Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh.. Paula wiesz jak ja bym bardzo tego chciala .. nawet juz nie dla siebie ..ale dla Mojgo M
bo wiem jak on to przechodzi ..
szczegolnie ze on oprocz mnie nei ma nikogo z kim moze pogadac.. jego brat włąsnie spodziwa sie dziecka- i do miłych nie nalezy nawet mu nie powiedzial ze ma gorsze wyniki bo znajac zyce pepla by rozpowiedziala wszytskim kolegom a dw ze na pewno nie znalazł by y u niego wsparcie
bo jest straszny madrala .. ze co to nie on.. ;/
-
ogolnie na badanie nasienia czeka sie kilka godzin..takie klasyczne a komputerowe wiem ze badaja uplynnienie po 4h chyba wiec albo w czwartek albo piatek beda
-
a chcemy je zorbic teraz.. bo jelsi zrobimy w czwartek to musimy czekac 2 tyg ..bo babka idzie na urlop.. i nie bedzie jak odebrac wynikow
-
Aneczko wiem jak to jest....ja tu w uk tez jestem sama... Nie mam tak naprawde nikogo z kim mogla bym pogadac...
Moja kochane przyjaciolki sa w pl i na tyle na ile moga to mnie wspieraja. Tez nie moga sie doczekac az wrocimy...
Wiec mam teraz was i naprawde to cenie
Bedziemy razem z wami czekac z wielka nadzieja i niecierpliwoscia na te wyniki... Ja wieze z calego serca i mam przeczucie ze bedzie dobrze!!!!
Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu kochana nadzieja zawsze jest! Trzeba powtorzyc badania i tyle! My trzymamy tak mocno za Ciebie kciuki, ze mocniej sie nie da, wiec musi sie udac no nie?!
Ewelinka ja czuje sie juz lepiej. Brzuch tak nie boli.. Mialam tak 3-4 dni i czytalam ze wiele kobiet na tym etapie mialo te bole wlasnie ok 3-4 dnitakze myslr ze jest ok.. Za 2 tyg wizyta
Mi sie Nadia kiedys podobalo, dalej podoba mi sie bardzo, ale juz tak dziecka nazwac nie chce..
Miala byc tez Lenka.. Ale to wtedy poronilam, wiec bedzie Neli
Olga nie odchodz od nas.. Ty tu jestes nasza perelka. Nie wyobrazam sobie tego forum bez Ciebie!Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie też się Nadia podoba ale mój mąż nie jest przekonany.
Lena tez fajne, ale koleżanka ma Lenę więc odpada i Hanie też ma druga
Ewelka czuje się dobrze, tylko mnie jedna rzecz niepokoi nie wiem co to jest. Może dziewczyny co były w ciąży pomogą. Wieczorem jak już jestem zmęczona i położę się na lewym boku czuje, że pracy bok tak się napina mocno i trochę boli, dziwne że tylko w prawym boku, tak mniej więcej na wysokości pępka, może trochę niżej.
Czy to już jest to twardnienie brzucha? Tylko dziewczyny na forach pisały, że jak brzuch twardnieje to całość a mi tylko taki mały kawałek się napina -
Wiesz może dzidzia jest tak ułożona ze jak się polozysz na tym boku to się napina i boli, ja z moim młodym bardzo szybko musiałam spać na plecach, choć nienawidzę tego, ale tak mnie oba boki bolały dwuch minut na żadnym boku nie wytrzymywalam..., nie martw się
-
Dziewczynki ale sie rozpisałyście dzisiaj
U mnie dzień na plus ! Jutro przyjeżdża nowa praleczka (stara padła po 6-latach !!!), nowa suszarka do prania zakupiona i jeszcze trafiłam na promocje Ariela w Tesco 5kg za 38zł
Tak więc jestem zadowolona
Co do imion dla dzieci, dla chłopca na bank David a dla córeczki Lena, Nicola i Layla to ostatnie to mój K. wymyślił
-
Hej Madziuszka
Jej ale mi sie nie cche pracowa ..;/ a musze to skonczyc.. le i tak cos zuje ze zamiast 10 oddam im to kolo 13-14 bo nie mam zamiaru siedziec po nocach -
Jestemmmm
cos tu cicho bylo jak mnie nie bylo
Zmeczona jestem...
A ja dzis powiedzialam mojemu ze syn jednej z kolezanek z forum ma na imie Tiago to tak mu sie oczy zaswiecily ze looo
Cos czuje że to moze byc jego faworyt dla chlopca
Aniu nie nie nie. Nie ma pracowania po nocachteraz trżeba zdrowko szanowac
Ania_84, Anastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość