Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie no dziewczyny padlam..weszłam na osrodek adopcyjny zobaczyc sobie co wymagaja i tu cytuje
1. Jakich dokumentów wymagano od Was w Ośrodku?
Podanie do Ośrodka o pomoc w przysposobieniu dziecka lub o zakwalifikowanie na rodzinę zastępczą.
Życiorysy.
Odpis zupełny aktu małżeństwa (aktualny) {w przypadku II związku - akt rozwodowy}. Osoby samotne - odpis aktu urodzenia.
Zaświadczenie o zatrudnieniu i dochodach (rolnicy z Urzędu Gminy).
Opinie z miejsc pracy.
Zaświadczenia lekarskie o ogólnym stanie zdrowia z adnotacją, że wymienione osoby mogą opiekować się dzieckiem.
Zaświadczenia/Oświadczenia z Poradni Zdrowia Psychicznego.
Opinia od proboszcza. -
nick nieaktualny
-
Nie no ..kure paranoja jakas .. az mi sie wierzyc nie chce ze tego żadali <ściana> jak mojemu to powiem to odrazu powie ze zrobi wszytsko byle by ni emusial isc po opinie do proboszcza ..
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pierwsza wizyta w klinice Noz=vum kosztuje 200 zl wizyta trwa godzine, robia wywiad , usg badanie gin i partnera.. pierwszy wolny termin marzec..
wiec jak bedziemy mieli wynikito odrazu chyba tam pojedziemy
Potakiej wizycie okreslaja profil leczenia.. i jelsi wyniki Meza byly by zle to wtedy nas kwalifikuja do reundowanego leczenia .. jako kroliki doswiadczalnea pozneij do in vitro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 16:27
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anulka, bardzo mi przykro, ale nie można tracić nadzieji. Powtórzcie koniecznie badania i może wybierzcie się do Novum... Ściskam Cię mocno kochana
MADZIUSZKA, polecam maść Cortineff. Jest skuteczna, tyle że niestety na receptę. -
Czarnula87 wrote:Wapno na zapalenie spojówek nic nie da. Nie raz miałam. Krople miałam wtedy do oczu ale za nic nie mogę sobie nazwy przypoomnieć
Wiem. Starazolin. Ale może Magda podpowie coś innego ona w aptece pracuje
-
No włąsnie paranoja..
ehh siedze i mysle.. ze za jakies 2 h bede to musiala powiedziec M .. na dodaek mamy isc do tesciow a troche .. i nie wiem czy najpierw mu to powiedziec czy po wizycie .. bo ja to sie porycze pewnie.. a i tak juz wygladam jakby mi ktos oczy podbil.. -
Ania_84 wrote:No włąsnie paranoja..
ehh siedze i mysle.. ze za jakies 2 h bede to musiala powiedziec M .. na dodaek mamy isc do tesciow a troche .. i nie wiem czy najpierw mu to powiedziec czy po wizycie .. bo ja to sie porycze pewnie.. a i tak juz wygladam jakby mi ktos oczy podbil..