Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj tam oj tam
zaznaczyłam już 13dc
nie będę zmieniała
chociaż ginek niby powiedział, że też mógłby to być 12dc (miałam wykres już z tempką z 13dc) ale po wizycie u niego tak mnie zabolało że aż zgieło więc sama nie wiem....
a może wcale nie było?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 12:39
-
nick nieaktualny
-
czekaja wrote:Ja musze mamie jakas wybrac i nie wiem jaka:) szukam czegos ciekawego na ceneo:)
Poza tym nie chciałam mniej niż 1100obr/min. Ta moja ma ceramiczną grzałkę, fajne programy, klase energetyczną A++ i nie zabijała ceną bo za 1400 ją kupiliśmy ,jest śliczna i gra melodyjkę jak skończy prać hahhaha
Czarnula87, czekaja lubią tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Hej Kochane
Jak mija dzień ?
Jakie plany na walentynki ?
Hej LandryneczkaU mnie dzień ok, zrobiłam już torcik dla mamy bo dziś ma urodziny
A Walentynki? Od dwóch lat są najwspanialsze bo nasz synek ma urodzinki, więc spędzamy we trójkę w domku, przy kolacji
A u Ciebie jakie plany?Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Ło wróciłam Kochane, złaziłam się zasapałam i nic nie kupiłam. No tylko sobie kwas i testy
ale J.nic ... no nic będzie musiał sam sobie coś wybrać. Jestem taka zmęczona jakbym pól dnia biegała. A jeszcze z pieskiem muszę wyjsć i na pocztę. Dobrze że u mnie wiosna. cudna pogoda.
Paulka Kochanie, teraz nie pozostało Ci nic innego, jak obrócić to w żart. Wiem, wiem okropna jestem i pewnie mnie zlinczujecie, ale mleko się wylało. Pomyśl w ten sposób: od początku był to marzec, tylko Ty źle przeczytałaś. a co gdybyś dzisiaj zaszła i np pocałowała klamkę bo lekarz się rozchorował?
Tak więc moja droga cyc do przodu, głowa do góry, banan na usta i RELAX. Nie stresować mi tu!!! Ja np. też musze czekać... na pozytywny test, TY masz już to za sobą
:***
Olga odezwali się z H&M?Czarnula87, Paula55 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ja mysle o beko. Sama mam beko i jestem zadowolona ale dzieki za rade:)
Samira Madiuszka musicie zdac na dwie kreski;) potem nam bedziecie podpowiadac jak zrobic zeby zdac;)
Inusia gdzie Ty tak biegasz:0 dziecko od malego przegonisz:)Madziuszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiu w sobotę dzwonili jak byłam w pracy,m ale nie mogłam odebrać. Oddzwoniłam w wolnej chwili ale już nei było osoby kompetentnej od tego. Maja się odezwać jutro do 12 (powiedziałam, że później tego dnia nie jestem osiągalna), bo dzisiaj znowu tej osoby nie ma. Tak więc czekam nadal - mieli dzwonić i na tak i na nie...
-
Czarnula87 wrote:
O rany... no to kciukam cały czas, żeby oddzwonili w koncu i to z dobrymi wieściami
Czarnula87 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Asia kiedy testujesz??
15.02 jak wytrzymama jak nie wytrzymam to może pojutrze.
Najchętniej bym co chwile robiła testyCzarnula87 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają