Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A za mna nikt nie teskni;)
ale mam zakwasy po wczorajszych cwiczeniach:) jak dobrze ze koniec z ciastem i moge walczyc o te kilka kg w dol:)
Paula trzymamy kciuki za wizyte koniecznie naposz po wszystkim ale wiem ze bedzie wszystko ok:)
dzis w nocy rozszczelniłam okno tak czulam wiosne i cudownie sie spalo w takim chlodzie:)
ostatnio nie moge zasnac do polnocy. Stwierdzilam ze za duzo rozmyslam i rzeczywiscie przetalam myslec i zaczelam liczyc barany i zasnelam od razu:) koniec z rozmyslaniem wieczorami:)
Konwalie gratuluije a na bete idz i przestan mierzyc temperature zebys niepotrzebnie sie nie stresowała:)
buziaki dziewczynki
Ruda27, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo jak usg przez brzuch to lepiej z pelnym pecherzem, bo wtedy cos tam uciska i lepszy obraz, jakos tak :p
Ola napenwo lepiej przed snem za duzi nie rozmyslac, mi czasami nie wychodzi,, najgorzej ze budze sie w nocy i mysle, sprawdzam co mnie boli.. Dzisiaj np zab -
nick nieaktualny
-
Daiekuje dziewczyny. Kochane jestescie
napewno naoisze co i jak
A z pelnym pecherzem zeby tak jak Daria napisala bylo lepiej widac dzidzie bo mala jest jeszcze
I w tym liscie pisze ze jak jestem przed 13 tyg to mam miec pelny pecherz wlasnie
No ja w szoku bylam ze tak szybko. Wogole sie nie spodziewalamale chyba ta polozna mi zalatwila tak szybko
A jutro ide na krew....
A tymczasem wcinam serniczek z polewa z owocow lesnychczekaja, Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA w ogóle wam zapomniałąm chyba powiedzieć co zrobiłam
zapisałam się na listę do przeniesienia do nowego maka u nas
będzie nowa kierowniczka itp
mam nadzieję że moja obecna (bo to ona musi się na to zgodzić) mnie puści
Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:A w ogóle wam zapomniałąm chyba powiedzieć co zrobiłam
Paula55, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:A w ogóle wam zapomniałąm chyba powiedzieć co zrobiłam
Ooo to spoko. Oby sie zgodzila pipa jedna!!!!!moze bedzie ci tam latwiej i lepiej
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny