to chociaz wyrzuciłabym z siebie co mi lezy hahaahahah
    wdech wydech wdech wydech.... spokojnie odbierze ;)

Madziuszka, Eweloka84 lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:

;)
    Ja mojej mamince to pierwszej powiedziałam, a teraz dowie się druga. Mieszkamy razem więc i tak zauważy a poza tym jest moją najlepszą przyjaciółką więc jak mogłabym jej nie powiedzieć :D Zawsze jej wszystko peplam tylko nie wie o starankach ...

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie wie bo było by dziwnie gdyby siedziała za ścianą a my byśmy działali hahaha :D

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:

Mama agentka niezła ;) moja nie powie na szczęście nikomu ;)

to fajnie jakbym mojej powiedziała tylko jeszcze nikomu nie mów ona by kiwała głową tak tak, a za plecami już by smsa pisała do babci....

Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z mama mam bardzo dobry kontakt, takze ona od razu wiedziala po zrobieniu testa, sisotra to samo. Po prostu wiedzialy kiedy mam jakie dni hehe :p euforii u mnie tym razem nie bylo, obawa moja i meza bo bralam w tym czasie antybiotyk.. Ale na szczescie jest wszystko dobrze..
    Chcialabym juz sie pochwalic wszystkim, np jawnie na fb, ale czasami sie troche boje..

Ewelinka Ty sie tak nie stresuj :p

Dorotucha, Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma ktoś jakiś pomysł na dorsza na obiad bo znudził mi się już smażony i gotowany na parze ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://polozna.blog.pl/ nie wiem czy znacie czy nie, ale bardzo fajny blog :)

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łoo mo misiek wczoraj stwierdził e mojej mamie powiemy jak juz brzuch urosnie hahaahah bo zaraz cała rodzina bedzie wiedziec haha :)

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Dorotucha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    to fajnie jakbym mojej powiedziała tylko jeszcze nikomu nie mów ona by kiwała głową tak tak, a za plecami już by smsa pisała do babci....
    No nieźle plotkareczka trochę ;) ach te mamy :) moja znowu uparta że nic jej nie przegadasz ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Madziuszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    Ma ktoś jakiś pomysł na dorsza na obiad bo znudził mi się już smażony i gotowany na parze ;)
    A smażony w pieprzu cytrynowym, albo ryba po grecku ?

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Ja z mama mam bardzo dobry kontakt, takze ona od razu wiedziala po zrobieniu testa, sisotra to samo. Po prostu wiedzialy kiedy mam jakie dni hehe :p euforii u mnie tym razem nie bylo, obawa moja i meza bo bralam w tym czasie antybiotyk.. Ale na szczescie jest wszystko dobrze..
    Chcialabym juz sie pochwalic wszystkim, np jawnie na fb, ale czasami sie troche boje..

Ewelinka Ty sie tak nie stresuj :p
    poczekaj do połowy ciąży i wklejaj śmiało usg na FB ;)

Madziuszka, Dorotucha, Ruda27 lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem czy lubicie serki kremowe na kanapki ale właśnie otworzyłam dwa Arli : pomidory z bazylią i pesto z rukolą no niebo w gębie !!!! Pychotki :D

Anastazjaaa, Eweloka84, Saramago, Ruda27, Dorotucha lubią tę wiadomość

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuszka wrote:
    A smażony w pieprzu cytrynowym, albo ryba po grecku ?
    Nie mam pieprzu cytrynowego a po grecku na kolacje bardziej preferujemy a mój zdziwiłby się gdyby na obiad kolacje dostał ;) ale dziękuję za pomysł jak kupię pieprz bo nie chce mi się do sklepu iść ;) to wypróbuję ;)
    Chyba poszperam po necie ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
‹‹ 727 728 729 730 731 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ