Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Ewelka
jak sie czujesz???
Konwalie to cieszyc sie tylkochoc trzeba jutro powtorzyc dla pewnosci.
Pokaz nam foteczke to moze ci pomozemy dostrzec czy tam faktucznie cos jest
Badz cierpliwa. Jesli to fasolka to za kilka dni a moze juz jutro kreska bedzie wyrazna
Ja zaraz uciekam bo jedziemy na zakupki
-
hej Paulinko!
a w sumie dobrze, chociaz o dziwo brzuch mnie tak nie boli juz jak na @ , tylko czasami mnie pobolewa i tak jak nie boli to sie martwie , że nic nie jest a jak boli to sie martwie, że boli hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 14:30
-
Stwierdziłam ze glupia jestem mam 24 lata a sie zachowuje jakbym miala 38 albo i jeszcze wiecej i ostatni dzwonek na dziecko.
Bardzo chciałabym byc w ciazy ale mysle ze w duzej mierze dlatego ze stracilam pierwsze i znow chcialam byc w ciazy.
musze wyluzowac bo to nasze starnie o malucha bedzie wygladalo jak jakis proces mechaniczny.
odpuszczam co ma byc bedzie.
Nawe sie zastanawiam czy nie przerwac staran bo chce wrocic na studia tzw reaktywacja. Mam nadzieje ze sie uda. A w miedzy czasie jak sie malenstwo pojawi to bede szczesliwa:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ania!,
bardzo mi smutno, po tym co napisałaś...nie będę komentować zachowania "służby zdrowia"...zostało już chyba wszystko powiedziane...
rozumiem Twoją potrzebę odpoczynku od Ovu...też miałam...z pół roku się nie logowałam...właśnie miesiąc temu wróciłąm...!
Zyczę Ci abyś znalazła spokoj w sercu...ze swojej strony mogę zawarantować pamięć w modlitwie!
Jeśli będzie potrzeba pisz sms'ki, zawsze odpowiem!!!
-
Udanej soboty wszystkim Paniom!!
Ja juz po zakupkach...uuu ale się obkupiłam!!! zasłony...spódniczka, bluzeczka
!!
!
aaaa)
Piękny u nas dzień dzisiaj...czuć wiosnę....hm...czuję że i u mnie w sercu wiosna! spok.ój czuję!
to będzie dobry rok! tak czuję!Eweloka84 lubi tę wiadomość