Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Z wc jest tak ze jak ktos chce zejsc to slyszy: a co ty dziecko jestes ze nie wytrzymasz? Czasamisie po 4-5 godzin trzyma
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ogólnie w iazy bardzo czesto dzisła sie osłabiaja .. i trzeba na nie uwazac
Moja kolezanka w ciazy i po miala tkie akcje ze nie mogla nic zjesc bo kazdy kes ja urazal.. -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Odpowiedz: a gdzie zaswiadczenie od lekarza? Nie masz? Trudno wytrzymasz
choc po czesci rozumiem- bo u mojego M tez nie wolno miec tel przy sobie ..dlatego ja sie tak wkurzam bo jak cos sie dzieje to tylko sms odczyt o 13 jak maja przerwe albo opiero jak przyjedzieto sie dowiaduje -
łoo boziu ja na szczescie mam tylko miedzy zebami dwoma i tylko tam i niech sie nie rozprzestrzenia dalej... tylko powiedziałą mi ze moge smarowac mascia Baikadent bo to ziołowa a teraz patrze w ulotce a tam napisane ze kobietom w ciazy i karmiacym piersią nie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ostatnio jedna dziewcyna rygala jak kot w pracy. Normalny czlowiek by ja do domu wygonil. U nas uslyszala id kierowniczki ze ma zaiwaniac prawie 2km do apteki kupic sobie cos na zoladek i wracac do pracy....
porazka! Olgus trzymam kciuki zebys sie uwolniła od tych z.j.ebów
-
Aaaa a mi sie zab ukruszyl wlasnie
ja sie zabije... Co ja mam z tymi zebami.
Ja bym mogla zamieszkac u dentystydobre tyle ze to zab z tylu...
Bede w pl to musze sie podreperowac bo po urodzeniu dziecka zostane bez
Kurde Olga to ja juz nie wiem co mozna wymyslic.... Dnia wolnego szkoda...
Aniu masz racje, zostancie w domku... Pogadajcie na spokojnie.Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula rosnie brzuszek bo jestes chudziutka i to widzisz
Mi tez rosl, ale ja juz jak zaszlam to mialam wiec inaczej u mnie :p
Co do zebow to masakra, ja juz mam 2-3 tyg ulamanego, pol mi wylecialo i dopiero za 2 tyg ide do dent, boli jakis jeden z innej strony i az sie boje,, mam nadzieje ze tam nic powaznego nie bedzie z tego..