Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Asia mnie od kawy odrzuciło dosłownie w 6 tygodniu, na początku piłam a koło 6 tyg po kawie(dosłownie po dwóch łykach) zwymiotowałam i nie piłam przez kilka tygodni, teraz już mi smaki wróciły i pije znowu
Paula a na pewno pisze że przed 13 tygodniem?
Ja do 12 miałam USG dopochwowo, dopiero po 12 tyg zaczęli mi robić przez brzuch bo mówili, że wcześniej nie widać i trzeba dopochwowo
Dziewczyny w ciąży lub po ciąży czy robiłyście badania na cytomegalię? I co ile powtarzałyście toxoplazmozę? -
nick nieaktualny
-
Daria jak zawsze ma racje
tu w uk dlatego tez usg pierwsze jest ok 13 tyg bo dopochwowego sie raczej nie robi. Chyba ze jest ewidentne wskazanie a przez brzuch naprawde nic nie widac...
Poza tym cala ciaze tez nie ma badania tam w srodku
polozna wogole tam nie zaglada az do porodu 
Opieraja sie jedynie na usg i badaniach krwi. Moczu
Laseczki uciekam zaraz i poki co wmszam w siebie pićku
Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość

-
Boże dziewczyny ale nastukałyście tych stronek
Czytam was czytam, gadacie że wam kawa nie smakuje a obok mnie stygnący kubeczek i myśle sobie boże zaraz mi obrzydzą tą kawe wezme łyka i też mi nie będzie smakować hahah
Konwalie w którym dc wyszedł Ci test ? No i oczywiście gratulacje
Miedzy 11 a 16 ma przyjechać praleczka, Konrad podłączy po pracy i będę szaleć !
Wieczorem miałam bóle brzucha jak na @, mam nadzieje że to fasolinek a nie zwiastowanie wredoty !
Eweloka84 lubi tę wiadomość

-
Czesc Madziuszka
ojj to bedziesz teraz robic pranie na potege 
Mi tam kawa zawsze smakuje ale jakos sie odzwyczailam
Teraz czekamy na Asie
co tam sie wykluje za kilka dni 
No i na reszte oczywiscie tez:) ale chyba Asia teraz w kolejcie do testowania? Chyba ze sie myle to mnie poprawcie

-
Wiecie co ?! Mam wrednego kota, dzisiaj odkryłam że nalał mi do szafy !!! Wszystkie Ciuchy śmierdzą ! Musze go w końcu wyykastrować....Paula55 wrote:Czesc Madziuszka
ojj to bedziesz teraz robic pranie na potege 
Mi tam kawa zawsze smakuje ale jakos sie odzwyczailam
Teraz czekamy na Asie
co tam sie wykluje za kilka dni 
No i na reszte oczywiscie tez:) ale chyba Asia teraz w kolejcie do testowania? Chyba ze sie myle to mnie poprawcie
Ania_84 lubi tę wiadomość

-
Mam kota i kotke, kocica wysterylizowana, zdarza się że siknie ale raczej na jakąś ścierke jak na podłodze leży czy coś ... a kocur no szcza wszędzie tylko chodzę i walcze z tym smrodkiem, jesteśmy z mamą umówione że w marcu go ciachniemyPaula55 wrote:Uuu a to kocur,tak? No z niewykastrowanymi kocurami jest problem....
Choc ja mialam kotke i jak juz byla stara to tez wszedzie sikala
W marcu są te promocje a w naszej klinice 320 zł to kosztuje a w marcu 180
A wole tam bo wiem że mają wybitnych specjalistów, a nasz Bandzior ma problemy z wybudzaniem się z narkozy ;/

-
nick nieaktualnyO kurde dobrze ze kota nie mam :p to nowa pralka jeszcze bardziej sie przyda Madziu :p
Paula zaciskamy kciuki mocno
musi byc dobrze 
Tak Asia nastepna w testowaniu
oby pozytywnym! 
Madzia mysle Zebya testowala w ok 14 dpo to najpewniej. Nie wazny ktory dzien cyklu, ale obserwujes siebie to mniej wiecej wies kiedy owu byla a to najwaniejsze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny