X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:

A co do telefonu - oni wiedzą że ja pracuję, bo i w CV mają że pracuję i mówiam przez telefon wczesniej ze pracuję. No ale wiecie kto normalny pracuje po południu w sobotę i nie może telefonu jeszcze odebrać ? :D

Jak to kto :D kobieta która jest pracowita ..:) a to atut w pracy :D heheh :D

Czarnula87 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do koleżanki z pracy co razem się spotkałyśmy tam u nich tez dzwonili ale tez nie mogła odebrać :D obie przerwę miałyśmy w jednym czasie i wtedy najpierw ja zadzowniłam a potem ona :] tak więc obie nie wiemy co dalej :]

Ania_84 lubi tę wiadomość

• czekaja Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak wiosna przyszla do mnie slonko swieci:)

Paula ja taki brzuch jak Ty masz w ciazy mam bez ciazy;)

dobra teraz naprawde spadm:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loo 7 lat roznicy to fajńie :) mi sie nawet i 10 podoba :)

Czesc Olga :) loo to nie ladnie. Prztykac to sie mozecie ale w lozku :P haha.

No wlasnie. Tylko pracowici ludzie pracuja w sobote:)
    Moj bidok tyra cale 7 dni w tyg plus nadgodziny :(
    Czekamy z toba na nastepny tel z dobra inf :)

Ja pucuje kuchnie :)

Anastazjaaa, Ania_84 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zbieram siły i energię na obiad u teściów w towarzystwie męża babci :/

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zbieram sily zeby nie worbic smartfona z mojego liveboxa.. nozesz w morde co 5 min sie rozłacza ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    A ja zbieram siły i energię na obiad u teściów w towarzystwie męża babci :/
    To tylko jeden obiad ja teraz teściowa będę wysłuchiwać kilka tygodni.... Bleeeee

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga a co z ńim nie tak???

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja marze zeby tesciowie albo ktores z moich rodzicow juz doas przylecialo :(
    Mama bedzie dopiero we wrzesniu jak bed rodzic ale moze tesciowie przyleca wczesniej.. :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko z nimi nie tak :/ teść organista, teściowa katechetka - a tacy fałszywi że o ja pierdzielę, zbyt długo pisac bo zbyt wiele przykrości od nich było; toleruję ich i udajęże jest ok tylko ze względu na męża. A babcia to przebija wszystkich - musi być zawsze tak jak ona chce - niewaze że ktoś coś po swojemu robi itp. W wakacje zatrzymaliśmys ię ukuzynki męża (ta co jest dziewczyną mojego brata) bo od nich dostaliśmy zaproszenie, u babci byliśmy przez 7 dni pobytu 5 dni po kolei ale wielka obraza bo nie u nich nocowaliśmy. A najlepiej to że jechaliśmy cała noc a 10 minut ppo przyjeździe na miejsce już telefon z pretensjami że mamy do nich już natychmiast jechać :/ nie ma ze cała noc nie spaliśmy, że mąz jako kierowca mzęczyny, dziecko cała noc na siedzaco spało :/ bo babcia sobie tak zażyczyła.
    A nie chcielismy sie u nich zatrzymywać bo tam ciężka atmosfera, bo męża brat z żoną mają bardzo chorą córeczkę, a ten dupek (mój szwagier) zrobił sobie na boku dziecko drugie (w marcu się urodzi) z kuzynką!! więc tym bardzije tam nie chcieliśy jechać :/

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paual brzusio śliczny!!!! :D :D
    Ania sukienka mrrr :d
    kurfa a ja mam komunie w maju chrześniaka i nie wiem w co sie ubrac :O

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga noo to się nie dziwie,że psychicznie sie nastawaisz :-/

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    A ja marze zeby tesciowie albo ktores z moich rodzicow juz doas przylecialo :(
    Mama bedzie dopiero we wrzesniu jak bed rodzic ale moze tesciowie przyleca wczesniej.. :)
    Na moja mamke tez bym czekała, ale na teściowa niekoniecznie, swoją drogo ciekawe czy któraś się zaoferuje przyjechać jakbym miała rodzic.... Moja mama pracuje wiec może być ciężko....

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    PAula cacy brzusio!!

Ania śliczna kiecka :] My gry jeszcze samej w sobie też nie ruszyliśmy ;)

Daria tobie już leci 15tc :] 16tc zaczniesz jak będzie na suwaczku 15tc i 1dc :)

Olga wiem :) Ze teraz mam 15 a napisalam gdzies inaczej? :p

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do teśció samych w sobie, to np. tylko kilka kwiatków:
    - teść stwierdził że jesteśmy kłamcami bo wyrobiliśmy się z przeprowadzką godzinę wcześniej niż zakłądaliśmy
    - teściowa chciała dawać małemu któy miał 2 miesiace mleko prosto od krowy
    - wieczna faworyzacja tamtej malej a michała to można zlewać i na niego krzyczeć
    - jak mieszkalismy u teściów jak się mały urodził i wystarczyło, że obudził się o 5 na jedzenie to teściowa nie patrząc na to czy my jeszcze chcemy sać czy nie juz unas w pokoju siedziała
    - jak tam mieszkali smy to ja siedziałam w jednym pokoju, bo "teść czuł się srępowany naszą obecnością" więc sniadanie sobie robiłam jak jego w domu nie było - sam nam zaproponował wprowadzenie się
    - teściowa od 1,5 roku bierze urlop zdrowotny w pracy żeby z młodym siedzieć i zawsze jest jakieś ale...
    - fochy ot o że teściowej nie zabraliśy nad morze w wakacje - z tym, ze jechalismy we wrzesniu a ona jest nauczycielką wiec już w skzole była; ale jak wynikla sprawa z jej drugim synkiem to nawet nie próbowała jechać - proponowali jej zawiezienie bo rodzinka wtedy była u nich, niee bo coś tam...
    - no i jawna dyskryminacja mojego męza na poczet jego brata, który jest och ach i w ogóle

- no i mój hit numer 1 - ja tydzień po cesarce i tekst teściowej - m ogłabyś już zabrać isę za jakieś ćwiczenia i odchudzanie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 12:58

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-/

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde blacha :/ rzeczywiscie lipnie strasznie.
    Ja tez mam takie elementy w rodzinie ale nigdy sie tym nie przejmowalam.
    Nikt za mnie nie umrze wiec nikt nie ma prawa mowic mi jak mam zyc :) taka moja zasada.
    A o fochy to juz dawno przestalam sie martwic. Zycie pikazalo ze trzeba do tego pidchodzic z dystansem :)
    Wiec luzik Kochańie :)

Ewelka ja tez mam komuńi w maju chrzesniaka i prawdopodobńie chrzciny u dziecka brata mojego T :) podobno T brzedzie chrzestnym :) wiec nie dosc ze z kasy trzeba bedzie wyskoczyc to ciuszka zakupic :)
    Ale u nas juz tyle wiosennych sukienek sie pojawilo ze ja to juz bym cos wybrala :) ale oczywiscie nie moge bo nie wiem o ile jeszcze urosne do tego czasu :P

Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    a tacy fałszywi że o ja pierdzielę, zbyt długo pisac bo zbyt wiele przykrości od nich było; toleruję ich i udajęże jest ok tylko ze względu na męża. :/
    Świetnie cie rozumie tea swoją teściowa tylko toleruję.... Ale u nas trochę inaczej mój mąż ma też zły kontakt ze swoją matką, to ja go zawsze namawialam choć jedziemy do niej na kawę a on, jak chcesz to sama jedz.
    Teraz juz mi to zwisa bo i tak zawsze wszystkie jej nieszczęścia to moja wina...

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa co do cycków to ja po porodzie ma DD bądź E :D

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Świetnie cie rozumie tea swoją teściowa tylko toleruję.... Ale u nas trochę inaczej mój mąż ma też zły kontakt ze swoją matką, to ja go zawsze namawialam choć jedziemy do niej na kawę a on, jak chcesz to sama jedz.
    Teraz juz mi to zwisa bo i tak zawsze wszystkie jej nieszczęścia to moja wina...

No niestety mój mąz jest w teśćiową wpatrzony jak w obrazek i złego słowa powiedzieć nie można na nią. NAwet jak łązi mi co całym domu w ubłoconych i mokrych butach a najwiecej to po dziecka pokoju i dywnaie : sorki ale kurwica mnie wtedy strzela, mówienie wprost ani żadne sugestie nic nie dały :/

‹‹ 754 755 756 757 758 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ