Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Hej wszystkim,
Ania_84 och kochana nie wem co powiedzieć, wiem ze ci ciężko....
Będziemy tęsknić...Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
konwalie86 wrote:myślę że taki moment wyciszenia jest jej potzreby-tutaj by się bardziej nakręcała...teraz musi się skupić na sobie i M...na pewno będziemy tęsknić ale chyba dla niej tak będzie lepiej-odnajdzie siebie, poukłada sprawy i wróci...miejmy nadzieję z lepszymi wiadomosciami
-
zresztą dziewczynki nie ma co ukrywac...mnie sprawa Ani dała do myślenia, przstałam sie nakręcac, stwierdziłam, ze jestem zdrowa, mąz zdrowy wiec to tylko kwestia czasu i woli(być może Boga)czy będzie nam dana druga fasolka...zaczęłam to doceniać i stwierdziłam, ze ja chyba jednak nie mam problemów...nie musze brak leków, chodzić na badania, w moim przypadku najważniejszy jest czas-czasem taka cegła w głowę się przydaje, by zrozumieć, że nie mamy wcale tak najgorzej...ech dziewczynki...cóż więcej rzec...
-
Anastazjaaa wrote:A ja w całej tej sytuacji patrze na mojego młodego i jeszcze bardziej widzę cud w tym małym cialku....
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Lecę do sklepu musimy młodemu kupić krzesło do biurka, Buzka do później
ja też zmykam...do zobaczenia później papapa -
Aneczko jesli Ci jest potrzebna chwila wytchnienia to wszystkie to rowumiemy.
Tak jak dziewczyny napisaly... skup sie na sobie i mezu teraz. Zrobcie badania. Podejmijcie decyzje co dalej. Potrzebny wam jest spokoj.
Bedziemy strasznie tesknic i dopoki nie wrocisz w pelni sil do walki to forum juz nie bedzie takie samo!
Ja zw swojej strony moge ci jedynie ofiarowac pamiec, modlitwe za was i cieple mysli ktore do Was wysylam
w razie czego wiesz gdzie nas szukac
Wszystko sie pouklada i wyjdzie dla was sloneczko
-
Hej laseczki
Jak tam sobota mija? Ja trochę posprzątałam i zaraz idę na spacerek z synkiem bo piękne słonko świeci
Aniu, odetchnij troszkę, zregeneruj siły i wróć do nas z nową pozytywną energiąPowodzenia kochana :*
Miłego dnia dziewczęta