Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Konwalie gratuluje II kresek
Ania fajnie, że jesteś
Olga wiesz, że z rodziną to najlepiej się wychodzi na zdjęciach
Paula ja też mam strasznie głupie sny w ciąży, codziennie i takie żywe, raz się obudziłam z płaczem, nawet nie pamiętam już co mi się śniło
Co do brzuszka mi się ujawnił w 10-11 tyg ale ja swój już miałam więc po prostu zaczął być widoczny bo go po obiadku bardzo wydyma zawsze, a do dziś przytyłam już 3,5 kilo -
Bosze Olga to rzeczywiscie masakra....
Ehh ze tez tacy ludzie sie tworzabiedna jestes.
Ja poki co to pol zlego slowa na tesciowa nie powiemi tescia
Co troche tylko dzwonia i pytaja jak sie czujemy itp. Wiecznie nie moga nas sie doczekac az przylecimy:)
Tesciowa to chyba troszke smutna byla jak jej piwiedzialam ze moja mama na moj porod przyleci. Ale ja tez zaprosze pozniej. Tylko nie wiem czy da rade bo po 1 tez pracuje a po drugie brat T z zona juz sobie ja "zaklepali" do opieki nad dzieckiem jak Ania pojdzie do pracy...
I mam wrazenie ze oni sie jej raczej o zdani nie pytali bo bylo to dla nich oczywiste
A do nas czasem sie tyko smieje ze bedzie musiala bawic wnuka przez skypa i smutno jej ze nas ni ma w pl
Kochana moja mama tez pracuje. I to na dwoch etatach!!! Ale dla wnuka jakos sie zorganizuje
-
nick nieaktualnyMoja teściowa się wielce obraziła na mnie przed porodem jak stwierdziłam, że po porodzie chcę posiedzieć dwa tygodnie u rodziców bo mam a weźmie specjalnie na ten czas 2 tygodnie urlopu żeby mi pomóc. A wyszło w sumie tak (bo oni na mega zadupiu mieszkaj) że ich tak zasypało a potem tak się porozpuszczalo wszystko, że wygonili nas dwa tygodnie przed porodem do moich rodziców, bo nie było by jak jechac jak coś do szpitala nagle...
-
Hello dziewczynki
Ale namazałyście od rana
Jakie plany na niedziele??? My leniuchujemy dzisiaj na maksa
Olga trzymam kciuki za telefon :*
Paula, widziałam Twój brzusio na belly, jest śliczny, ale faktycznie spory jak na ten etap. Być może taki Twój urokChoć ja muszę przyznać, że przed ciążą miałam płaściutki, a teraz już nie jest do końca taki idealny, może po jedzeniu mnie teraz tak wywala
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa na szczescie mam super tesciowa
jest lajtowa, bardziej mlodziezowa hehe.. I tez ciesze sie ze z moja mama sie dobrze dogaduja i czasami spotykamy sie wszystkie
Paula moja mama tez przyjedzie do nas, tylko ze ja rodzic chce w pl to mama przyjedzie do nas z nami we wrzesniu bo wtedy planuje z maluszkiem do at wrocic..
Nie ma co sie tak rodzinami przejmowac.. To nie sa ludzie z kim musimy na codzien zyc wiec szkoda psuc nerwow..
-
No to czarnulka masz przerabane ze swoją, to ja chyba aż tak źle to nie mam...
A tak z innej beczki, moja siorka w czerwcu slubuje, poprosiła mnie wczoraj abym była swiadkowa, NIK nie wie ze chcemy mieć drugie dzecko, i nikomu nie powiem tak do 7-8 tygodnia jak juz się uda.
Moje pytanie a jeśli doczerwca zaciaze to mogę być swiadkowa w ciąży, czy to przynosi pecha.... Są jakieś zabobony? Niby nie jestem zabobonna, ale nie chce ryzykować szczęściem siostry... -
nick nieaktualnyFasolinki wy jak bedziecie w maju na komuńie szly to bedziecie fajnie z ciazowymi brzuszkami
A ja mam gorzej, w sierpniu wesele kuzyna.. Bliska rodzina meza.. A ja bede dopiero po porodzenie, wiec bede slon! Az sie boje.. :pEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Fasolinki wy jak bedziecie w maju na komuńie szly to bedziecie fajnie z ciazowymi brzuszkami
A ja mam gorzej, w sierpniu wesele kuzyna.. Bliska rodzina meza.. A ja bede dopiero po porodzenie, wiec bede slon! Az sie boje.. :p -
Paula ja bym wolała nie tyć, hehe, ja myślę, że moje dzieciątko miałoby się z czego odżywiać jakby skorzystało z moich zapasów:)
Zakupy zrobiłam jakieś 2 tyg temu, bo były ogromne promocje w smyku, pierwsze kupiła moja mama, a jak ja zobaczyłam to już się nie mogłam powstrzymać i kupiłam kilka bodziaków i śpioszków. Naprawdę się opłacało bo np. 4 szt przecenione z 70 na 20, a bardzo ładne
Ale to na tyle, więcej na razie nic nie kupujemy
Przemeblowujemy mały pokój , sprzedaliśmy stare meble i kupiliśmy szafę i komodę, a za jakieś 2-3 m-ce kupimy do kompletu łóżeczko i przewijak
Imiona już w sumie od dawna mamy wybrane
Dla chłopczyka Leon, dla dziewczynki Zuzia:)
A jak u Was dziewczynki z fasolkami, jakieś zakupy już były?Anastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazja no do kosciola planuje isc z dzidzia, zeby tez ci co mnie nie znaja nie mysleli ze ja taki grubas od tak :p
Jak bd rodzila w terminie do wesele bd ok 3 tyg po porodzie,, ciezko moze byc..
Ja wozek mam juz tez wybranykolyske i lozeczko ale z tym drugim jeszcze musimy przemyslec
imiona tez sa mniej wiecej
-
nick nieaktualny
-
Ty to masz fajnie Daria
rodzic z rodzinka, pitem zabierasz mame
ty masz tak super bo masz blisko do Pl a mnie wywialo na ta wypiździala wyspe
haha.
No my z Ewelka bedziemy paradowac z bebenami w maju hahaha. Licze na piekna wiosne
A u nas jak tak dalej pojdzie to na naszym weselu przybedzie troszke dzieci
Paulus ja jeszcze nic a nic nie kupowalamchoc tak mnie wczoraj korcilo
Imion mam kilka ale czasu a czasu jeszczea Leonka mam w rodzinie. Meeega madry i rozkoszny chlopiec
Zuzia tez mi sie zawsze podobalo
Ja zaczne cos myslec dopiero w maju o zakupach jak wrocimy z pl
Poki co to po usg jutro jak bedzie ok to kupie sobie album ciazowy. I zaczne wypelńiacsuper pamiatka bedzie
Paula_29, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Anastazja no do kosciola planuje isc z dzidzia, zeby tez ci co mnie nie znaja nie mysleli ze ja taki grubas od tak :p
Jak bd rodzila w terminie do wesele bd ok 3 tyg po porodzie,, ciezko moze byc..
Ja wozek mam juz tez wybranykolyske i lozeczko ale z tym drugim jeszcze musimy przemyslec
imiona tez sa mniej wiecej
Kochana to odwazna jests 3 tyg po porodziehehe. W sumie jeszcze w pologu bedziesz
sle jak sie tylko bedziesz dobrze czula....
Dara a jakie masz imionka???
Mi sie bardzo podoba dla dziewczynki Hana, Lena ale cale zycie chcialam Olivie
A dla chlopca Natan albo Fabian poki coPaula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny