Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale wiecie co teraz juz wiem ze sny cos w sobie maja.. pod koniec 2013 roku sniło mi sie ze wypadaja mi zeby 4 na ole.. a to znak ze bedzie cos złego sie działo.. - najbardziej sie balam tego ze ktos od nas odejdzie bo raz mialam tak ze snilo mi z=sie ze wypada mi chory zab.. dwa dni pozniej zmarł wujek michala ktory byl chory na raka...
i jak tu nie wierzyc.. najpierw choroba, pozniej strata klienta, pozniej choroba rodzicow na zmiene.. dowiedzielismy sie ze tata w lewej noddze ma zakrzepice.. pozniej tej moj jajnik.. a na koniec wyniki meza.. mam nadzieje ze to koniec złych wiadomosci.. i ze zeby juz sie wyczerpały
a dwa.. wiecie co ..ja wierze ze umysl daje nam znaki.. pamietam jak bylam mala i rodzice mieli wypadek samochodowy dzien przed snilo mi sie ze widze jak jada samochodem i kola po kolei im odpadaja a ja krzycze i wale w okno a oni mnie nie slysza.. na nastepny dzien tata pojechal po mame dopracy.. bo konczyla o 20 .. a ja dziwnym zbiegiem okolicznosci jak zwwsze jezdzilam z tata tak wtedy zle siepoczulam i zostalam w domu.. jak o 21 rodzicow nie bylo to wiedzialam ze cos sie stalo.. o 22stalam w oknie i wypatrywalam zółtego malucha.. o 23 zadzwonil ciocia i powiedziala ze rodzice leza w szpitalu mieli wypadek samochodowy i ze zaraz do mnei przyjedzie zebym ozostawila otwrte drzwi.. w mmomencie keidy uslyszalam telefon nogi pop orstu mialam jak z waty.. ciocia nie wziela mnie do rodzicow bo wiedzial ze sa w fatalnym stanie.. wyobrazacie sobie ze przodu malucha nie bylo dach zgiety w pol . kierownica zgieta na pol.. drzwi od strony pasazer i kierowcy wgniecione z samochodu prawie nic nie zostlo.. nie wiem jakim cudem skoczylo sie tylko na tygdoniowym pobycie w szpitalu..
takze nei wiem..moze i te 4 zeby to 4 zle wiadomosci..a teraz juz beda tylko dobre -
Oj ania nie strasz tymi snami bo ja latwo wierze w takie rzeczy i potem sie nakrecam:)
limit na zle wiadomosci wyczerpalas wiec teraz tylko lepiej:)
Anka pijesz kawe bez mleka??? blllle;)
dziewczyny robcie sernik kawowy jest maga latwy i mega pyszny:)
Ewelinka zazdroszcze wiosny u mnie juz dzis mniej tej wiosny jest bardziej szaro buro:)
ale sie ciesze ze cwiczylam rano od razu energi na caly dzien:)
wszystkim polecam cwiczenia nawrt takie delikatne bo to naprawde humor poprawia:)Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Aniu najwazniejsze zeby miec plan i starac sie go zrealizowac... Ja wiem ze zycie stawia wiele przeciwnosci. Ludzi spotykaja naprawde rzeczy na ktore sobie niczym nie zaslozyli.... Ale ja wieze ze to wszystko jest po cos. I pewnie w waszym przypadku tez tak jest. Tylko po co to bylo dowiecie sie pozniej...
Kochana o szczescie trzeba walczyc, zeby pozniej moc je docenic.
Ja mam znajomych ktorzy brali slub w wieku 18 lat. Z miłosci oczywiscie nie z musu. Ona tak bardzo kocha dzieci. Jak bylam mala to kazde imieniny czy inna impreza ona zamiast z doroslymi siedziala z nami dzieciakami w pokoju i wymyslala gry, zabawy, konkursy. Kochala dzieci ponad wszystko. Mijal rok drugi, piaty a swoich dzieci nie mieli....
I tak ona skonczyla 40 lat on tez... Starali sie o adopcje. Wszystko bylo na dobrej drodze ale pojawil sie na koncu problem i nie mogli suma sumarum malej adoptowac... A tu nagle okazalo sie ze ona zachodzi w ciazerodzi jedno dziecko, dwa kata potem drugie
bez problemow i komplikacji
wiec ja wieze ze kazdy z nas ma zaplanowny los....
Ja sie zastanawiam czym sobie zaslozylam na to co mnie w zyciu spotyka... Od jakiegos czasu wszystko uklada sie tak dobrze ze bardzo sie boje ze jest zbyt pieknie... Ktos mi kiedys powiedzial ze jak jest zbyt pieknie to czekaj tylko i patrz z ktorej strony dostaniesz prosto w twarz.... Mam nadzieje ze jednak nieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
hehe nie chcialam straszyc.. ale w moim przypadku nawet moi rodzice zawsze mi mówili ze jak cos złęgo mi sie sni. to mam im mowic- bo powiedzialam im ze przedwypadkiem taki sen mialam- juz jakis czas po ..
i teraz zawsze jak tylko mowie ze mi sie wlasnie snil wypadajacy zab..to obdzwaniaja wszzytskich z rodzny
po prostu uwazam ze nie trzeba za bardzo sie nakrecac snami.. ale warto nie raz byc ostroznym i przygotowanym
zreszta .. dzien przed tym jak moja przyjacolka poronila.. sniło mi sie ze dzowni do mnei zaplakana i mi mówi ze maluszek odszedl.. jak na nstepny dzien uslyszalam ze ona dzien wczesniej sieo ty dowiedziala to az mnie zmrozilo.. my jestesmy bardzo ze soba zzyte..nie wiem czy moze to mialo jakies znaczenie..ale teraz jak sie dowiedzialam ze jest w ciazy to po prostu wiedzialam ze bedzie wszystko dobrze. ..i bylam pewna ze uslyszy serducho
A drugi wesoly przypadek.. mam przyjaciela .. dawno temu poznalismy sie przez GGokazalo sie ze studiujemy na tym samym budynku
przechdzac i mowiac mu czesc nie raz go nie rozpoznawalam..
ale w srodku wiedzialam ze ta znajomosc nie skonczy sie na tym etapie i ze nei bedzie to tylko zwykle czesc na korytarzu..
i tak sie staloprzez cale studia bylimy dla siebie jak brat i siostra ... on dzwonil do mnei nawet o 4 nad ranemm jak mu bylo zle.. jak ja dzownilam przyjezdzal i siedzielismy godzinami i gadalismy
oczywiscie gdzies w sercu cos mnie ruszylo. i zakochalam sie w nimjednak on traktowal mnie jak kolezanke ..fak jak poznalam Michala byl zazdrosny .. mowil mi nie raz ze juz chyba nie ma szans.. i nie powiem byl okres kiedy mialam taki moment ze nie wiedzialam czy isc dalej za Michale m czy czekac az sie w koncu on zdecyduje
ale postawilam na jedna karte i poszlam za głosem serca
a ta osoba był Michal..
ale gdzies w srodku wiedzialam ze moja przyjazn z nimm sie nie skonczy
i co .. w pazdzierniku moj przyjaciel stanie sie czlonkiem naszej rodziny
bierze slub z siostra michala
-
No to rzeczywiscie z tymi snami u ciebie anka cos jest:)
mi sie nie sprawdzaja snila mi sie druga krecha na tescie i co i dupa;)
a konwalia miala sie pojawic rano i test robic i gdzie ja wcielo??
kawe pije a potem do Mamci na obiadek;)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Co do kawy tak pije czarna bez mleka..
nie trawie mleka
inna kawa mi po porstu nie smakuje np chyba ze z czekolada
z Orlenu
hehe
No własniegdzie ona jest
A co do snów.. trzeba do tego podchodzic z rezerwa..bo idzie zwariowac
hehe
Ale teraz to bym wszamala ten Twoj serniczek
czekaja lubi tę wiadomość
-
Paula wszystko bedzie dobrze
u Was musi byc dobrze
dziewczyno zobacz .. limi t zlych wiesci sie skonczyl
zobacz ile miesiecy sie staraliscie i kazda @ byla zła wiadomoscia
hehe
-
A ja sobie dwie kreski wysnilam
i sie sprawdzilo
a mega sie tego nie spodziewalam
Ale ostatnio snia mi sie same glupoty wiec lepiej zeby sie nie sprawdzalysnilo mi sie np ze bede miec blizniaki hahahaha.
A jakos potem jak dodalam fotke brzuszka na forum na belly to jedna dziewczyna sie zalytala czy to napwno ciaza pojedyncza przy rakim bebechu hahahaha
A dzis mi sie snilo ze wrocilam do swojego miasta i szlam ulica i w takiej starej budce kolo starego przedszkola koles zawsze sprzedawal pyyszne paczki. A ze mi sie zachcialo to poprosilam o 4 szt. A ten szybko nabil na kase daje paragon i mowi 20 zl. A ja w szoku. Ile???? A on ze musze zaplacic bo juz nabil na kase
A potem mi si snilo ze moj kuzyn sie we mnie zakochal hahahaha. A moja ciotka, jego mama (siostra mojej mamy) kazala mi sie wynosic bo to moja wina i ze to grzech tak w rodzinie hahahaha. Masakra.
Wlasnie, a gdzie nasza testerka???? Pewnie juz swietuje i sie nie podzieli dobra inf
A ja uciekam troche w domku ogarnac ale bede was podczytywacAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Dokladnie Paula. a pomysl o tych ludziach co maja kase zdrowie urode figure i wszystko co chca to maja i tak nieraz cale zycie. Gdyby bylo tak ze nie mozna miec za duzo to by nikt nie mial wszystkiego a sa ludzie co maja.
Zagmatwałam ale mam nadzije ze wiecie o co chodzi;)
oj podzielilabym sie z Wami serniczkiem:)
albo sobie wmawiam albo troche wyluzowałam z tym nakrecaniem sie na dziecko . Mam nadzieje ze takie moje podejscie juz zostanie bo z takim luzem jest latwiej zyc:)
teraz realizuje lece ktore zaleza tylko i wylacznie ode mnie i wszystko w moich rekach. Czyli 10 kilo w doł no minimum 5-8 tak zeby sie dobrze ze soba czuc. Od jutra bo dzis jeszcze serniczek a potem do wielkanocy nic nie pieke:)
Anastazaja dzien dobry;)Paula55, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Paula wszystko bedzie dobrze
u Was musi byc dobrze
dziewczyno zobacz .. limi t zlych wiesci sie skonczyl
zobacz ile miesiecy sie staraliscie i kazda @ byla zła wiadomoscia
hehe
Wiem wiem... Dlatego tak doceniam to ze mamy kropkaale ile zlych wyborow kiedys dokonalam. Ile sie nacierpialam, jaka glupia bylam to moje
Dlatego teraz tak mega wszystko doceniam. Dostalam wszystko to o czym cale zycie marzylam.... Boszzz bo sie znow rozbecze
teraz zeby tylko sie kropek zdrowy urodzil i juz nic wiecej nie chce
Ejj sorry laski ale dzis mam wene na pisanie chyba hahahahczekaja, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Czekaja no masz racje... Sa ludzie ktorzy maja wszystko czego zapragna...
znam takich. Ale ja im nie zazdroszcze
Uwazam ze kazdy ma to na co zaslozyl albo to na co sobie zapracowal
Mi niczego nie brakuje ale to moze dlatego ze nie mam Bog wie jakich wymagan...
Moje jedno jeszcze takie wilkie marzenie to jak najszybciej wrocic do Polski. Ale wiem ze to zalezy od nasdlatego nie siedze w domku ale ciezko oracuje
-
nick nieaktualny
-
czekaja wrote:Paula poszłam zobaczyc Twoj brzuch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laaa albo naprawde jestes tak mega szczupla albo blizniaki jak nic!!!!!!
Hahaha dzieki kurdea zdjecie bylo robione rano na pusty zoladek hahaha
-
No nie moge siedze z otwarta buzia i patrze na to zdjecie.
ciekawe od czego zalezy kiedy i jak szybko rosnie brzuch:)
ale brzusia swoja droga piekny:)
ja w 12 tydodniu przed zabiegiem jeszcze nie mialam zadnego brzucha ale moze dlatego ze u mnie ta ciaza nie rosla i doszla do 9/
brzuszka mozna pozazdroscic:)
ide dalej patrzyć na Twoj brzuch;) -
Heheh chyba wszystkie mamy wene
a ja włąsnie ogladam sukienki na allegro i znalazlam cos takiego
http://allegro.pl/ds-3kdks-sexy-sukienka-koronka-bodycon-dekolt-36-i3921103860.html
plus friko i witam wiosne
a co mi tam
Paula a mzoe faktycznie bilizniakihehe
bedzie dobrze maluch bedzie zdrowy
zobaczysz
Czekaja ja tez mam plan zrzucic kilka kg jesczze do 70zesc
czyli jeszcze 8 kg w dol
Wiecie co nacytalam sie czego facet nie powien jesc i wstwierdzm ze moj M diety takiej nie wytrzyma.. tam jest napisane ograniczyc do min słodkosci .. .. matko.. i córko .. jemu mozna powiedziec zeby wogole nie pil .. ale słodkie ..czekaja, Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czekaja wrote:No nie moge siedze z otwarta buzia i patrze na to zdjecie.
ciekawe od czego zalezy kiedy i jak szybko rosnie brzuch:)
ale brzusia swoja droga piekny:)
ja w 12 tydodniu przed zabiegiem jeszcze nie mialam zadnego brzucha ale moze dlatego ze u mnie ta ciaza nie rosla i doszla do 9/
brzuszka mozna pozazdroscic:)
ide dalej patrzyć na Twoj brzuch;)
Ja nie wiem od czego zalezy ale mam nadzieje ze nie bede za chwile wygladac jak slonmasakra.
Moze teraz tak szybko urosl a potem stanie troche w miejscu... Nie wiem juz samazobaczymy co tam kropek nawywijal jutro i oby nie przygruchal sobie towarzysza bo blizniakow chyba bym nie orzezyla