Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorotucha wrote:Nie mam pieprzu cytrynowego a po grecku na kolacje bardziej preferujemy a mój zdziwiłby się gdyby na obiad kolacje dostał
ale dziękuję za pomysł jak kupię pieprz bo nie chce mi się do sklepu iść
to wypróbuję
Chyba poszperam po necieDorotucha lubi tę wiadomość
-
a ja właśnie zjadłam mega pakę chrupków kukurydzianych, a zaraz planuje robić placki ziemniaczane z gulaszem.
No moje drogie, a co byście powiedziały na fakt, iż dzisiaj test ovu wykazaly dwie widoczne krechy?Dorotucha, Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:a ja właśnie zjadłam mega pakę chrupków kukurydzianych, a zaraz planuje robić placki ziemniaczane z gulaszem.
No moje drogie, a co byście powiedziały na fakt, iż dzisiaj test ovu wykazaly dwie widoczne krechy?chyba że to zagnieżdżenie a owu była wcześniej
a pozytywny test owu może oznaczać fasolkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 10:55
-
nick nieaktualnySaramago wrote:a ja właśnie zjadłam mega pakę chrupków kukurydzianych, a zaraz planuje robić placki ziemniaczane z gulaszem.
No moje drogie, a co byście powiedziały na fakt, iż dzisiaj test ovu wykazaly dwie widoczne krechy?
Ciaza?:D
Madziuszka lubi tę wiadomość
-
uff dodzwniłam się! póki nie ma plamien ani krwawien to mam sie uspokoic, nie panikowac, brac kwas foliowy i prowadzic rekreacyjny tryb zycia
zapisał mnie na za dwa tyg bo teraz i tak nic bysmy nie zobaczyli i mam sie nie stresowac, gdyby cos sie działo mam dzwonic i mam sie cieszyc
Dorotucha, Saramago, Ruda27, Anastazjaaa, czekaja lubią tę wiadomość
-
Pffffffffffff zwariowalyście? jaka ciąża????? albo trefny test, albo naprawdę mi się owu przesunęła. w tym plamieniu byla jakas tam cienka czerwona niteczka, jajnik mnie nadupca, ale to nie ciąża? no jakim cudem???LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eweloka84 wrote:kurfa jak ja przezyje te dwa tygodnie
chyba co dziennie testy bede robc <hahaha><sciana>
dasz rade, prowadź rekreacje.albo.... prokreacjeEweloka84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:Cuda nie cuda, ja tu przesuniecia owu nie widu i juz
:P
a R po wyznaczonym rzekomo terminie ovu w 11dc??? i to go bylo mega dużo wtedy. no coś jest nie halo, a ja nie wiem co. a ja bardzo ale to bardzo nie lubię nie wiedzieć. znowu organizm pogrywa sobie ze mna
ale już sobie obiecałam i wiem jak zajsć w ciążę.... zdradzic Wam sekret?Dorotucha lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyAsia kochana wszystko jest mozliwe! Niteczka w sluzie moze oznaczac zagniezdzanie
mam nadzieje, ze tak jest w Twoim przypadku
Te testy owu sa mylne, wiele wykresow sie naogladalam :p tak samo to ze test jest pozytywny po owu nie znaczy ze to ciaza, bo wiele kobiet mialo test owu negatywny a ciazowy pozytywny.. Nie ma co wariowac, a spokojnie (w miare) czekac
Ja znalazlam yoge dla zaciazowychbede chodzila od marca, raz w tygodniu na 1,5 h juupi
Ewleinka wiec teraz bez nerwow bo wszystkie Ci nakopiemy! Ty masz spokojna byc! Wiem ze ciezko, sama po sobie wiem ze wariowalam, ale tylko jak cos sie dzieje niedobrego..
To ze masz bole to normalne, ze sa to bole na @ tez normalne i jeszcze jakis czas beda.. Spokojnie i prosze zaczac sie cieszyc ciaza jak mowi lekarzEweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Asia kochana wszystko jest mozliwe! Niteczka w sluzie moze oznaczac zagniezdzanie
mam nadzieje, ze tak jest w Twoim przypadku
Te testy owu sa mylne, wiele wykresow sie naogladalam :p tak samo to ze test jest pozytywny po owu nie znaczy ze to ciaza, bo wiele kobiet mialo test owu negatywny a ciazowy pozytywny.. Nie ma co wariowac, a spokojnie (w miare) czekac
No przecież mówie że to nie ciąża, nie ma takiej opcjitylko zastanawialam się czy owu się przesunęła, wczoraj wieczorem jeszcze trochę miałam R ale już nie zmieniałam wykresu. wszędzie piszą, że ostatni dzien śluzu płodnego to owu. ale jak to ma sie do tempki która skoczyła duzo wcześniej. totakie zagmatwane....
dlatego cały marzecz odpuszczam i wracam do was dopiero w kwietniuLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Aśka wszystko jest możliwe
a pozytywny test ovu czasami faktycznie oznacza ciążę nawet chyba któraś dziewczyna tutaj robiła test ovu przed ciążowym i oba wyszły pozytywne
ja w drugiej ciąży miałam plamienie na zagnieżdżenie w pierwszej nie i to plamienie to była właśnie taka jedna niteczka krwi w śluzie jednego dnia wieczorem a rano kolejnego dnia było kilka brązowych jakby strzępków dosłownie milimetrowe wiórki
Saramago lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Aśka wszystko jest możliwe
a pozytywny test ovu czasami faktycznie oznacza ciążę nawet chyba któraś dziewczyna tutaj robiła test ovu przed ciążowym i oba wyszły pozytywne
ja w drugiej ciąży miałam plamienie na zagnieżdżenie w pierwszej nie i to plamienie to była właśnie taka jedna niteczka krwi w śluzie jednego dnia wieczorem a rano kolejnego dnia było kilka brązowych jakby strzępków dosłownie milimetrowe wiórki
o proszę, już jest "AŚKA" Aśka... za chwilę będzie Asica, OMG co za światEweloka84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dorotucha wrote:Wariatka
może być Joanno jeżeli sobie życzysz Asiu
a gdzie sloneczko? kwiatuszku? serduszko? aniołku????? to nie łaska?Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają