Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Olga dobry pomysl
Konwalie ja nie wiem co to znaczy, ale nie napalalabym sie ze to ciaza.. Owulacyjny nie zawsze pokazuje ciaze jak ciazowy..
Poczekac musisz jeszcze te pare dni.. W miare cierpliwie najlepiej :p -
nick nieaktualny
-
Konwalia ztego co cyztalam to testy owu wykrywaja wczesna cize ale test musi byc mega pozytywny.
ja po rozmowie z mezem ..porozmawialismy uspokoilam go ze nie wazne jakie wyjda wyniki bo najwazniejsze ze jego mam
powiedzial zebym nie odwolywala tej srody ze zrobi wsio zeby iscc na bdania i zebym tez sie nie zamarwtaial bo przeciez moze sie poprawi cos.. a nawet jelsi nie to jakos to przejdziemypozniej polezelismy troche zadzwonil do mamy ze tylko on na chwile przyjdzie bo obiecal ze przyjdziemy i mama sie naszykowala z ciastem wiec powie o co biega - i ze po portsu ja sie zle czuje.. bo jego mama wie o naszych problemach sam postawnowil ze jej powie bo ona jest pielegniarka takze polezelismy troche pomslodzilismy sobie
i w sumie juz nie poruszalismy tematu poki co
ja tylko powiedzialam M zeby pamietal ze jak tylko bedzie chcial o cos zapytac albo cos mi powiedziec to zeby nie mial oporow i zeby nie wstydzil sie powiedziec ze czegos sieobawia..
teraz tylko mnie łeb napiernicza
Czarnula87, czekaja, Ruda27, Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja gra juz jets wyslana
Akurat poserduszkujemy sobei na weekendziepozniej do srody przerwa , akurat przyjdzie zelik i gra
i na walentynki sie wyzyjemy
Ruda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ania super!!! teraz tylko pozytywne nastawienie i trzymam kciuki!!!! zeby szło wszystko po Waszej myśli
w ogole jutro do nas znajomi przychodza na % i musze cos wymyslec bo przeciez nie bede pic a nie chce jeszcze mowic i zwale wszystko na zęba hahahah
-
Paula55 wrote:Mi test owu wyszedl pozytywnie ale to nie byla slaba kreska tylko tak ciemna ze az bordowa
Poczekaj troszke i zrob ciazowybyle nie z allegro.
Polecam pink. Mysle ze Ewelka sie z tym zgodzi