Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nie no niemam zamiaru po nocch siedziec szczegolnie ze to ci klieni co mnie tak zalatwili ostatnio.. wiec mam tez ich gdzies
choc z drugiej stron chcialabym miec ich juz z głowy -
A ja znowu siedze i nastrajam sie pozytywnie
hehe muzycznie
kurde nie mamy nic słodkiego ..ale nie kisiel jest -
Jak my kupilismy nowa kuchenke to moj sie dziwil ze ja tyle umiem gotowac
Madziuszka, Anastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
wiecie co tak sobie przypomnialam
mój M przed slubem mieszkal sam w domu przez 2 latawiec na szczescie sporo sie "nauczyl" w tym prania.. choc jak sie pozniej okazalo.. to pranie jego .hmm pozostawialo wiele do zyczenia
jak juz sie wprowadzilam to mówi mi spoko kochanie ukladaj sobie rzeczy a ja nastawie pralke..no to ja uchahcana ze mnie wyreczy bo akurat wtedy wrocilismy z naszego wyjazdu po slubieminelo pol godziny a ten wiesza pranie.. patrze a wszytskie rzeczy praktycznie szare..mowie co jest cholera przeciez az tak szybko to chyba nie upral.. ja patrze a ten nie dosc ze wszytsko na raz wrzuca.. kolorowe z bialymi..to nastawia skubaniec na szybkie pranie
i tym sposobem musialam dwa razy jeszcze pra wytlumaczylam mu ze kolorowych sie nie pierze z bialymi ..najlepszy efekt mial po tym jak mu gatki zafarbowalo na rozowo i skarpetki
od tej pory nauczyl sie rozdzielac
dopoki mnie nie bylo to zazwtczaj wszytsko mial w odcieniach niebieski, czarny szary.. i zielony ciemnya jak mu nagle rozowe sie wpitolilo i czerwone to mial efekt
Anastazjaaa, Ruda27, Eweloka84, czekaja lubią tę wiadomość
-
hej kochane, wpadam z niedzielnym buziakiem. dzisiaj was nie nadrobie bo głowa mnie boli masakrycznie, ale od jutra jestem.
Ania_84, Paula55 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:hej kochane, wpadam z niedzielnym buziakiem. dzisiaj was nie nadrobie bo głowa mnie boli masakrycznie, ale od jutra jestem.
widze ze ładnie sie zapowiada na wykresiku
-
ehh własnie gadalam z Miskiem.. chodzi taki oklapcaniały .. no to sie go pytammco jest ?? czyms sie martwisz..a ten do mnie.. martwie sie czy mi dadza wolne na ta srode
-
noo u nich niestety taka praca
tyraja od 9-19 nieraz tez w soboty i niedziele..a jak chca wolne to trezba sie prosic
urlop ostana wtedy jak szefowi sie uwiedzi i jak oblicz sobie kiedy beda mieli najnnizsza srednia zeby im za duzo w czasie urlopu nie wyplacic ;/ -
nick nieaktualny