Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wypróbujcie wszystkie możliwe opcje a co do zbierania kasy, to nie czekajcie aż się odłoży, wszystkie badania itp nie są w jednym terminie, więc po malutku po malutku może dacie radę
mogę zapytać w jakim wieku jesteście?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 13:17
-
Dobra to moze ja cos o sobie pozwole:)
jest promocja u mnie w trojmiescie w klinice leczenia nieplodnosci INVICTA na konsultacje z samym kierownikiem kliniki profesorem ginekologi poloznictwa andrologiem endokrynologiem. W ramach takiego spotkania jest wlasnie konsultacja , USG w razie wskazan lekarza no i bon znizkowy 50 procent na badanie nasienia i dwa jakies badania dla kobiet.
Umowilam sie we wtorek na 15. ale nie wiem czy isc...
no bo co ja powiem zaszla w ciaze poronilam a teraz sie staram od 3 miesiecy i dupa. Wysmieje mnie i powie ze ludzie maja wieksze problemy i bedzie mial racje...
sama nie wiemAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ehh przepraszam ze popsułam humor..
nie ma tego zlego.. nawet jesli nei beziemy miec dzieci.. to moze po prostu stworzymy dom dzieku ktorego rodzice porzucili .. bede dobra ciocia M dobrym wujkiem .. tak sobie teraz mysle.. ze poczekmy na te badania..jak wyjd zle..bedizemy myslec.. moze ten na gorze stwierdzil ze jeszcze mamy os innego do zrobienia zanim pojawi sie dziecko w naszym zyciu..juz sama nie wiem..
dobra dziewczyny ..trezba brac sie w garsc..
opowiadajcie co u was.. moze tak troche rozgonimy zle wiesci
Olga pewnie juz po rozmowie
czekaja, Saramago lubią tę wiadomość