Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:no to relaksik cały dzień
lecę na śniadanie
A jeszcze takie pytanie do zaciążonych, kiedy powiecie otoczeni o waszym stanie? Rodzinie przyjaciołom...
od razu czy wolicie poczekać?
U nas rodzice wiedzą i moja siostra. Reszcie zamierzamy powiedzieć na urodzinach syna korzystając z okazjiAkurat będę tuż po wizycie więc będę wiedziała na czym stoję
Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:Dziewuszki i mnie zdzielcie w łeb bo poszłam do sklepu po bułki słodkie i kupiłam fajki ;/
Co prawda r1 najsłabsze jakie mogą być no ale jednak ...wywal to dziadostwo ja 5 lat jarałam po paczce dziennie i rzuciłam dopiero miesiąc przed zajściem w ciążę ale do tej pory ok
Madziuszka, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Ja nie zaciążona ale Wam, mamie i siorze powiem od razu, teściom wcale dopiero jak zobaczą bo mają nas w dupie więc nie zasłużyli na takie wieści. A w pracy jak L4 przyniosę w pierwszy dzień po powrocie z wychowawczego o ile zdążę zaciążyć przed wrześniem
a reszta otoczenia dowie się jak juz brzuch będzie sporawy bo już raz się pochwaliłam głupia przed wizyta u gienka i 4 dni po wizycie poroniłam więc tym razem ostrożność nade wszystko
oj kochana normalnie jakbym czytała moje myśli,
dodam tylko że planuje mężowi też nie powiedzieć, chcę aby sam pokazał inicjatywę i się zapytał ale nie wiem czy wytrzymam
o boziu o czym ja piszę - trzeba najpierw zaciążyć...
Normalnie z wiekiem zamiast mądrzeć to ja głupiejeDorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:oj kochana normalnie jakbym czytała moje myśli,
dodam tylko że planuje mężowi też nie powiedzieć, chcę aby sam pokazał inicjatywę i się zapytał ale nie wiem czy wytrzymam
Normalnie z wiekiem zamiast mądrzeć to ja głupiejeRuda27, Anastazjaaa, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:Dziewuszki i mnie zdzielcie w łeb bo poszłam do sklepu po bułki słodkie i kupiłam fajki ;/
Co prawda r1 najsłabsze jakie mogą być no ale jednak ...
Nie pal kochana szkoda zdrowia...
Próbowałaś może te zastępcze z olejkami nie wiem jak to się fachowo nazywaMadziuszka lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:o teraz porzydałaby się opcja na forum nie lubię - to bym wcisnęła!!!
Nie pal kochana szkoda zdrowia...
Próbowałaś może te zastępcze z olejkami nie wiem jak to się fachowo nazywa
Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazja ja tylko najblizym powiedzialam, tzn mamie siostrze babci, tesciowa po jakims czasie ale to byl jakos 6 tydz.. I przyjaciolće. Reszcie w okolicach 12 tyg.. Raz pochwalilam sie za wczesnie...
Ewelinka dzwon do upadlego, pewnie zajety jest..
Madzia to ze kupilas, nie znaczy ze musisz palic :p rzuc do szuflady niech leza.. Moze akurat sie nie skusiszEweloka84, Madziuszka, Anastazjaaa, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:A ja wiem już jak mojemu K. powiem ... Kupiłam kartkę z takim niby kwiatkiem ale zamiast kwiatka jest serduszko w doniczce i napis " Miłość nam urosła "
-
Anastazjaaa wrote:oj kochana normalnie jakbym czytała moje myśli,
Normalnie z wiekiem zamiast mądrzeć to ja głupiejeAnastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość