Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Asia mnie od kawy odrzuciło dosłownie w 6 tygodniu, na początku piłam a koło 6 tyg po kawie(dosłownie po dwóch łykach) zwymiotowałam i nie piłam przez kilka tygodni, teraz już mi smaki wróciły i pije znowu
Paula a na pewno pisze że przed 13 tygodniem?
Ja do 12 miałam USG dopochwowo, dopiero po 12 tyg zaczęli mi robić przez brzuch bo mówili, że wcześniej nie widać i trzeba dopochwowo
Dziewczyny w ciąży lub po ciąży czy robiłyście badania na cytomegalię? I co ile powtarzałyście toxoplazmozę? -
nick nieaktualny
-
Daria jak zawsze ma racje
tu w uk dlatego tez usg pierwsze jest ok 13 tyg bo dopochwowego sie raczej nie robi. Chyba ze jest ewidentne wskazanie a przez brzuch naprawde nic nie widac...
Poza tym cala ciaze tez nie ma badania tam w srodkupolozna wogole tam nie zaglada az do porodu
Opieraja sie jedynie na usg i badaniach krwi. Moczu
Laseczki uciekam zaraz i poki co wmszam w siebie pićkuEweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Boże dziewczyny ale nastukałyście tych stronek
Czytam was czytam, gadacie że wam kawa nie smakuje a obok mnie stygnący kubeczek i myśle sobie boże zaraz mi obrzydzą tą kawe wezme łyka i też mi nie będzie smakować hahah
Konwalie w którym dc wyszedł Ci test ? No i oczywiście gratulacje
Miedzy 11 a 16 ma przyjechać praleczka, Konrad podłączy po pracy i będę szaleć !
Wieczorem miałam bóle brzucha jak na @, mam nadzieje że to fasolinek a nie zwiastowanie wredoty !
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Czesc Madziuszka
ojj to bedziesz teraz robic pranie na potege
Mi tam kawa zawsze smakuje ale jakos sie odzwyczailam
Teraz czekamy na Asieco tam sie wykluje za kilka dni
No i na reszte oczywiscie tez:) ale chyba Asia teraz w kolejcie do testowania? Chyba ze sie myle to mnie poprawcie
-
Paula55 wrote:Czesc Madziuszka
ojj to bedziesz teraz robic pranie na potege
Mi tam kawa zawsze smakuje ale jakos sie odzwyczailam
Teraz czekamy na Asieco tam sie wykluje za kilka dni
No i na reszte oczywiscie tez:) ale chyba Asia teraz w kolejcie do testowania? Chyba ze sie myle to mnie poprawcieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Uuu a to kocur,tak? No z niewykastrowanymi kocurami jest problem....
Choc ja mialam kotke i jak juz byla stara to tez wszedzie sikalaW marcu są te promocje a w naszej klinice 320 zł to kosztuje a w marcu 180
A wole tam bo wiem że mają wybitnych specjalistów, a nasz Bandzior ma problemy z wybudzaniem się z narkozy ;/
-
nick nieaktualnyO kurde dobrze ze kota nie mam :p to nowa pralka jeszcze bardziej sie przyda Madziu :p
Paula zaciskamy kciuki mocnomusi byc dobrze
Tak Asia nastepna w testowaniuoby pozytywnym!
Madzia mysle Zebya testowala w ok 14 dpo to najpewniej. Nie wazny ktory dzien cyklu, ale obserwujes siebie to mniej wiecej wies kiedy owu byla a to najwaniejsze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny