Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
OLga mi sie wydaje ze owulka mogla byc albo w dzien plameinia albo na drugi dzien
ja w pracy i dlatego dopeiro teraz moglam looknac do wasa ja sie zastanawiam czy czesem u mnie nie jest po owu.. bo w sobote mialam taki dosc ostry bol az na krzyz mi promieniowal.. a od wczoraj cisza.. i sluz calkiem zanikl.. ale nie wiem czy to mozliwe bo w piatek najwiekszy pecherzyk mial 14 mm wiec w sobote mia lby mniej wiecej 16-17 mm wiec chyba za wczesnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja włąśnie się zastanawiam nad tą swoją owulką bo pokazywałam wykres ginowi i powiedział że wg niego też mogła być (byłąm dzień po spadku tempki i tym plamieniu). A jak już mi tempka w góę następnego dnia poszła to zero objawów, bóli itp jak ręką odjął
I jeszcze ginek powiedział, ze skoro tak czuję to raczej na pewno coś
bo nasza intuicja jest mega ważna w tym czasie
a ja faktycznie wtedy co serduszkowaliśy to chodziłąm nabuzowana na sex
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem...
Nie uwiezycie... Ja tez nie moglam....
Mialam napisane ze mam scan 10 o 10.10 ale marca kurwaaaaaaa!!!!!
Zachodze, babka mi si pyta o nazwisko to jej miwie a ona mi sie pyta czy napewno na dzis. A ja ze tak. Pokazuje jej kartke a ona ze na 10 ale marca!!!! Bosze... Zabije sie chyba. Miesiac czekaniamoj sie zwolnil z pracy i lipa jak nie wiem
Wscikla jestem
-
Ruda27 wrote:Madzia dlaczego za pozno? Jak mowilas, ze cykle masz ok 31-33 dni to normalna fl masz
teraz moze cykl by byl 34, oby na zielonej kropce sie skonczylo
Ania to pewnie juz mialas owu, moze na drugi dzien rano a mial juz pecherzyk ponad 20?Więc jak się nie uda będe nie zawiedziona a wkur***
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Jestem...
Zachodze, babka mi si pyta o nazwisko to jej miwie a ona mi sie pyta czy napewno na dzis. A ja ze tak. Pokazuje jej kartke a ona ze na 10 ale marca!!!! Bosze... Zabije sie chyba. Miesiac czekaniamoj sie zwolnil z pracy i lipa jak nie wiem
Wscikla jestem
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Jestem...
Wscikla jestem
Ojj Paula jak mi przykro
Dlatego mnie to dziwilo ze tak szybko masz to usg.. Kurde ale musisz czuc sie rozczarowana -
Paula55 wrote:Jestem...
Wscikla jestem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziuszka wrote:JA bym zaznaczyła na 13
Ciekawa jestem jeszcze opinii innych dziewczyn
Madziuszka wrote:Musi być zielona kropka ! Przypłaciłam to otarciami bułeczki i nie braniem leków w trakcie choroby hahahhaWięc jak się nie uda będe nie zawiedziona a wkur***
Ja po wczorajszych wieczornych ekscesach mam za to cały dół od przodu aż na tylku wysmarowany oliwkąaż mi się majty ślizgają... nie mogę tego cholerstwa wymyć, zastanawiam się ile mężu jej użył wczoraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 11:09
-
Czarnula87 wrote:Ja po wczorajszych wieczornych ekscesach mam za to cały dół od przodu aż na tylku wysmarowany oliwką
aż mi się majty ślizgają...