Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Ale sie rozpisalyscie dziewczyny :p
Ola ale bym zjadla Twojego sernika :p az weszlam na ta strone i chyba cos niedlugo upieke :p
Paula ciekawa jestem Twojego brzuszkamozesz tu wrzucic zdjecie? Bo chyba nim znajde na wrzesniowkach to minie rok :0
Prosze Kochana ale nie wiem czy jest sie czym chwalic
http://zapodaj.net/b3f95bf391163.jpg.htmlRuda27 lubi tę wiadomość
-
Ruda, prawie 15 tydzień ciąży, śliczny ten twój suwaczek, jak się czujesz
Co do snów to ja nie sprawdzam w senniku, boje się ze okaże się że to wróżba czegoś niedobrego i będę na to czekała,
A propo złych wieści teściowa do na w środę przyjedze.... I ponoć na 3-4 tygodnie..... O rety..... -
Paula55 wrote:Ja nie wiem od czego zalezy ale mam nadzieje ze nie bede za chwile wygladac jak slon
masakra.
Moze teraz tak szybko urosl a potem stanie troche w miejscu... Nie wiem juz samazobaczymy co tam kropek nawywijal jutro i oby nie przygruchal sobie towarzysza bo blizniakow chyba bym nie orzezyla
Jak się czujesz kochana, -
nick nieaktualnyDziekuje Anastazja czuje sie dobrze
juz wiecej sil mam i energii
W srode ide do pracy az sie boje :p ale planuje isc tylko na 2 dni i zas na l4..
Anastazja ile ma Twoj maluch? 6 lat dobrze pamietam?
Ania sliczna sukienkamaz bedzie napewno zachwycony
czekaja, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
I teraz boje sie co mam napisac
bo jak komus mowie ze c zuje sie ok to potem rzygam hahaha.
Nie no. Dziekuje Kochane ale naprawde czuje sie dobrze
Ja zawsze chcialam miesc dwojke ale w duzym odstepie czasu. A moj chce jedno po drugim... I tu bedzie konfliktjuz to wiem
czekaja lubi tę wiadomość
-
Paula brzuszek piekny
Powiem Ci ze moja siostra tez bardzo szczuplutka - i u niej odrazu bylo widac ze jest w ciazy .. ja zauwazylam u niej zmiany juz w 2 miesiacu.. bo całkowicie znikneło jej wcieciei nawet jeszcze wtedy nie wiedzialam ale głupio mi bylo jej mowic ze chyba przytyła
i jak sie dowiedzialam to jej powiedzialam a ona do mnie wez mi nie mowi.. wiesz ze ja od kwietnia do czerwca a w kiwetniu zaszłą przytyłam 7kg
-
Mam nadzieje ze mu sie spodoba
musialam przejsc na mobilny net bo cos mój livebox zaniemogl ostatnio i ciagle mi przerywa ;/
-
A tak wogole.. to wiecie co ..moj maz do tej pory spi
hehehe
chyba regeneruje sie
ale dobrze niech odpocznie ostatnio duzo pracuje wczoraj odwalił kawal dobrej roboy w piwnicy no i FOba
wiec niech wypoczywa
-
Ruda27 wrote:
Anastazja ile ma Twoj maluch? 6 lat dobrze pamietam?
Wypoczywaj ile się da w trzecim trymestrze robi się ciężko, a po porodzie nie ma co liczyć na leniuchowanie
Wiec kochane zaciazone bez wyrzutów leniuchujcie ile wlezieRuda27 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:I teraz boje sie co mam napisac
bo jak komus mowie ze c zuje sie ok to potem rzygam hahaha.
Nie no. Dziekuje Kochane ale naprawde czuje sie dobrze
Ja zawsze chcialam miesc dwojke ale w duzym odstepie czasu. A moj chce jedno po drugim... I tu bedzie konfliktjuz to wiem
Ja zawsze chciałam mieć odstęp 3 do 4 lat, życie układa nam swoje scenariusze i jak dobrze pójdzie to będzie 7 lat różnicy, trochę dużo ale cóż.... -
nick nieaktualnyPAula cacy brzusio!!
Ania śliczna kiecka :] My gry jeszcze samej w sobie też nie ruszyliśmy
Daria tobie już leci 15tc :] 16tc zaczniesz jak będzie na suwaczku 15tc i 1dc
Ja się rano z mężem lekko poprztykałam przez telefon ale szybko przeszlismy na pikantne smskiDzisiaj może coś pocudujemy wieczorem jak młody spać pójdzie :d Jutro oboje w domku jesteśmy to można
Może nawet gierkę wyciągniemy
A co do telefonu - oni wiedzą że ja pracuję, bo i w CV mają że pracuję i mówiam przez telefon wczesniej ze pracuję. No ale wiecie kto normalny pracuje po południu w sobotę i nie może telefonu jeszcze odebrać ?Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość