X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Konwalie gratuluje II kresek
    Ania fajnie, że jesteś
    Olga wiesz, że z rodziną to najlepiej się wychodzi na zdjęciach
    Paula ja też mam strasznie głupie sny w ciąży, codziennie i takie żywe, raz się obudziłam z płaczem, nawet nie pamiętam już co mi się śniło
    Co do brzuszka mi się ujawnił w 10-11 tyg ale ja swój już miałam więc po prostu zaczął być widoczny bo go po obiadku bardzo wydyma zawsze, a do dziś przytyłam już 3,5 kilo

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosze Olga to rzeczywiscie masakra....
    Ehh ze tez tacy ludzie sie tworza :/ biedna jestes.

Ja poki co to pol zlego slowa na tesciowa nie powiem :) i tescia :)
    Co troche tylko dzwonia i pytaja jak sie czujemy itp. Wiecznie nie moga nas sie doczekac az przylecimy:)
    Tesciowa to chyba troszke smutna byla jak jej piwiedzialam ze moja mama na moj porod przyleci. Ale ja tez zaprosze pozniej. Tylko nie wiem czy da rade bo po 1 tez pracuje a po drugie brat T z zona juz sobie ja "zaklepali" do opieki nad dzieckiem jak Ania pojdzie do pracy... :/
    I mam wrazenie ze oni sie jej raczej o zdani nie pytali bo bylo to dla nich oczywiste :/
    A do nas czasem sie tyko smieje ze bedzie musiala bawic wnuka przez skypa i smutno jej ze nas ni ma w pl :(

Kochana moja mama tez pracuje. I to na dwoch etatach!!! Ale dla wnuka jakos sie zorganizuje :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja teściowa się wielce obraziła na mnie przed porodem jak stwierdziłam, że po porodzie chcę posiedzieć dwa tygodnie u rodziców bo mam a weźmie specjalnie na ten czas 2 tygodnie urlopu żeby mi pomóc. A wyszło w sumie tak (bo oni na mega zadupiu mieszkaj) że ich tak zasypało a potem tak się porozpuszczalo wszystko, że wygonili nas dwa tygodnie przed porodem do moich rodziców, bo nie było by jak jechac jak coś do szpitala nagle...

• Inusia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello dziewczynki ;) Ale namazałyście od rana :D Jakie plany na niedziele??? My leniuchujemy dzisiaj na maksa :D

Olga trzymam kciuki za telefon :*

Paula, widziałam Twój brzusio na belly, jest śliczny, ale faktycznie spory jak na ten etap. Być może taki Twój urok ;) Choć ja muszę przyznać, że przed ciążą miałam płaściutki, a teraz już nie jest do końca taki idealny, może po jedzeniu mnie teraz tak wywala :D

Eweloka84 lubi tę wiadomość

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Paulinko :)

Kurde wszystkie tyjecie a ja chudne :/ buuu, a jem juz normalnie :/
    Co tam u ciebie? Jakies zakupy poczynione dla malenstwa?
    Jakies imionka, wozki? Hehehe :) ciekawska jestem :)

Paula_29 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczescie mam super tesciowa :) jest lajtowa, bardziej mlodziezowa hehe.. I tez ciesze sie ze z moja mama sie dobrze dogaduja i czasami spotykamy sie wszystkie :)
    Paula moja mama tez przyjedzie do nas, tylko ze ja rodzic chce w pl to mama przyjedzie do nas z nami we wrzesniu bo wtedy planuje z maluszkiem do at wrocic..

Nie ma co sie tak rodzinami przejmowac.. To nie sa ludzie z kim musimy na codzien zyc wiec szkoda psuc nerwow..

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to czarnulka masz przerabane ze swoją, to ja chyba aż tak źle to nie mam...

A tak z innej beczki, moja siorka w czerwcu slubuje, poprosiła mnie wczoraj abym była swiadkowa, NIK nie wie ze chcemy mieć drugie dzecko, i nikomu nie powiem tak do 7-8 tygodnia jak juz się uda.
    Moje pytanie a jeśli doczerwca zaciaze to mogę być swiadkowa w ciąży, czy to przynosi pecha.... Są jakieś zabobony? Niby nie jestem zabobonna, ale nie chce ryzykować szczęściem siostry...

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolinki wy jak bedziecie w maju na komuńie szly to bedziecie fajnie z ciazowymi brzuszkami :)
    A ja mam gorzej, w sierpniu wesele kuzyna.. Bliska rodzina meza.. A ja bede dopiero po porodzenie, wiec bede slon! Az sie boje.. :p

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inusia wrote:
    Hello dziewczynki ;) Ale namazałyście od rana :D Jakie plany na niedziele??? My leniuchujemy dzisiaj na maksa :D :D
    My też cała niedzielka jeden wielki leń...

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Czesc Paulinko :)

Jakies imionka, wozki? Hehehe :) ciekawska jestem :)
    Ja jesrem szalona, jeszcze fasolki nie mam a już wózek i imiona wybrane.... Masakranjak ten mój chłop wytrzymuje ze mną....?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Fasolinki wy jak bedziecie w maju na komuńie szly to bedziecie fajnie z ciazowymi brzuszkami :)
    A ja mam gorzej, w sierpniu wesele kuzyna.. Bliska rodzina meza.. A ja bede dopiero po porodzenie, wiec bede slon! Az sie boje.. :p
    Ale już będziesz mogła się maluszkiem pochwalić

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja bym wolała nie tyć, hehe, ja myślę, że moje dzieciątko miałoby się z czego odżywiać jakby skorzystało z moich zapasów:)
    Zakupy zrobiłam jakieś 2 tyg temu, bo były ogromne promocje w smyku, pierwsze kupiła moja mama, a jak ja zobaczyłam to już się nie mogłam powstrzymać i kupiłam kilka bodziaków i śpioszków. Naprawdę się opłacało bo np. 4 szt przecenione z 70 na 20, a bardzo ładne
    Ale to na tyle, więcej na razie nic nie kupujemy
    Przemeblowujemy mały pokój , sprzedaliśmy stare meble i kupiliśmy szafę i komodę, a za jakieś 2-3 m-ce kupimy do kompletu łóżeczko i przewijak
    Imiona już w sumie od dawna mamy wybrane
    Dla chłopczyka Leon, dla dziewczynki Zuzia:)
    A jak u Was dziewczynki z fasolkami, jakieś zakupy już były?

Anastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja no do kosciola planuje isc z dzidzia, zeby tez ci co mnie nie znaja nie mysleli ze ja taki grubas od tak :p
    Jak bd rodzila w terminie do wesele bd ok 3 tyg po porodzie,, ciezko moze byc..

Ja wozek mam juz tez wybrany :) kolyske i lozeczko ale z tym drugim jeszcze musimy przemyslec :) imiona tez sa mniej wiecej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka.... nazbierałam 15 klasów :D

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty to masz fajnie Daria :) rodzic z rodzinka, pitem zabierasz mame :) ty masz tak super bo masz blisko do Pl a mnie wywialo na ta wypiździala wyspe :P haha.

No my z Ewelka bedziemy paradowac z bebenami w maju hahaha. Licze na piekna wiosne :)
    A u nas jak tak dalej pojdzie to na naszym weselu przybedzie troszke dzieci :)

Paulus ja jeszcze nic a nic nie kupowalam :) choc tak mnie wczoraj korcilo :P
    Imion mam kilka ale czasu a czasu jeszcze :) a Leonka mam w rodzinie. Meeega madry i rozkoszny chlopiec :)
    Zuzia tez mi sie zawsze podobalo :)
    Ja zaczne cos myslec dopiero w maju o zakupach jak wrocimy z pl :)
    Poki co to po usg jutro jak bedzie ok to kupie sobie album ciazowy. I zaczne wypelńiac :) super pamiatka bedzie :)

Paula_29, Eweloka84 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Paula a jaki to album ciazowy? Nie slyszlam o tym

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Anastazja no do kosciola planuje isc z dzidzia, zeby tez ci co mnie nie znaja nie mysleli ze ja taki grubas od tak :p
    Jak bd rodzila w terminie do wesele bd ok 3 tyg po porodzie,, ciezko moze byc..

Ja wozek mam juz tez wybrany :) kolyske i lozeczko ale z tym drugim jeszcze musimy przemyslec :) imiona tez sa mniej wiecej :)

Kochana to odwazna jests 3 tyg po porodzie :) hehe. W sumie jeszcze w pologu bedziesz :) sle jak sie tylko bedziesz dobrze czula....
    Dara a jakie masz imionka???
    Mi sie bardzo podoba dla dziewczynki Hana, Lena ale cale zycie chcialam Olivie :)
    A dla chlopca Natan albo Fabian poki co :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda jakie imiona pochwal się,

Paula, mam zuzie w rodzinie, przezabawna dziewuszka leos tez fajnie

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wczoraj kupilismy malenkie buciczki :) takie przecudne :) sle maz je w aucie powiesil :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja my chcemy jak chlopak to Alan albo Aaron, dziewczynka Neli ;) ale slyszalam ze z imieniem Neli moze byc w pl problem :/

‹‹ 755 756 757 758 759 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ