X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Konwalie gratuluje II kresek
    Ania fajnie, że jesteś
    Olga wiesz, że z rodziną to najlepiej się wychodzi na zdjęciach
    Paula ja też mam strasznie głupie sny w ciąży, codziennie i takie żywe, raz się obudziłam z płaczem, nawet nie pamiętam już co mi się śniło
    Co do brzuszka mi się ujawnił w 10-11 tyg ale ja swój już miałam więc po prostu zaczął być widoczny bo go po obiadku bardzo wydyma zawsze, a do dziś przytyłam już 3,5 kilo

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosze Olga to rzeczywiscie masakra....
    Ehh ze tez tacy ludzie sie tworza :/ biedna jestes.

Ja poki co to pol zlego slowa na tesciowa nie powiem :) i tescia :)
    Co troche tylko dzwonia i pytaja jak sie czujemy itp. Wiecznie nie moga nas sie doczekac az przylecimy:)
    Tesciowa to chyba troszke smutna byla jak jej piwiedzialam ze moja mama na moj porod przyleci. Ale ja tez zaprosze pozniej. Tylko nie wiem czy da rade bo po 1 tez pracuje a po drugie brat T z zona juz sobie ja "zaklepali" do opieki nad dzieckiem jak Ania pojdzie do pracy... :/
    I mam wrazenie ze oni sie jej raczej o zdani nie pytali bo bylo to dla nich oczywiste :/
    A do nas czasem sie tyko smieje ze bedzie musiala bawic wnuka przez skypa i smutno jej ze nas ni ma w pl :(

Kochana moja mama tez pracuje. I to na dwoch etatach!!! Ale dla wnuka jakos sie zorganizuje :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja teściowa się wielce obraziła na mnie przed porodem jak stwierdziłam, że po porodzie chcę posiedzieć dwa tygodnie u rodziców bo mam a weźmie specjalnie na ten czas 2 tygodnie urlopu żeby mi pomóc. A wyszło w sumie tak (bo oni na mega zadupiu mieszkaj) że ich tak zasypało a potem tak się porozpuszczalo wszystko, że wygonili nas dwa tygodnie przed porodem do moich rodziców, bo nie było by jak jechac jak coś do szpitala nagle...

• Inusia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello dziewczynki ;) Ale namazałyście od rana :D Jakie plany na niedziele??? My leniuchujemy dzisiaj na maksa :D

Olga trzymam kciuki za telefon :*

Paula, widziałam Twój brzusio na belly, jest śliczny, ale faktycznie spory jak na ten etap. Być może taki Twój urok ;) Choć ja muszę przyznać, że przed ciążą miałam płaściutki, a teraz już nie jest do końca taki idealny, może po jedzeniu mnie teraz tak wywala :D

Eweloka84 lubi tę wiadomość

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Paulinko :)

Kurde wszystkie tyjecie a ja chudne :/ buuu, a jem juz normalnie :/
    Co tam u ciebie? Jakies zakupy poczynione dla malenstwa?
    Jakies imionka, wozki? Hehehe :) ciekawska jestem :)

Paula_29 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczescie mam super tesciowa :) jest lajtowa, bardziej mlodziezowa hehe.. I tez ciesze sie ze z moja mama sie dobrze dogaduja i czasami spotykamy sie wszystkie :)
    Paula moja mama tez przyjedzie do nas, tylko ze ja rodzic chce w pl to mama przyjedzie do nas z nami we wrzesniu bo wtedy planuje z maluszkiem do at wrocic..

Nie ma co sie tak rodzinami przejmowac.. To nie sa ludzie z kim musimy na codzien zyc wiec szkoda psuc nerwow..

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to czarnulka masz przerabane ze swoją, to ja chyba aż tak źle to nie mam...

A tak z innej beczki, moja siorka w czerwcu slubuje, poprosiła mnie wczoraj abym była swiadkowa, NIK nie wie ze chcemy mieć drugie dzecko, i nikomu nie powiem tak do 7-8 tygodnia jak juz się uda.
    Moje pytanie a jeśli doczerwca zaciaze to mogę być swiadkowa w ciąży, czy to przynosi pecha.... Są jakieś zabobony? Niby nie jestem zabobonna, ale nie chce ryzykować szczęściem siostry...

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolinki wy jak bedziecie w maju na komuńie szly to bedziecie fajnie z ciazowymi brzuszkami :)
    A ja mam gorzej, w sierpniu wesele kuzyna.. Bliska rodzina meza.. A ja bede dopiero po porodzenie, wiec bede slon! Az sie boje.. :p

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inusia wrote:
    Hello dziewczynki ;) Ale namazałyście od rana :D Jakie plany na niedziele??? My leniuchujemy dzisiaj na maksa :D :D
    My też cała niedzielka jeden wielki leń...

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Czesc Paulinko :)

Jakies imionka, wozki? Hehehe :) ciekawska jestem :)
    Ja jesrem szalona, jeszcze fasolki nie mam a już wózek i imiona wybrane.... Masakranjak ten mój chłop wytrzymuje ze mną....?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Fasolinki wy jak bedziecie w maju na komuńie szly to bedziecie fajnie z ciazowymi brzuszkami :)
    A ja mam gorzej, w sierpniu wesele kuzyna.. Bliska rodzina meza.. A ja bede dopiero po porodzenie, wiec bede slon! Az sie boje.. :p
    Ale już będziesz mogła się maluszkiem pochwalić

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja bym wolała nie tyć, hehe, ja myślę, że moje dzieciątko miałoby się z czego odżywiać jakby skorzystało z moich zapasów:)
    Zakupy zrobiłam jakieś 2 tyg temu, bo były ogromne promocje w smyku, pierwsze kupiła moja mama, a jak ja zobaczyłam to już się nie mogłam powstrzymać i kupiłam kilka bodziaków i śpioszków. Naprawdę się opłacało bo np. 4 szt przecenione z 70 na 20, a bardzo ładne
    Ale to na tyle, więcej na razie nic nie kupujemy
    Przemeblowujemy mały pokój , sprzedaliśmy stare meble i kupiliśmy szafę i komodę, a za jakieś 2-3 m-ce kupimy do kompletu łóżeczko i przewijak
    Imiona już w sumie od dawna mamy wybrane
    Dla chłopczyka Leon, dla dziewczynki Zuzia:)
    A jak u Was dziewczynki z fasolkami, jakieś zakupy już były?

Anastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja no do kosciola planuje isc z dzidzia, zeby tez ci co mnie nie znaja nie mysleli ze ja taki grubas od tak :p
    Jak bd rodzila w terminie do wesele bd ok 3 tyg po porodzie,, ciezko moze byc..

Ja wozek mam juz tez wybrany :) kolyske i lozeczko ale z tym drugim jeszcze musimy przemyslec :) imiona tez sa mniej wiecej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka.... nazbierałam 15 klasów :D

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty to masz fajnie Daria :) rodzic z rodzinka, pitem zabierasz mame :) ty masz tak super bo masz blisko do Pl a mnie wywialo na ta wypiździala wyspe :P haha.

No my z Ewelka bedziemy paradowac z bebenami w maju hahaha. Licze na piekna wiosne :)
    A u nas jak tak dalej pojdzie to na naszym weselu przybedzie troszke dzieci :)

Paulus ja jeszcze nic a nic nie kupowalam :) choc tak mnie wczoraj korcilo :P
    Imion mam kilka ale czasu a czasu jeszcze :) a Leonka mam w rodzinie. Meeega madry i rozkoszny chlopiec :)
    Zuzia tez mi sie zawsze podobalo :)
    Ja zaczne cos myslec dopiero w maju o zakupach jak wrocimy z pl :)
    Poki co to po usg jutro jak bedzie ok to kupie sobie album ciazowy. I zaczne wypelńiac :) super pamiatka bedzie :)

Paula_29, Eweloka84 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Paula a jaki to album ciazowy? Nie slyszlam o tym

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Anastazja no do kosciola planuje isc z dzidzia, zeby tez ci co mnie nie znaja nie mysleli ze ja taki grubas od tak :p
    Jak bd rodzila w terminie do wesele bd ok 3 tyg po porodzie,, ciezko moze byc..

Ja wozek mam juz tez wybrany :) kolyske i lozeczko ale z tym drugim jeszcze musimy przemyslec :) imiona tez sa mniej wiecej :)

Kochana to odwazna jests 3 tyg po porodzie :) hehe. W sumie jeszcze w pologu bedziesz :) sle jak sie tylko bedziesz dobrze czula....
    Dara a jakie masz imionka???
    Mi sie bardzo podoba dla dziewczynki Hana, Lena ale cale zycie chcialam Olivie :)
    A dla chlopca Natan albo Fabian poki co :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda jakie imiona pochwal się,

Paula, mam zuzie w rodzinie, przezabawna dziewuszka leos tez fajnie

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wczoraj kupilismy malenkie buciczki :) takie przecudne :) sle maz je w aucie powiesil :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja my chcemy jak chlopak to Alan albo Aaron, dziewczynka Neli ;) ale slyszalam ze z imieniem Neli moze byc w pl problem :/

‹‹ 755 756 757 758 759 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ