Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu uszy do góry!
Pewnie nikt nie jest w stanie wczuć się w Waszą sytuację, więc ciężko coś doradzić. Ale wynik sprzed 8 miesięcy robiony w trakcie silnej infekcji to nie wyrok. Przede wszystkim powtórzcie badania. A potem do porządnego specjalisty.
Trzymaj się dzielnie!
:* -
No i Aniu tak wlasnie ma byc głowa do gory i na pewno bedzie dobrze:*:*:*
no niby wiem co mi szkodzi wiec chyba pojde. Moze usg zrobi a przed ovu bede moze cos zobacze.
Jak nie to na tsh zobaczy i na prolaktyne.
Przed poronieniem w sumie 4 lata bez zabezpieczenia ale uwazalismy na plodne i dopiero po 4 latach byla wpadka.
-
Aniulka trzymaj się Kochana, jest mi bardzo przykro. Po raz kolejny wychodzi KONOWALIZM w polskiej służbie zdrowia, brak słów na to wszystko. Cokolwiek bym nie napisała to i tak pewnie ciężko jest kogoś wesprzeć czy pocieszyć, ale po prostu pamiętaj, że jestem i my wszystkie jesteśmy w każdej chwili... wysłuchać, pogadać, lub wspólnie pomilczeć. ściskam i nie poddawaj się.
Ania_84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Czekaja - to skoro tak to idz..powiedz ze staraliscie sie wczesniej.. opowiedz dokladnie ze 4 lata sie nie zabezpieczaliscie. , ze pozniej zaszłas w ciaze i niestety poroniłas..a teraz znowu od 3 miesiecy zaczeliscie sie starac i ze chcialabys sie skonsultowac czy wszystko jest ok..i czy napewno nie macie rzadnych problemow.. mysle ze skoro wczesniej 4 lata sie nei zabezpieczaliscie- to tez mozna wziasc jako staranie sie po czesci
-
Saramago wrote:Aniulka trzymaj się Kochana, jest mi bardzo przykro. Po raz kolejny wychodzi KONOWALIZM w polskiej służbie zdrowia, brak słów na to wszystko. Cokolwiek bym nie napisała to i tak pewnie ciężko jest kogoś wesprzeć czy pocieszyć, ale po prostu pamiętaj, że jestem i my wszystkie jesteśmy w każdej chwili... wysłuchać, pogadać, lub wspólnie pomilczeć. ściskam i nie poddawaj się.
Własnie dzwonilam do tej poradni gdzie robia komputerowe i pierwszy wolny termina na srode na 14.. tylko mam teraz dylemt..niby gin powiedzial ze mozemy wspolzyc.. spokojnie bo to swedzenie to po antybiotyku..jak mu powiedzilam juz 12 dni nic to powiedzial ze ni potrzebnie bo spokojnie moglismbo ja musialabym miec jakies bakterie zeby doszlo do infekcji u meza.. dal mi fluomizin..i niby tam pisza ze powinna sie podczas brania go nie wspolzyc.. a ten nam powiedzial ze spokojnie mozemy.. z drugiej strony skoro wskazana jest maxymalnie 7 dniowa wstrzemiezliwosc..to i tak juz przekroczylismy ten etap.. ;/ jak powiedzialam tej babce o co chodzi to powiedziala ze spokojnie mozemyprzez weekend baraszkowac a w srode przyjsc na badanie.. bo powinno sie 2-7 dni miec wstrzemiezliwosc.. bo pozniej to dopeiro na 4 marca jest badanie..
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Ja juz od 13 w domu ale gosci mialam. A zanim was nadrobilam to tez sie zeszlo.
Anulko moja kochana przykro mi ze taka sytuacja wyszla u was. Ale sadze podobnie jak dziewczyny z nie wszystko jeszcze przesadzone i nie poddawajci sie.chociaz wiem.ze ciezko.
Jutro badz w poniedzialek najpozniej maja dzwonic czy tak czy nie. Zobaczymy. Na dwoje babka.erozyla. Sttalam.sie wypasc.dobrze. Kreatywnie. Logicznie. I z usmiechem. No ale... To juz ich wybor.czy mnie wezma czy nie. Jesli tak to juz 15.02 na dwa tygodnie na szkolenie.biora do wwwy. A od 19 marca szykowanie sklepu bo 29 marca otwarcie. Na razie tyl wiem. -
Aniu nie wiem nawet co powiedzieć, nie znam się na sprawach spermowych itp. ale wierze że w końcu się uda nie w ten to w inny sposób medycyna pędzi do przodu a konowała co nie dał wam wyników omijaj szerokim łukiem
U nas w Łodzi też jest klinika zajmująca się in vitro może zobacz sobie ich cennik i wgl jak coś to nazywa się " Salve" . I ani waż się poddawać bo wszystkie tu będziemy trzymać kciuki... Nawet ja -ateistka- zaczne się żarliwie o was modlić. Głowa do góry, pierś do przodu ! Nie jest beznadziejnie, ZAWSZE JEST JAKAŚ SZANSA
-
wiem ze nie mozemy sie poddawac- tylko gdybysmy to wiedzieli 8 miesiecy wczesniej to nie trailibysmy czasu ;/ to mnei wkurza..
nic zobaczymy co wyjdzie w tych badanaiach moze zdarzy sie cud i okaze sie ze klasyczne badanie bylo błedne.
Madziuszka to od zatok ??
Olga Trzymam kciuki zeby sie udalo -
Ania_84 wrote:wiem ze nie mozemy sie poddawac- tylko gdybysmy to wiedzieli 8 miesiecy wczesniej to nie trailibysmy czasu ;/ to mnei wkurza..
nic zobaczymy co wyjdzie w tych badanaiach moze zdarzy sie cud i okaze sie ze klasyczne badanie bylo błedne.
Madziuszka to od zatok ??
Olga Trzymam kciuki zeby sie udalo
Najgorsze jest to że tego się nie leczy można tylko łągodzić objawy i czekać aż przejdzie
-
czekaja wrote:Oj a od czego to oko?
Olga trzymamy kciuki i jak się uda wbijamy wszystkie na sklep
Ania pogadaj z mężem i w środę na badania co byście wiedzieli co i jak i nie musieli czekać zbyt długo:-)
Madziuszka.. współczuje.. mam nadzieje ze szybko ci przejdzie ) -
Ania_84 wrote:eraz jak czytam artykuly - to sie jeszcze bardziej wkurzam..bo wtedy jak wyszedl taki wynik to powinni skierowac meza na usg jader jamy brzusznej by wykluczyc zylaki ;/
Madziuszka.. współczuje.. mam nadzieje ze szybko ci przejdzie )Ludzie by sie gapili a ja nie lubie jak się patrzą ...
Spokojnie Aniu, wiem że zmarnowany czas dobija .Ania_84 lubi tę wiadomość