Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Konwalie ma sens, a czemu nie
lec
Asia ale taka niteczka to zwiastun zagniezdzania, inaczej niz plamienie.. Trzymam bardzo mocno kciuki
Co kupujesz swojemu ?
Ma dzisiaj imieniny. Chyba taką opaskę na oczyLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Ahaa..
Ja to nie mam pomyslu co mojemu kupowac.. Moze pizame hmmm
Ja też mam zawsze problem. Tym bardziej, że mój nie bardzo lubi dostawać prezenty. Chyba, że te związane z bieganiem ale ile można
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dzin dobryyy bardzo:) ja sie witam bez kawy bo od zrobienia testu nie odzuca mnie ale nie pije
czasem zbozowke
Poza tym dzis znowu rzyganko z rana bylo buuuja nie chce!!!!
Konwalie gratulacjewiedzialam ze beda krechy
pewnie ze lec na bete
tylko spokojnie bo moze jeszcze nie byc tak wysoka
Ja tez chce kupic cos T na walentynki. Dobre e ten tydz mamy inne zmiany o moge wyskoczyc na miasto. Chce mu kupic zestaw do whisky karafka i szklaneczki bo zawsze mu sie to marzyloi karteczke
Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Dzin dobryyy bardzo:) ja sie witam bez kawy bo od zrobienia testu nie odzuca mnie ale nie pije
czasem zbozowke
Poza tym dzis znowu rzyganko z rana bylo buuuja nie chce!!!!
Konwalie gratulacjewiedzialam ze beda krechy
pewnie ze lec na bete
tylko spokojnie bo moze jeszcze nie byc tak wysoka
Ja tez chce kupic cos T na walentynki. Dobre e ten tydz mamy inne zmiany o moge wyskoczyc na miasto. Chce mu kupic zestaw do whisky karafka i szklaneczki bo zawsze mu sie to marzyloi karteczke
chociaz raz bym chciała rzygnąć
hahaha
-
nick nieaktualny
-
a powiem Wam cos, wczoraj moja mama poszła do swojej siostry bo z Niemeic przyjechała no i oczywiscie naprzynosiła jakis pierdół , a najlepsze mi daje jakis bibelot, taka figruska w srodku sa szybki a za szybkami ...dwa bociany hahahaha a my z miskiem w smiech , i mowie do mojego ale mają wyczucie
hihi
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:a powiem Wam cos, wczoraj moja mama poszła do swojej siostry bo z Niemeic przyjechała no i oczywiscie naprzynosiła jakis pierdół , a najlepsze mi daje jakis bibelot, taka figruska w srodku sa szybki a za szybkami ...dwa bociany hahahaha a my z miskiem w smiech , i mowie do mojego ale mają wyczucie
hihi
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
a porpo prezentu wiecie co chciała mi babka sprzedać w sklepie dla dorosłych?
mydełko w kształcie waginy:-) buahahaha niezły prezent...małż by się uśmiałEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Olgus obys miala racje
u nas w rodzinie mniej babeczek wiec musze nadgonic
A ja mam to usg o 10.10 naszego czasu czasu czyli o 11.10 polskiego
Boje sie troszke... Musze wlac w siebie duuuzo plynow bo mam byc na oelnym oecherzumam nadzieje ze uda sie zobaczyc malenstwo przez brzuch
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Olgus obys miala racje
u nas w rodzinie mniej babeczek wiec musze nadgonic
A ja mam to usg o 10.10 naszego czasu czasu czyli o 11.10 polskiego
Boje sie troszke... Musze wlac w siebie duuuzo plynow bo mam byc na oelnym oecherzumam nadzieje ze uda sie zobaczyc malenstwo przez brzuch
-
nick nieaktualny