Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:ja takie opcje próbowałam przy pierwszej ciąży ale mój osioł nie pokumał.... więc teraz chcę go sprawdzić
Dorotucha, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Raz pochwalilam sie za wczesnie...
ja właśnie też, i później nie mogłam znieść tych wzroków i pytań jak się cvzujesz.... brrr dlatego teraz chyba powiem mamie jak już będzie w miarę bezpiecznie a znając moją mamę ona zajmie się resztą *(dwa dni jej daję aby wszyscy wiedzieli)
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:Te E-papierosy ? Goowno jedno wielkie, dusze się krztuszę i normalnej fajki to nie przypomina, ale już z paczki zeszłam do 2-3 ...
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:ja właśnie też, i później nie mogłam znieść tych wzroków i pytań jak się cvzujesz.... brrr dlatego teraz chyba powiem mamie jak już będzie w miarę bezpiecznie a znając moją mamę ona zajmie się resztą *(dwa dni jej daję aby wszyscy wiedzieli)
Mama agentka niezłamoja nie powie na szczęście nikomu
Anastazjaaa, Madziuszka lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:ja właśnie też, i później nie mogłam znieść tych wzroków i pytań jak się cvzujesz.... brrr dlatego teraz chyba powiem mamie jak już będzie w miarę bezpiecznie a znając moją mamę ona zajmie się resztą *(dwa dni jej daję aby wszyscy wiedzieli)
Zawsze jej wszystko peplam tylko nie wie o starankach ...
-
Dorotucha wrote:
Mama agentka niezłamoja nie powie na szczęście nikomu
to fajnie jakbym mojej powiedziała tylko jeszcze nikomu nie mów ona by kiwała głową tak tak, a za plecami już by smsa pisała do babci....
Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa z mama mam bardzo dobry kontakt, takze ona od razu wiedziala po zrobieniu testa, sisotra to samo. Po prostu wiedzialy kiedy mam jakie dni hehe :p euforii u mnie tym razem nie bylo, obawa moja i meza bo bralam w tym czasie antybiotyk.. Ale na szczescie jest wszystko dobrze..
Chcialabym juz sie pochwalic wszystkim, np jawnie na fb, ale czasami sie troche boje..
Ewelinka Ty sie tak nie stresuj :p
Dorotucha, Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:to fajnie jakbym mojej powiedziała tylko jeszcze nikomu nie mów ona by kiwała głową tak tak, a za plecami już by smsa pisała do babci....
ach te mamy
moja znowu uparta że nic jej nie przegadasz
-
Ruda27 wrote:Ja z mama mam bardzo dobry kontakt, takze ona od razu wiedziala po zrobieniu testa, sisotra to samo. Po prostu wiedzialy kiedy mam jakie dni hehe :p euforii u mnie tym razem nie bylo, obawa moja i meza bo bralam w tym czasie antybiotyk.. Ale na szczescie jest wszystko dobrze..
Chcialabym juz sie pochwalic wszystkim, np jawnie na fb, ale czasami sie troche boje..
Ewelinka Ty sie tak nie stresuj :pMadziuszka, Dorotucha, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:A smażony w pieprzu cytrynowym, albo ryba po grecku ?
ale dziękuję za pomysł jak kupię pieprz bo nie chce mi się do sklepu iść
to wypróbuję
Chyba poszperam po necie