X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Pracuje jako monter meblowy .. na montazu
    Wow fajna praca, szkoda tylko że szef do d....py.

Ania_84 lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Wow fajna praca, szkoda tylko że szef do d....py.
    fajna praca szczegolnei ze on jest z wykształcenia stolarzem i lubi taka prace.. ale zeby to byly normalne warunki

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, fajna praca z dobrymi warunkami w Polsce zaczyna to być luksus na który nie wszyscy mogą trafić, a szkoda bo jeśli człowiek daje z siebie wszystko to milobyloby gdybo zostało to docenione.
    Trzymam mocno kciuki, aby wszystko poszło po waszej myśli.

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego myslimy nad wyjadem albo do innego miasta albo kraju

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem na chwile laseczki bo pieke serniczek :) pozazdroscilam ostatnio :)

A co do wyjazdow z pl.... Ja wiem ze w Polsce nie jest kolorowo. Ciezko o dobra prace, ciezko utrzymac czasem te co soe ma...ale za granica tez nie zawsze jest kolorowo... Przynajmniej tu u nas.
    Widze ze teraz juz nie rozdaja w firmach tyle kontraktow co chocby 2-3 lata temu, zycie meeega zdrozalo. Na jakiekolwiek zasilki ciezko liczyc...
    Ja pracuje dla agencji oracy juz 10 mies a kontraktu ani widu ani slychu. Zwalniaja ludzi ktorzy pracuja tam po 40 lat :/
    A do tego wszystkiego dochodzi tesknota za rodzina, nauka jezyka, przyzwyczajenie sie do obcych ludzi, obcej kultury. Zawsze jestes zdana na siebie i tylko na siebie :( ja mimo ze mieszkam to ponad rok czuje sie obco i zawsze dla Szkota (choc mam dobrych znajomych Szkotow) bede ta Polka ktora tu przyjechala za praca....

Zreszta... Mam wielu znajomych w pl. Rodzine. I jakos daja rade... Maja dzieci, albo wlasnie zakladaja rodziny. Maja swoj kat. Moze ni ekstra wypasiony dom ale swoj kat z ktorego nikt ich nie wygoni. Sa szczesliwi bo sa z rdzina :)

czekaja lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My bardzej myslelismy o Wrocławiu :) bo tam jest kilka firm ktore robia meble i jezdza z meblami do niemiec je monotowac :) ja tez bym tam prace mogla znlaezc bo w sumie moja dzialalnosc dziala na calym kraju :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zupelńie co innego :) bo pisalas tez o onnym kraju :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo myslelismy ale bardziej obstajemy przy opcji takiej jak napisalam :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dobrze. :)
    Moza taka zmiana w waszym zyciu tez jest mega potrzebna.. . Teraz macie na glowie dom ktory tak naprawde nie jest wasz... A robic cos kolo niego trzeba... Choc by palic w piecu a to ogromne utrudnienie. Pakowac w niego kase.... Tez sie nie oplaca jak nie wasze....
    Moze to pota zaczac wszystko od nowa :) ???

Ja marze o powrocie :)
    A poki co czekam na serniczek :) ale chyba dzis juz nie skosztuje bo bedzie goracy :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tu trzyma tak naparwde tylko jedna rzecz.. jestem jedynaczka i nie wiem cy bym dala rade z dala od rodzicow..wiedzac ze mama chodzi o kulach i potrzebuje czesto zeby ktos z nia był.. tata tez juz lekko poupada na zdrowiu..:( i bała bym sie ich zostawic.. bo wiem ze liczyc mogliby tylko na mnie ..

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi tu dobrze, we wrześniu kupiliśmy tu dom, raz w roku jestem w pl, raz w roku mama jest u mnie, dzwonimy do siebie prawie codziennie na skyp.
    Mąż miał szczęście bo znalazł dobra prace, ma tu wspaniałe warunki, zero stresu, kontrakt na stałe, ja sobie dorabiam na pół etatu, mam czas dla tiago...

Czasem czuje się tu inna, ta półka jak to napisała Paula, ale w Polsce nie raz tez czułam się ta gorsza, zwłaszcza jak poszłam gdzie do urzędu...

Tu naprawdę ludzie są bardziej tolerancyjni...
    Uczę się języka i coraz lepiej się dogaduje....

Jak wszędzie mam lepsze i gorsze dni, na szczęście tych lepszych znacznie więcej

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Mnie tu trzyma tak naparwde tylko jedna rzecz.. jestem jedynaczka i nie wiem cy bym dala rade z dala od rodzicow..wiedzac ze mama chodzi o kulach i potrzebuje czesto zeby ktos z nia był.. tata tez juz lekko poupada na zdrowiu..:( i bała bym sie ich zostawic.. bo wiem ze liczyc mogliby tylko na mnie ..
    Ja ojca omijam szerokim łukiem tęsknię tylko za mamka, ale moje dwie siostry są w pl wiec mam tą świadomość że nie jest sama.

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Jest mi bardzo miło że podoba wam się imię mojego synka, życzę wam chłopców :)
    Mi musisz życzyć dziewczynke :) ja chce kupowac sukieneczki !

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Sorki za rano. Dzisiaj w ogole jakis z dupy dzien. Wsztko mnie od rana draznilo. Na wszystko sie wsciekalam. Na wszytkich krzyczalam :( denerwuje sie obecna praca denerwuje si tym telefonem na druga prace. Za duzo problemow w domu i tak to wszytko sie kumuluje :(

Ja bez was nie moge... Jestem tu od samego poczatku i na pewno was nie zostawie zeby nie wiem co :*

Anastazjaaa, Ania_84, Ruda27, Eweloka84, czekaja lubią tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuszka wrote:
    Mi musisz życzyć dziewczynke :) ja chce kupowac sukieneczki !
    Skoro tak bardzo tego pragniesz to z całego serca życzę Ci córeczki

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ania od razu mowie z kajdanki sa kiepskie ;) szybko sie spsuly wiec uzylismy krawata ;) a moj maz stwierdzil ze ma nowego malego czarnego kolege ;) (wib) ;) do FOB ;)

Anastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Hej dziewczyny.

Ja bez was nie moge... Jestem tu od samego poczatku i na pewno was nie zostawie zeby nie wiem co :*
    Miło że wrocilas, każdy nie raz ma zły dzień, mam nadziele ze juz lepsze samopoczucie, co do tej nowej pracy to jutro mają dzwonić tak

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podobnie jak Ania... chciałambym sie stąd wynieść ale zostawilabym mame sama :( Moj K. wszędzie prace znajdzie bo jest budowlancem. Tutaj szefa ma spoko bo to prawie rodzina ale robi na czarno, warunki finansowe tez okej ale zawsze mogłoby byc lepiej .... no i brak ubezpieczenia to dramat...

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    A Ania od razu mowie z kajdanki sa kiepskie ;) szybko sie spsuly wiec uzylismy krawata ;) a moj maz stwierdzil ze ma nowego malego czarnego kolege ;) (wib) ;) do FOB ;)

A ogólnie z gry zadowoloni jesteście

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ze woim rodzicoami jestem strasznie zwiazana.. i to nie dlatego ze mnie jakos rozpieszczali..bo niestety taki jest stereotyp..ktory wg mnie jest troche krzywdzacy zawsze słyszalam aaa jedynaczka to penwie rozpieszczona jak nie wiem.. a tu tak nie jest ..było sporo nie milych sytuacji i duzo pozytywnych :) sporo przeslzismy z rodzicami i wiem jedno nigy przenigdy nie chcialabym zeby w jakikolwiek sposob cierpieli .. jak widze mame ktore coraz gorzej chodzi a ma 60 lat .. jak z kazdym rokiem coraz trudniej jest jej wejsc po schodach to serce mi sie kraje.. ;/ jak tata idzie do pracy i wiem ze z dnia na dzien jest mu tam coraz ciezej chodzic bo pracuje fizycznie.. tez jest po powaznej operacji i powaznym złamaniu.. to po porstu mam chec kretyna tory powiedzial ze ludzie powinni pracowac do 67 rż pieprznac mocno w łeb.. a tata ma 56 lat.. jak sobie pomysle z eon ma tam jeszcze przepracowac 10 lat to nie wiem czy smiac sie czy plakac.. ;/ ogolnei rodzice mnie tak wychowali ze zrobilaa bym wszytsko dla rodziny .. i za to jestem im wdziecna :) tyle serca ile mi dali chcialabym tyle samo przekazac mojemu dziecku :)

Anastazjaaa, Paula55, Ruda27 lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 760 761 762 763 764 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ