Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
czekaja wrote:Ja mysle o beko. Sama mam beko i jestem zadowolona ale dzieki za rade:)
Samira Madiuszka musicie zdac na dwie kreski;) potem nam bedziecie podpowiadac jak zrobic zeby zdac;)
Inusia gdzie Ty tak biegasz:0 dziecko od malego przegonisz:)
-
Posiadam laseczki beko z usuwaniem sierści i jak lubie beko i z mojej jestem zadowolona zwłaszcza że jest wąska a mieszcze w niej sporo rzeczy, tak mówie Wam - ta opcja to ściema. Polega tylk na tym, że ma dodatkowy program płukania. W moim przypadku sierść jak była tak jest, zwłaszcza na czarnym. Być może to kwestia rodzaju sierści. Ta którą nosi mój szanowny pies nijak się nie da usunąć. Korci mnie żeby ogolić go na łyso
Madziuszka, Czarnula87 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Posiadam laseczki beko z usuwaniem sierści i jak lubie beko i z mojej jestem zadowolona zwłaszcza że jest wąska a mieszcze w niej sporo rzeczy, tak mówie Wam - ta opcja to ściema. Polega tylk na tym, że ma dodatkowy program płukania. W moim przypadku sierść jak była tak jest, zwłaszcza na czarnym. Być może to kwestia rodzaju sierści. Ta którą nosi mój szanowny pies nijak się nie da usunąć. Korci mnie żeby ogolić go na łyso
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asiu wiem wiem... Nic juz ni zrobie
za glupote i slepote aie placi
Bede czekac na spotkanie z kropeczkem
A poki co to mega czekam na twoje testowanietak nam sie ostatnio piekńie mamuskowe grono powieksza ze trzeba kontynuowac dobra passe
A u Olgi czekam na ten tel z hmtylko i wylacznie z pozytywnymi wisciami:)
Czarnula87, Saramago lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja nawet nie zaznaczam ovu bo nie widze sensu jedno serducho i z takimi wynikamiwiec na 100% nie ma sensu
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Hej dziewczyny
Ja nawet nie zaznaczam ovu bo nie widze sensu jedno serducho i z takimi wynikamiwiec na 100% nie ma sensu
A blue miała jedno serducho i co??? i dzisiaj jest zielona kropkaAnia_84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:A blue miała jedno serducho i co??? i dzisiaj jest zielona kropka
ehh dolek mnie lapie ..;/
-
Ania_84 wrote:Asiu - ale z wynikami meza..i jelsi nie ma plemnikow..to co mi to da..
ehh dolek mnie lapie ..;/
Aniu a zrobiliście powtórne badania? bo nie bardzo nadrobiłam i nie wiem?Ania_84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Kochane, tak z innej mańki - mam do sprzedania nowe czytniki ebook Vedia k10, jakby ktoś potrzebował, szukał prezentu czy sobie chciał fundnąć to zapraszam. Nówki nieśmiganeLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Aniu a zrobiliście powtórne badania? bo nie bardzo nadrobiłam i nie wiem?
mamy robic..
mam ogromna nadzieje ze na walentyniki bedziemy swietowac ze sie poprawily
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 13:39
-
Ania_84 wrote:w srode
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii są już wyniki? ja naprawdę jestem nie na bieżącoAnia_84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii są już wyniki? ja naprawdę jestem nie na bieżąco