Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale ja tez nie narzekam na zycie tu. Byla bym klamczucha jak bym powiedziala ze nam tu zle
Za miesiac chcemy zaczac szukac domku albo przynajmniej wiekszego mieszkania i kupic. Ale tylko na kilka lat...
Moj T ma dobra i dobrzeplatna prace i poki ja tez pracuje przynajmniej polowe z tego co zarobimy mozemy odlozyc a do tego zyc na dobrym poziomiei to jest najgorsze. Bo gdyby zylo nam sie gorzej to szybciej bysmy z tad uciekali....
Ja z moja mama dopoki mieszkalam z nia w jednym domu darlam koty okropnie. Mialysmy kiepski kontakt. Wszystko sie naprawilo jak w wieku 20 lat wyprowadzilam soe 100 km od niej. Wtedy wszystko sie zmienilo na lepsze.
Ja ogolnie jestem mega rodzinna i brakuje mi tego ze w domu non stop kto jest. A to babcia, a to dziadek, siostra mamy z dziecmi, a to ciotka jakas a tak bylo w moim rodzinnym domu...
No ale te kilka lat jakos musze dac rade
Majac na wzgledzie budowe domu w Pl jestem w stanie sie poswiecic
-
cześć dziewczyny...przepraszam za brak obecności wczoraj ale rano pobiegłam na uczelnię na egzamin a potem z grupą spędziliśmy wieczór w pizzerii...tak jak obiecałam zapodaję zdjęcie z porannych siuśków:-)
http://zapodaj.net/ba486db7495ed.jpg.html
Eweloka84, Paula55, Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonwalie krecha jak nic
idziesz na bete?
Olga wy to szalejecie, moj biedny tyle czasu abstynencji... Ciekawe czy doataniemy zielone swiatlo niedlugo, ale jednak strach i tak bedzie..
A co do wczorajszego twmatu i rodzin. Ja strasznie tesknie za mama i siostra.. Bardzo, okropniez sis codziennie rozmawiam czy skype czy fb, z mama prawie codziennie tez.. Moje dwie przyjaciolki.. Ciezko mi tu samej, widomo jestem z mezem ale brakuje kogos innego jeszcze.. Ciesze sie ze chociaz teraz moge co jakis czas byc w pl i przez najblizsze lata tez zamierzam :p moj mowi zebym byla w pl teraz nac zas ciazy bo widzi jak mi tu zle..
Milego dnia laseczki -
konwalie86 wrote:http://zapodaj.net/61483ef16976b.jpg.html
Mimo ze z tel otwieralam to widze kreche jak nicgratulacje
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane, witam z poranną kawką. Co u Was? Jak minęła noc?
Kto zaciążył? Konwalia? Gratki
Laseczki te fasolkowe, w którym momencie odrzuciło Was od kawy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 08:12
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
zobaczymy co gienek zaleci...na pewno zrobię badania..ale kazał poczekać tydzień...mam ochotę już to zrobić ale może warto poczekac...naprawdę Was przepraszam za wczoraj ale po egzaminie już nie żyłam(ale zaliczyłam na 4) potem urodzinki mamy i pizzeria...wróciłam do domu i padłam a testu rano nie zdązyłam zrobić
Saramago, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Saramago wrote:Hej Kochane, witam z poranną kawką. Co u Was? Jak minęła noc?
Kto zaciążył? Konwalia? Gratki
Laseczki te fasolkowe, w którym momencie odrzuciło Was od kawy? -
konwalie86 wrote:zobaczymy co gienek zaleci...na pewno zrobię badania..ale kazał poczekać tydzień...mam ochotę już to zrobić ale może warto poczekac...naprawdę Was przepraszam za wczoraj ale po egzaminie już nie żyłam(ale zaliczyłam na 4) potem urodzinki mamy i pizzeria...wróciłam do domu i padłam a testu rano nie zdązyłam zrobić
Gratuluję 4LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Boże Dziewczyny, obejrzałam wczoraj film ONA. Jeśli chodzi o mnie, to przekraczał granice mojej percepcji. Wynudziłam się a jednocześnie zdumiałam, że można taki film zrobić. Ogólnie nie polecam, chyba że z czystej ciekawości jak facet zakochuje się w wirtualnej asystentce - komputer.
Oczywiście na pewno było głębsze przesłanie tego filmu, ale ja na nie jestem za głupiaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają