Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Hej dziewczynki ..
mam dobre i złe wiadomosci ..
u mnie wsio w porzadku pecherzyki s na lewym jajniki 11mm na prawym 14 endo 11 mm
ale druga widomosc mnie po porstu dobiła..
wybłagałam od nich te poprzednie wyniki nasienia meza .. co były robioe w maju.i o tam czytam.. Aspermiaz tego zapisu wynikało ze plemników nie było w nasieniu
po huj oni nas nastawiali zeby probowac ze moze sie poprawi
jak polozna przed lekarzem pwiedziala mi ze raczej watpi czy sie poprawi i ze jedynym wariantem zaewne bedzie in vitro ..albo nasienie dawcy dali na powtorne badanie i esl nic sie nie poprawi to dostaniemy skierownie do innej kliniki na konsultacje
kurwa jak ja mam o=to powiedziec mojemu ..
i jeszcze tekst na do widzenia.. niech panstwo probuja.. moze sie uda.. -
w wyniku bylo ze nie znaleziono plemnikow.. wiec co tu konsultoac
wiadomo zrobimy dokladniejsze badania .. ale ja w cuda juz nie wierze.. po co mi to bylo.. tak to przynajmeni jeszcze mialam nadzieje a teraz ja stracilam -
Ania_84 wrote:w wyniku bylo ze nie znaleziono plemnikow.. wiec co tu konsultoac
wiadomo zrobimy dokladniejsze badania .. ale ja w cuda juz nie wierze.. po co mi to bylo.. tak to przynajmeni jeszcze mialam nadzieje a teraz ja stracilam -
Ania_84 wrote:w wyniku bylo ze nie znaleziono plemnikow.. wiec co tu konsultoac
Eweloka84 wrote:poronieni ludzie... moze faktycznie zróbcie jeszcze raz badania i idzcie do jakiegos specjalisty bo tu widze ludzie kompletnie nie odpowiedzialni i niekompetentni
<tulę> Cie Kochana bardzo mocnoDorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Aniu a wchodziłaś może na wątek męskie sprawy, kiedyś podczytywałam i dziewczyny tam różne ciężkie sprawy opisywały, może coś doradzą
Tym bardziej, że przecież chyba wcześniejsze wyniki pokazywały plemniki (chyba że ja źle zrozumiałam)więc co teraz nagle ich nie ma?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
jehałam w autobusie i łzy po porstu same mi leiały.. na dodatek jestem sama w domu Michal dopeiro o 19 przyjdzie ..
dzieki dziewczynki, teraz pozostaje nam czekac ....boze jak ja bym chciala zeby choc troche to wszystko bylo inaczej.. zeby ta badania daly nam jakies nadzieje .. -
Paula_29 wrote:Aniu a wchodziłaś może na wątek męskie sprawy, kiedyś podczytywałam i dziewczyny tam różne ciężkie sprawy opisywały, może coś doradzą
Tym bardziej, że przecież chyba wcześniejsze wyniki pokazywały plemniki (chyba że ja źle zrozumiałam)więc co teraz nagle ich nie ma? -
Ania_84 wrote:jehałam w autobusie i łzy po porstu same mi leiały.. na dodatek jestem sama w domu Michal dopeiro o 19 przyjdzie ..
dzieki dziewczynki, teraz pozostaje nam czekac ....boze jak ja bym chciala zeby choc troche to wszystko bylo inaczej.. zeby ta badania daly nam jakies nadzieje .. -
a oni tak pierdol...ą za przeprozeniem może to mozę sro może owo...kurfa idioci jacyś tzreba powtórzyć badania i oprzeć diagnoze na nowych a nie pieprzyć od rzeczy i ludzi stresowac
-
Co za dupki, jak można komuś takie kity wciskać, przecież oni mają obowiązek podać informację o prawdziwym stanie zdrowia pacjenta
I jeszcze się kazali starać
Myślę, że powinniście rzeczywiście zmienić klinikę i zrobić badania raz jeszcze bo ja bym im nie ufałakonwalie86 lubi tę wiadomość
-
Anusia wiem że ciezko teraz w to uwierzyc ale jeszcze nic straconego. Nie takie cuda sie zdarzają.
Powtórzcie koniecznie badania a pozniej jesli sie potwierdza to trzeba bedzie myslec dalej.
dobrze wiesz ze nieraz na forum byl przypadek ze juz do specjalisty i invitro a tutaj niespodzianka i byla dzidzia.
Jesli wyniki sie potwierdza i mimo wszystko bedzie aspermia to przeciez nie przekresla to szansy na malenstwo.
Jest przeciez invitro i dofinansowanie ze strony panstwa na ten zabieg a wy jak najbardziej sie kwalifikujecie bo z tego co wiem w ciazy nie bylas i nigdy nie mialas poronienia??
Sama znam 3 przypadki ze facet nie mogl i invitro dalo efekt.
Uszy do gory bo tylko dobrym nastawieniem i walka o upragnione malenstwo zwyciezycie:*
wiem ze pewnie mezowi ciezko bedzie to przekazac. Ja nawet nie wyobrazam sobie jak moj by to przyjał ale niestety trzeba.
Ubierz to w jakies takie slowa zeby nie odebralay mu calkowicie nadzieji.
teraz Ty musisz byc silna dla Niego i malucha Waszego:* my jestesmy z Toba i na nas mozesz liczyc:*:*:*
Paula_29, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
konwalie86 wrote:nie wolno się poddawać...
wspieramy duchowo!!!
Jejku jak oni mogli trzymać to w tajemnicy.... 8 miesięcy to szmat czasu, jak zaczęlibyście wtedy badania i wyniki teraz może już byłby rezultaty.... ehhhh
-
czekaja wrote:
Jest przeciez invitro i dofinansowanie ze strony panstwa na ten zabieg a wy jak najbardziej sie kwalifikujecie bo z tego co wiem w ciazy nie bylas i nigdy nie mialas poronienia??
nawet nie wiedziałam że dofinansowują - super sprawa!czekaja lubi tę wiadomość