Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuszka wrote:Ja mam podobnie jak Ania... chciałambym sie stąd wynieść ale zostawilabym mame sama
Moj K. wszędzie prace znajdzie bo jest budowlancem. Tutaj szefa ma spoko bo to prawie rodzina ale robi na czarno, warunki finansowe tez okej ale zawsze mogłoby byc lepiej .... no i brak ubezpieczenia to dramat...
A nie myslelicie żeby założyć własną działalność i pracować jako podwykonawca? Teraz ZUS chyba ulgowy jest, i chociaż ubezpieczenie by byłoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu mam dokladnie to samo. Tez jestem bardzo przywiazana do mamy, mojego taty prawie nigdy nie bylo nie jestem wgl do niego przywiazana a z mama cale zycie we dwie ... Tata nas zostawil, mama choruje na depresję i nie ma nawet takiej opcji zeby byla sama. Mas racje opinia o jedynakach to jest masakra...
-
OLga dobrze ze worcilas do nas
Kazdy ma gorszy dziena co do pracy sprobuj sie nie denerwowac nie masz na pewne rzeczy wplywy
a my tu jestesmy po to
Anastazjaaa, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:A nie myslelicie żeby założyć własną działalność i pracować jako podwykonawca? Teraz ZUS chyba ulgowy jest, i chociaż ubezpieczenie by było
-
Anastazjaaa wrote:A nie myslelicie żeby założyć własną działalność i pracować jako podwykonawca? Teraz ZUS chyba ulgowy jest, i chociaż ubezpieczenie by było
-
nick nieaktualnyLaski uciekam boobie podglad z telefonu a po tym
z gadzetami i unieruchomionymi rekami na pleckach ledwo.moge tymi lapkami ruszac (bardzo.szybko dretwieja rece w takiej pozycji). Id spac bo ocy mi sie kleja. Do.juterka :*
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Laski uciekam boobie podglad z telefonu a po tym
z gadzetami i unieruchomionymi rekami na pleckach ledwo.moge tymi lapkami ruszac (bardzo.szybko dretwieja rece w takiej pozycji). Id spac bo ocy mi sie kleja. Do.juterka :*
Stosunkowo Udanej Nocy hahhaah
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Laski uciekam boobie podglad z telefonu a po tym
-
Madziuszka wrote:Szczerze nawet o tym nie myśleliśmy hahaha:D
-
Madziuszka wrote:Dziewczyny zamawialyscie cos ze strony kosmetykizameryki.pl ?
oki dziewczynki ja ide do mezusia
Buziaki i milej nocki