Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa..i wymysliłam juz co puszcze nam przy kolacji
Nasza piosenke z pierwszego taca Bracia - Za szkłem
i mam zamiar przypomniec mojemu miskowi nasz taniecczekaja lubi tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:Ja mam straszną ochotę na pierogi z jagodami
łojj jak zrobi to nie ogarniamy przez 3 dni
-
marta83 wrote:kochanie to byl nasz 4 cykl kreseczki ujrzalam wczesniej ale od 7.02 zaznaczylam i tej daty dwoch kreseczek sie trzymam a reszte bede wiedziala 19, trzymam kciuki za ciebie bardzo mocniudko, i wierze ze bedzie dobrze
Dziekuje.. zobaczymy co ma byc to bedziegorzej byc nie moze.. wiec licze ze moze byc tylko lepiej
marta83 lubi tę wiadomość
-
Guniaczek wrote:Marta
chętnie oddam ;)ja odchudzam się żeby garderoby nowej nie robić
poza tym źle się czuję, od liceum wazyłam 57-60 kg (10 lat 3 kg różnicy) a teraz od września doszłam do 66
nie dość że mieszczę się tylko w legginsy to czuję się jak baleron, na razie zeszłam do 64, ale jeszcze 4 kg przede mną żeby czuć się dobrze
wiem, że jak wrócę do zdrowego żarcia i do ruchu to szybko wszystko wróci do normy
Oladobrze że ma cię kto nakierować
Dobra dietetyczka to skarbmarta -
Madziuszka wrote:Jak ogarne swoj wygląd do piatku to tez odwale FOCH-a hahaha wczoraj bylo mi głupio , bo co spojrzalabym na K. w trakcie a tu cyklop hahahhahha
spoko luzik
na pewno dla Twojego K jestes i tak najpiekniejsza
-
Madziuszka wrote:Ja tez przyme kilogramy .... 49-51kg przy moim wzroscie 174 to stanowczo za malo, a najlepsze ze jak tyje to idzie mi w biust i posladki a nogi rece i brzuch to mam jak bym z obozu jakiegos wyszla
babie to nigdy nie dogodzisz ... zresztą moje tycie to jest maks 3 kilo i waga staje w miejscu ! Mam do was pytanie czy 7dpo mozna miec jakis objaw konkretniej zgage ? Wiem ze to prawie niemożliwe ale pierwszy raz w życiu mialam o.o
marta -
Madziuszka ja to bardzie j wchodze w klimaty
http://www.youtube.com/watch?v=bMoNV9oWs2E
oraz wszelakiego zumby -
Najlepsze jest to ze i ja i moj M jestesmy z klimatów bardziej raperskich .. hip hopowych
wiec jak mmielismy wybrac cos na pierwszy taniec to wszystko co na m sie podobalo to bylo chodzone.. i na dodatek nie raz i nie dwa bylo ocenzurowane
-
Madziuszka wrote:Mnie to nie denerwuje ! Mnie to wkurwia ! No ile mozna sluchac ze mnie w domu nie karmia ....
Madziuszka lubi tę wiadomość
marta -
Ania_84 wrote:Madziuszka ja to bardzie j wchodze w klimaty
http://www.youtube.com/watch?v=bMoNV9oWs2E
oraz wszelakiego zumbyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
marta83 wrote:tak tak to tez slyszalam ze mam anoreksje bulimie masakra jakas, pamietam jak moja maja miala niecaly roczek i poszlam do galerji na zakupy, ogladam se ciuszki a kolo mnie stoji matka z dwiema corkami patrza na mnie i gadaja se cos na ucho myslalam ze mnie szlag jasny trafi, w domu to sie normalnie poryczalam,a niemasz kochana tarczycy chorej?
u mnie to rodzinne mama po 40 zaczęła tyc ^^ jeszcze 3 lata temu mialysmy wspolne spodnie hahah
-
Dziewczyny ja do momentu jak zaczełam brac leki na padaczke to bylam chuda jak patyk
moi rodzice ..nie powiem troche maja kg
i zawsze wszyscy sie smiali ze wszystko mi wyjadaja a przedmna zamykaja na kłudke lodówke
Pozniej doszła tarczyca.. i bylo jeszcze gorzejtylam na potege.. ale co dziwne moja piekne wciecie z którego jestem dumna zawsze było
i jest.. a moj pomimo iz poznal mnie jak schudłam 20 kg.. słub ze mna brał jak przytyłam 25kg a teraz prawie znowu 20 mniej od slubuto i tak zwsze mi mówi ze nie wazne ile bede wazyla dla niego wazne jest zebym ja dobrze sieczula..a on jak schudne za bardzo bedzie tesknił za wypelnionymi rekami moim biustem i ze bylo za co złapac