X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:

A co do telefonu - oni wiedzą że ja pracuję, bo i w CV mają że pracuję i mówiam przez telefon wczesniej ze pracuję. No ale wiecie kto normalny pracuje po południu w sobotę i nie może telefonu jeszcze odebrać ? :D

Jak to kto :D kobieta która jest pracowita ..:) a to atut w pracy :D heheh :D

Czarnula87 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do koleżanki z pracy co razem się spotkałyśmy tam u nich tez dzwonili ale tez nie mogła odebrać :D obie przerwę miałyśmy w jednym czasie i wtedy najpierw ja zadzowniłam a potem ona :] tak więc obie nie wiemy co dalej :]

Ania_84 lubi tę wiadomość

• czekaja Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak wiosna przyszla do mnie slonko swieci:)

Paula ja taki brzuch jak Ty masz w ciazy mam bez ciazy;)

dobra teraz naprawde spadm:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loo 7 lat roznicy to fajńie :) mi sie nawet i 10 podoba :)

Czesc Olga :) loo to nie ladnie. Prztykac to sie mozecie ale w lozku :P haha.

No wlasnie. Tylko pracowici ludzie pracuja w sobote:)
    Moj bidok tyra cale 7 dni w tyg plus nadgodziny :(
    Czekamy z toba na nastepny tel z dobra inf :)

Ja pucuje kuchnie :)

Anastazjaaa, Ania_84 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zbieram siły i energię na obiad u teściów w towarzystwie męża babci :/

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zbieram sily zeby nie worbic smartfona z mojego liveboxa.. nozesz w morde co 5 min sie rozłacza ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    A ja zbieram siły i energię na obiad u teściów w towarzystwie męża babci :/
    To tylko jeden obiad ja teraz teściowa będę wysłuchiwać kilka tygodni.... Bleeeee

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga a co z ńim nie tak???

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja marze zeby tesciowie albo ktores z moich rodzicow juz doas przylecialo :(
    Mama bedzie dopiero we wrzesniu jak bed rodzic ale moze tesciowie przyleca wczesniej.. :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko z nimi nie tak :/ teść organista, teściowa katechetka - a tacy fałszywi że o ja pierdzielę, zbyt długo pisac bo zbyt wiele przykrości od nich było; toleruję ich i udajęże jest ok tylko ze względu na męża. A babcia to przebija wszystkich - musi być zawsze tak jak ona chce - niewaze że ktoś coś po swojemu robi itp. W wakacje zatrzymaliśmys ię ukuzynki męża (ta co jest dziewczyną mojego brata) bo od nich dostaliśmy zaproszenie, u babci byliśmy przez 7 dni pobytu 5 dni po kolei ale wielka obraza bo nie u nich nocowaliśmy. A najlepiej to że jechaliśmy cała noc a 10 minut ppo przyjeździe na miejsce już telefon z pretensjami że mamy do nich już natychmiast jechać :/ nie ma ze cała noc nie spaliśmy, że mąz jako kierowca mzęczyny, dziecko cała noc na siedzaco spało :/ bo babcia sobie tak zażyczyła.
    A nie chcielismy sie u nich zatrzymywać bo tam ciężka atmosfera, bo męża brat z żoną mają bardzo chorą córeczkę, a ten dupek (mój szwagier) zrobił sobie na boku dziecko drugie (w marcu się urodzi) z kuzynką!! więc tym bardzije tam nie chcieliśy jechać :/

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paual brzusio śliczny!!!! :D :D
    Ania sukienka mrrr :d
    kurfa a ja mam komunie w maju chrześniaka i nie wiem w co sie ubrac :O

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga noo to się nie dziwie,że psychicznie sie nastawaisz :-/

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    A ja marze zeby tesciowie albo ktores z moich rodzicow juz doas przylecialo :(
    Mama bedzie dopiero we wrzesniu jak bed rodzic ale moze tesciowie przyleca wczesniej.. :)
    Na moja mamke tez bym czekała, ale na teściowa niekoniecznie, swoją drogo ciekawe czy któraś się zaoferuje przyjechać jakbym miała rodzic.... Moja mama pracuje wiec może być ciężko....

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    PAula cacy brzusio!!

Ania śliczna kiecka :] My gry jeszcze samej w sobie też nie ruszyliśmy ;)

Daria tobie już leci 15tc :] 16tc zaczniesz jak będzie na suwaczku 15tc i 1dc :)

Olga wiem :) Ze teraz mam 15 a napisalam gdzies inaczej? :p

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do teśció samych w sobie, to np. tylko kilka kwiatków:
    - teść stwierdził że jesteśmy kłamcami bo wyrobiliśmy się z przeprowadzką godzinę wcześniej niż zakłądaliśmy
    - teściowa chciała dawać małemu któy miał 2 miesiace mleko prosto od krowy
    - wieczna faworyzacja tamtej malej a michała to można zlewać i na niego krzyczeć
    - jak mieszkalismy u teściów jak się mały urodził i wystarczyło, że obudził się o 5 na jedzenie to teściowa nie patrząc na to czy my jeszcze chcemy sać czy nie juz unas w pokoju siedziała
    - jak tam mieszkali smy to ja siedziałam w jednym pokoju, bo "teść czuł się srępowany naszą obecnością" więc sniadanie sobie robiłam jak jego w domu nie było - sam nam zaproponował wprowadzenie się
    - teściowa od 1,5 roku bierze urlop zdrowotny w pracy żeby z młodym siedzieć i zawsze jest jakieś ale...
    - fochy ot o że teściowej nie zabraliśy nad morze w wakacje - z tym, ze jechalismy we wrzesniu a ona jest nauczycielką wiec już w skzole była; ale jak wynikla sprawa z jej drugim synkiem to nawet nie próbowała jechać - proponowali jej zawiezienie bo rodzinka wtedy była u nich, niee bo coś tam...
    - no i jawna dyskryminacja mojego męza na poczet jego brata, który jest och ach i w ogóle

- no i mój hit numer 1 - ja tydzień po cesarce i tekst teściowej - m ogłabyś już zabrać isę za jakieś ćwiczenia i odchudzanie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 12:58

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-/

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde blacha :/ rzeczywiscie lipnie strasznie.
    Ja tez mam takie elementy w rodzinie ale nigdy sie tym nie przejmowalam.
    Nikt za mnie nie umrze wiec nikt nie ma prawa mowic mi jak mam zyc :) taka moja zasada.
    A o fochy to juz dawno przestalam sie martwic. Zycie pikazalo ze trzeba do tego pidchodzic z dystansem :)
    Wiec luzik Kochańie :)

Ewelka ja tez mam komuńi w maju chrzesniaka i prawdopodobńie chrzciny u dziecka brata mojego T :) podobno T brzedzie chrzestnym :) wiec nie dosc ze z kasy trzeba bedzie wyskoczyc to ciuszka zakupic :)
    Ale u nas juz tyle wiosennych sukienek sie pojawilo ze ja to juz bym cos wybrala :) ale oczywiscie nie moge bo nie wiem o ile jeszcze urosne do tego czasu :P

Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    a tacy fałszywi że o ja pierdzielę, zbyt długo pisac bo zbyt wiele przykrości od nich było; toleruję ich i udajęże jest ok tylko ze względu na męża. :/
    Świetnie cie rozumie tea swoją teściowa tylko toleruję.... Ale u nas trochę inaczej mój mąż ma też zły kontakt ze swoją matką, to ja go zawsze namawialam choć jedziemy do niej na kawę a on, jak chcesz to sama jedz.
    Teraz juz mi to zwisa bo i tak zawsze wszystkie jej nieszczęścia to moja wina...

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa co do cycków to ja po porodzie ma DD bądź E :D

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Świetnie cie rozumie tea swoją teściowa tylko toleruję.... Ale u nas trochę inaczej mój mąż ma też zły kontakt ze swoją matką, to ja go zawsze namawialam choć jedziemy do niej na kawę a on, jak chcesz to sama jedz.
    Teraz juz mi to zwisa bo i tak zawsze wszystkie jej nieszczęścia to moja wina...

No niestety mój mąz jest w teśćiową wpatrzony jak w obrazek i złego słowa powiedzieć nie można na nią. NAwet jak łązi mi co całym domu w ubłoconych i mokrych butach a najwiecej to po dziecka pokoju i dywnaie : sorki ale kurwica mnie wtedy strzela, mówienie wprost ani żadne sugestie nic nie dały :/

‹‹ 754 755 756 757 758 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ