Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha. Kolezanka mi powiedziala w pracy tak: babo rob teraz zdjec na potege!!! Nie ma jeszcze duzego brzuszka a cycki urosly wiec kozystaj
hahaha.
A my mamy celibat buuuto nie fer. Teraz jak sie juz lepiej czuje i mnie "swedzi" buleczka to nie mozna
ale moze juz niedlugo bedzie lepiej i wrocimy do igraszek
A wy kozystajcie zbereźnice jednehehe
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Paula juz niedługo wrócicie do igraszek
ja mam zmiar rzeczyscic rury .. bo cholera juz 2 tyg ;/ pewnie stad te moje chwiejne nastroje.. i placzliwoscmam diagnoze .. jestem nieprzeczyszczona
-
hej dziewczynki:) Co tam u Was? Bo u mnie troszke smutno- to znaczy nie do konca, bo dowiedziałam sie wczoraj ze moja przyjaciolka jest w ciązy i mimo ze ciesze sie jej szczesciem to jej strasznie zazdroszcze i poczułam takie okropne ukłucie w sercu ze nie wiem
myslalam ze sie porycze, doslownie walczylam z tym zeby nie wybuchnac placzem. Jej to sie zawsze wszystko układa po mysli, nie to co mnie:( ehhh
-
marta83 wrote:PAULA A CZEMU NIE MOZECIE?
Hahaha Ania padlam i nie moge sie podniesc hahahhaa. Nieprzeczyszczona hahahha. Musze to zapamietac
Kochana a my nie mozemy, wlasciwie nie chćemy bo po ostatnim razie krwawilam i sie boimypoza tym tu w uk gdyby sie cos z ciaza dzialo niedobrego do 13 tyg nie maja obowiazku i nie maja w zwyczaju jej ratowac
takie praktyki i juz. Wiec wolimy d,uchac na zimne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJEśli kogoś to interesi... wczoraj do mnie dzwonili, ale niestety nie mogłam odebrać. Dopiero po godzinie byłam w stanie oddzwonić, ale nie było juz osoby odpowiedzialnej za ten telefon. Na poniedziałek wzięłam owlny dzień, w sumie niepotrzebnie,bo tego całego kierownika nie ma w poniedziałek i dopiero we wtorek będzie. Ale powiedziałam, że dostępna jestem do 12, więc mam nadzieję że do tej 12 zadzwonią cyz tak czy nie...
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Hej laski
Olga trzymam kciukistarania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualnyOlga napewno dzwonili ze Cie chca
innej opcji nie ma
Dorotka ciesze sie ze u gina ok
Aniu dobrze ze znowu do nas piszesz i jestes z nami
Nie nadrobilam wszystkich stron wiec nie wiem co dalej u was ale mam nadzieje, ze u wszystkich dobrze
Milej niedzieli kochaneDorotucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny