Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda27 wrote:Anastazja my chcemy jak chlopak to Alan albo Aaron, dziewczynka Neli
ale slyszalam ze z imieniem Neli moze byc w pl problem
Alan dobry wybór heheMi się podoba jeszcze Nadia już od dawna.
A Hana...o nim nie myślałam, a fajnie brzmi! Tylko u nas będzie coś czuję znowu problem tak jak było w ciąży z synkiem. Mojemu mężowi się wiele imion nie podoba
-
Ale wiecie co coraz wiecej czytam o tym i mam corz wieksze nadzieje
wogole to własnie sie pytalam meza czy jak robil badanie to go poinstruowali ze powinen umyc przed oddaniem pana wielkiego i rece czy nie a ten mi mowi ze nie .. nic mu nie pwoedzieli.. okazuje sie ze wtedy my badania robilismy po chyba 10 dniach abstynencji..a tak naparwde powinno byc gora 7 dni a najlpeiej po 3 dniach..wiec iskierka nadziei sie pojawila..Eweloka84, Anastazjaaa, Ruda27, czekaja lubią tę wiadomość
-
A ja jesli sie uda to chyba dam na imie corce na drugie imie Nadzieja
Anastazjaaa, Eweloka84, czekaja lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ale wiecie co coraz wiecej czytam o tym i mam corz wieksze nadzieje
wogole to własnie sie pytalam meza czy jak robil badanie to go poinstruowali ze powinen umyc przed oddaniem pana wielkiego i rece czy nie a ten mi mowi ze nie .. nic mu nie pwoedzieli.. okazuje sie ze wtedy my badania robilismy po chyba 10 dniach abstynencji..a tak naparwde powinno byc gora 7 dni a najlpeiej po 3 dniach..wiec iskierka nadziei sie pojawila..Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:najlepsze są po 3 dniach celibatu moj gienek ostatanio tak mowil
to do srody bedzie 3 dni
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Kochana zameldje w pl tez bo my za 4-5 lat wracamy.
Ale musze sie ogolnie dowiedziec co i jak. Jak to wogole wyglada, ile mamy na to czasu...
Co do marcela... Ja mam kolegow ktorzy maja tak na imie i normalnie ich zapisali. Marcel to najnormalniejsze imie na swiecie
A Nadia tez mi sie podoba. Przyjaciele mojego brata maja blizniaczki i dali im na imie Lidia i Nadia. Jak sie dowiedzialam Nadia meeega mi sie spodobalowic mam wiele typow
Oo Ewelcia i Ancia wrocily
Widzisz .aniu... To nie wyglada tak zle jak myslalas
-
wiecie co.. to moze głupie ale jedyne czegochce to nie zeby wyniki byly rewelacyje..ale zeby bylo napisane ze plemniki sa.. jeslijuz beda to kwestia podreperowania ich i wtedy Inseminacje maja sens
bo u mnei wszytsko jest pieknie przygotowane.. wiec tylko kwestia zeby żołnierzyki sie pojawiły
a jesli bedzie trzeba je reperowac przez kilka miesiecy to nie ma sprawy
Anastazjaaa, czekaja lubią tę wiadomość
-
w srode
o 14 bedzie badanie
tylko włąsnie niewiem babka powiedzala ze jelsi w neidziele bedziemytospokojnie juz w sorde o 14 mozn robic badanie