X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cezkaja..ja bym poszla co Ci szkodzi :)
    a przed poronieniem ile sie staraliscie ??

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu uszy do góry!
    Pewnie nikt nie jest w stanie wczuć się w Waszą sytuację, więc ciężko coś doradzić. Ale wynik sprzed 8 miesięcy robiony w trakcie silnej infekcji to nie wyrok. Przede wszystkim powtórzcie badania. A potem do porządnego specjalisty.
    Trzymaj się dzielnie!
    :*

• czekaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i Aniu tak wlasnie ma byc głowa do gory i na pewno bedzie dobrze:*:*:*

no niby wiem co mi szkodzi wiec chyba pojde. Moze usg zrobi a przed ovu bede moze cos zobacze.
    Jak nie to na tsh zobaczy i na prolaktyne.

Przed poronieniem w sumie 4 lata bez zabezpieczenia ale uwazalismy na plodne i dopiero po 4 latach byla wpadka.

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Saramago Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniulka trzymaj się Kochana, jest mi bardzo przykro. Po raz kolejny wychodzi KONOWALIZM w polskiej służbie zdrowia, brak słów na to wszystko. Cokolwiek bym nie napisała to i tak pewnie ciężko jest kogoś wesprzeć czy pocieszyć, ale po prostu pamiętaj, że jestem i my wszystkie jesteśmy w każdej chwili... wysłuchać, pogadać, lub wspólnie pomilczeć. ściskam i nie poddawaj się.

Ania_84 lubi tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaja wrote:

sama nie wiem
    idź, skoro jesteś już zapisana, sama dla siebie.

Idź i się nie wahaj, taka konsultacja nie zaszkodzi!!!

czekaja lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie racje:)

konsultacja darmowa nikt mi w pysk ni9e da.

Moze czegos sie dowiem:)

dzieki:*

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaja - to skoro tak to idz..powiedz ze staraliscie sie wczesniej.. opowiedz dokladnie ze 4 lata sie nie zabezpieczaliscie. , ze pozniej zaszłas w ciaze i niestety poroniłas..a teraz znowu od 3 miesiecy zaczeliscie sie starac i ze chcialabys sie skonsultowac czy wszystko jest ok..i czy napewno nie macie rzadnych problemow.. mysle ze skoro wczesniej 4 lata sie nei zabezpieczaliscie- to tez mozna wziasc jako staranie sie po czesci :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najwyzej powiem ze rok przed pierwsza ciaza sie stralismy tak intensywnie zeby mnie nie olali i tyle.

Troche przekoloryzuje najwyzej.

ok uciekam mezowi obiadek robic:)

trzymajcie się:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    Aniulka trzymaj się Kochana, jest mi bardzo przykro. Po raz kolejny wychodzi KONOWALIZM w polskiej służbie zdrowia, brak słów na to wszystko. Cokolwiek bym nie napisała to i tak pewnie ciężko jest kogoś wesprzeć czy pocieszyć, ale po prostu pamiętaj, że jestem i my wszystkie jesteśmy w każdej chwili... wysłuchać, pogadać, lub wspólnie pomilczeć. ściskam i nie poddawaj się.
    Dzieki :)

Własnie dzwonilam do tej poradni gdzie robia komputerowe i pierwszy wolny termina na srode na 14.. tylko mam teraz dylemt..niby gin powiedzial ze mozemy wspolzyc.. spokojnie bo to swedzenie to po antybiotyku..jak mu powiedzilam juz 12 dni nic to powiedzial ze ni potrzebnie bo spokojnie moglism <3 bo ja musialabym miec jakies bakterie zeby doszlo do infekcji u meza.. dal mi fluomizin..i niby tam pisza ze powinna sie podczas brania go nie wspolzyc.. a ten nam powiedzial ze spokojnie mozemy.. z drugiej strony skoro wskazana jest maxymalnie 7 dniowa wstrzemiezliwosc..to i tak juz przekroczylismy ten etap.. ;/ jak powiedzialam tej babce o co chodzi to powiedziala ze spokojnie mozemyprzez weekend baraszkowac a w srode przyjsc na badanie.. bo powinno sie 2-7 dni miec wstrzemiezliwosc.. bo pozniej to dopeiro na 4 marca jest badanie..

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To smigaj Ania w ta srode po co czekac. skoro babka tak mowila to wie co mowi:) zna sie chyba na tym:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wtedy po 2 dniach bedziemy mieli wyniki a tak musielibysmy czekac 2 tygbo babka idzie na urlop

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja juz od 13 w domu ale gosci mialam. A zanim was nadrobilam to tez sie zeszlo.

Anulko moja kochana przykro mi ze taka sytuacja wyszla u was. Ale sadze podobnie jak dziewczyny z nie wszystko jeszcze przesadzone i nie poddawajci sie.chociaz wiem.ze ciezko.

Jutro badz w poniedzialek najpozniej maja dzwonic czy tak czy nie. Zobaczymy. Na dwoje babka.erozyla. Sttalam.sie wypasc.dobrze. Kreatywnie. Logicznie. I z usmiechem. No ale... To juz ich wybor.czy mnie wezma czy nie. Jesli tak to juz 15.02 na dwa tygodnie na szkolenie.biora do wwwy. A od 19 marca szykowanie sklepu bo 29 marca otwarcie. Na razie tyl wiem.

• Madziuszka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu nie wiem nawet co powiedzieć, nie znam się na sprawach spermowych itp. ale wierze że w końcu się uda nie w ten to w inny sposób medycyna pędzi do przodu a konowała co nie dał wam wyników omijaj szerokim łukiem :( U nas w Łodzi też jest klinika zajmująca się in vitro może zobacz sobie ich cennik i wgl jak coś to nazywa się " Salve" . I ani waż się poddawać bo wszystkie tu będziemy trzymać kciuki... Nawet ja -ateistka- zaczne się żarliwie o was modlić. Głowa do góry, pierś do przodu ! Nie jest beznadziejnie, ZAWSZE JEST JAKAŚ SZANSA <3 <3 <3

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może powiem wam co u mnie... usnęłam i obudziłam się wyglądając jak CYKLOP hah mam tak zapuchnięte oko że go nie widać ....

Paula55 lubi tę wiadomość

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem ze nie mozemy sie poddawac- tylko gdybysmy to wiedzieli 8 miesiecy wczesniej to nie trailibysmy czasu ;/ to mnei wkurza..
    nic zobaczymy co wyjdzie w tych badanaiach moze zdarzy sie cud i okaze sie ze klasyczne badanie bylo błedne.

Madziuszka to od zatok ??

Olga Trzymam kciuki zeby sie udalo :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    wiem ze nie mozemy sie poddawac- tylko gdybysmy to wiedzieli 8 miesiecy wczesniej to nie trailibysmy czasu ;/ to mnei wkurza..
    nic zobaczymy co wyjdzie w tych badanaiach moze zdarzy sie cud i okaze sie ze klasyczne badanie bylo błedne.

Madziuszka to od zatok ??

Olga Trzymam kciuki zeby sie udalo :)
    Kochanie już wiem co mi jest, nie od zatok... Wirusowe zapalenie spojówek mam... Tzn. na razie jednej ale za pare dni pewnie pójdzie na drugie .
    Najgorsze jest to że tego się nie leczy można tylko łągodzić objawy i czekać aż przejdzie :(

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj a od czego to oko?

Olga trzymamy kciuki i jak się uda wbijamy wszystkie na sklep ;-)
    Ania pogadaj z mężem i w środę na badania co byście wiedzieli co i jak i nie musieli czekać zbyt długo:-)

Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Madziuszka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fabbcbff68780ae9.html

Wyobraźcie sobie że teraz jest 2 razy gorzej :(

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaja wrote:
    Oj a od czego to oko?

Olga trzymamy kciuki i jak się uda wbijamy wszystkie na sklep ;-)
    Ania pogadaj z mężem i w środę na badania co byście wiedzieli co i jak i nie musieli czekać zbyt długo:-)
    eraz jak czytam artykuly - to sie jeszcze bardziej wkurzam..bo wtedy jak wyszedl taki wynik to powinni skierowac meza na usg jader jamy brzusznej by wykluczyc zylaki ;/

Madziuszka.. współczuje.. mam nadzieje ze szybko ci przejdzie )

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    eraz jak czytam artykuly - to sie jeszcze bardziej wkurzam..bo wtedy jak wyszedl taki wynik to powinni skierowac meza na usg jader jamy brzusznej by wykluczyc zylaki ;/

Madziuszka.. współczuje.. mam nadzieje ze szybko ci przejdzie )
    Wkoorwiam się tylko bo z domu wstyd wyjść :( Ludzie by sie gapili a ja nie lubie jak się patrzą ...
    Spokojnie Aniu, wiem że zmarnowany czas dobija .

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
‹‹ 734 735 736 737 738 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ