Czesc dziewczynki
ja w sumie tylko na chwile sie przywitac.. siedze juz pol godziny na ovu i tak wszystko przegladam..i jakos nigdzie nie umiem nic napisac.. chyb narazie dopoki nie odstaniemy wynikow znikne na troche

bo patrzac na wszystkie wykresy poprostu mi łzy leca.. myslalam ze dzis bedzie łatwiej ale nie jest , wczraj poszłam na głeboką wode i poszlismy do tesciów.. maz wzial winko.a ze ja wzielam leki to nie mogłam pic... a tu odrazu tekst co to za okazja ze winko przynosicie.. a tata M jeszcze z testem co trafiles cos czy co ?? pozniej szwagierka w ciazy przyszła a my z M tylko patrzylismy na sibie i spuszczalismy głowy .. w koncu M powiedzial mamie ze idziemy - chyba tesciowa sie zorientowala ze cos jest nie tak bo powiedzial dobrze idzcie.. i zapytala sie mnei czy dobrze sie czuje..
przepraszam dziewczynki ze narazie nic nie komentuje i ze na jakis czas znikne..ale po porstu musze psychicznie troche sobie wszytsko poukładac ..
gratulacje dla nwych fasolinek...i dbjcie o siebie ..

a dla dalej starajacaych sie zycze Wam aby sie dało .. i żebyscie zawsze r=próbowały znalezć pozytywne aspekty staran

BUziaczki

bede Was podczytywala .. a jak juz dojdedo siebie to napewno wroce do Was

i na ewno dam Wam znac jak badania

dzikuje za wsparcie i za to ze jestescie
Bezplemnikowcy też mają dzieci

35odc.
1 podejście (31.12.15) - cb
2 Podejście (24.05.16)

13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94

Novum Wawa