Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ale wiecie co ...azospermia to brak plemnków a aspermia to raczej przejściowy stan-mogła się przyczynić do tego właśnie infekcja a nawet częste stosunki Aniu powtórzcie koniecznie badania...tylko moze nie współżyjcie ok 3 dni by wyniki były miarodajne
-
Maz miał wtedy infekcje.. wyszło 7 bakterii wzial antybiotyk, wyszly jeszcze dwie .. pozniej zrobil znowu posiew i wyszlo ujemnie cyzli ze czytalo ..
badanie nasienia bylo robione wtedy kiedy mial te 7 bakterii.. kazali nam nie wpsolzyc przez 5-7 dni.. i chyba badanie bylo po 7 dniach abstynencji -
własnie tego nie rozumiem- bo oni napisali ze brak blemników w ejakulatu a na dole napisane bylo Aspermia.. wiec ja juz nie wiem o co chodzi
-
powtórzymy.. wiem ze nie mozemy sie poddac..ale po rpostu jak to uslyszalam to mi rece opadly ze 8 miesiecy nic nam nie mowili0- jakbysmy wiedzielize tak jest to bysmy juz dawno zaczeli inaczej do tego podchodzic ..a oni we mnie ładwoali a to clo ..a to inne duperele
-
Ania_84 wrote:powtórzymy.. wiem ze nie mozemy sie poddac..ale po rpostu jak to uslyszalam to mi rece opadly ze 8 miesiecy nic nam nie mowili0- jakbysmy wiedzielize tak jest to bysmy juz dawno zaczeli inaczej do tego podchodzic ..a oni we mnie ładwoali a to clo ..a to inne duperele
-
Tacy lekarze są niepoważni
zróbcie badania ponownie i będziesz wiedziała na czym stoisz. 7 bakterii to dużo i mogły faktycznie spustoszenie zrobić. Będę się za Was modliła za resztę dziewczyn też ale za Was szczególnie, bo St. Papczyński pomaga w takich przypadkach ja w to ogromnie wierzę.
czekaja, Pisellini lubią tę wiadomość
-
No na to jak Was p[otraktowani to brak słow.
pewnie czekalibyscie z 3 4 miesiace na powtorzenie badan czyli 4 miesiace tak naprawde niepotrzebnego oczekiwania i niepotrzebnych lekow.
Nic juz nie zmienisz kochana wiec trzeba sie zmierzyc z wrogiem i bedzie dobrze:* -
nic ja M przyjedzie to pogadam z nim.. i podejmiemy decyzje czy nie jechac jednak do warszawy do tej kliniki Nozum- bo tam nawet jakby sie cos udlo uzyskac plemniko w to mozna zamrozic..odrazu jest urolog i obia komplet badan- tylko szkoda ze to ne jest choc troche finansowane.
bo w tym momencie bedzie glownie chodzilo o koszta .. -
dobra dziewczyny poryczalam.. ale trzeba sie brac w garsc
dziekuje ze jestescie..naprrawde duzo mi dala rozmowa z Wami
czekaja, Pisellini lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczerze mowiac nie wiem jaki koszt..ale skoro samo badania kosztuje 70-100 zl... inna badani.. zamrazanie plemnikow w banku nasienia to koszty rezdu 4000.. i chyba 500 zl miesiecznie.. same wizyty to 120-150 zl. . leki .. a jak tak . to przeciez na jednej wizycie sie nie konczy .. nie wiem.. potworzymy badanie zadzownimy do tej klinii zapytamy sie jakie to koszta s..jesli stwierdzimy ze koszty nas przerosna.. to poki co odpuscimy bedziemy zbierac kase.. i moze odwiedzimy osrodek adopcyjny za ten czas.. bo podobno na adopcje tez sie cczeka 3 lat a
-
tylko boja sie ze moj M sie podda.. bo wiem jak zareagowal jak dowiedzial sie ze wyniki sa kiepskie.. .. to wtedy juz mowil ze po co ma sie truc.. ze przeciez to i tak nic nie da.. wtedy przez dwa miechy ..tak cholernie sie odemnie oddalil.. bo czul sie .. niepotrzebny jak to okreslil..