Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazja wszystkie ładne miałbym problem wybierać ale jak już to ta pierwsza. Kumpelka ma podobną i pięknie wygląda na oknie z zewnątrz i w środku zwłaszcza że ma brązowe ramy w oknie
Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:oj dziewczyny chyba dziś będzie baraszkowanie w nocy takie tu już nastroje sexualne widzę, chyba napięcie puszcza
nr 2 ale wiesz, wszystko zależy jakie jest otoczenieAnastazjaaa lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dorotucha wrote:i w ciąży tej wersji też się trzymaj
Essa!!! Esssa! Teraz Ty Kochana siostro trzmasz bat
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki ja mam dziś wolne i siedze w domku...mąż też urlopik, więc błogie lenistwo...Ruda 27- zazdraszczam zakupów-fajnie kupowac dla dzidzi:-)
-
To ja idę placki ziemniaczane zbroić.
Eweloka84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ruda27 wrote:Ale nudy dziewczyny..
Dzisiaj albo jutro jedziemy na male zakupki ikea i na ciuszkina pewno będziesz miała problem co wybrać z tych wszystkich słodkich ciuszków
IKEA FOREVER mogłabym tam zamieszkaćRuda27 lubi tę wiadomość
-
A ja powiedziałam rodzicom i teściom w 7 tyg po drugim USG, bliskim znajomym w 10 tyg a w pracy w 13
Asia ja robiłam test owu 10 dpo i wyszedł pozytywny, godzinę potem pozytywny ciążowy, Paula też robiła owu i pozytywny, więc ja bym zrobiła test:)Dorotucha, Saramago, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalie86 wrote:hej dziewczynki ja mam dziś wolne i siedze w domku...mąż też urlopik, więc błogie lenistwo...Ruda 27- zazdraszczam zakupów-fajnie kupowac dla dzidzi:-)
Jednak jedziemy jutro :p ale dla dzidzi kupowac jeszcze nie bede, jedynie poogladam te male cudenka,, a zaczne od 6 miesiaca kupowac -
Paula_29 wrote:A ja powiedziałam rodzicom i teściom w 7 tyg po drugim USG, bliskim znajomym w 10 tyg a w pracy w 13
Asia ja robiłam test owu 10 dpo i wyszedł pozytywny, godzinę potem pozytywny ciążowy, Paula też robiła owu i pozytywny, więc ja bym zrobiła test:)
aż tak w cuda nie wierzę, ale pewnie jak mi psyche siądzie to zrobie. ale gdzie tam do @ jeszcze ho hoLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Hej dziewczynki ..
mam dobre i złe wiadomosci ..
u mnie wsio w porzadku pecherzyki s na lewym jajniki 11mm na prawym 14 endo 11 mm
ale druga widomosc mnie po porstu dobiła..
wybłagałam od nich te poprzednie wyniki nasienia meza .. co były robioe w maju.i o tam czytam.. Aspermiaz tego zapisu wynikało ze plemników nie było w nasieniu
po huj oni nas nastawiali zeby probowac ze moze sie poprawi
jak polozna przed lekarzem pwiedziala mi ze raczej watpi czy sie poprawi i ze jedynym wariantem zaewne bedzie in vitro ..albo nasienie dawcy dali na powtorne badanie i esl nic sie nie poprawi to dostaniemy skierownie do innej kliniki na konsultacje
kurwa jak ja mam o=to powiedziec mojemu ..
i jeszcze tekst na do widzenia.. niech panstwo probuja.. moze sie uda.. -
nick nieaktualny
-
nam chyba nie jest pisane dziecko.. ciagle cos wychodzi . a jesli te badania sie potwierdza.. to a juz nie wiem w co wierzyc.. a w co nie ..
jak mozna czlowiekowi wmawiac przez 8 miesiecy ze jest ok..