Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Spróbowałam sernik kawowy i jest mega:-) rano ćwiczyłam więc jestem uprawiedliwiona;-) olga na pewno jesteś zła że nie mogłas odebrać no ale czas szybko zleci i będziesz wiedzieć. Powiedz prosze czy warunki pracy jakieś fajne? Mocno Ci zależy żeby się tam dostać? Na pewno praca przyjemniejsza przynajmniej tak mi się wydaje:-) miłego dnia dziewczynki;-)
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ja wlasnie ide szykowac sniadanka. Co jesz???? Bo ja nie mam pomyslu
Ja tez chce wiosne!!!!! Chce do Polski juz!!!!!! U mnie niby tez slonce ale nie to samo co u wasi do tego herbatka malinowa z cytsynką i sokiem malinowym
-
Mmmm pyycha. A ja znow jajko na miekko
A zeby nie bylo za nudno wyczyscilam zoladek przed sniadaniem w kibelkubosz... Nie moge sie chyba chwalic tesciowej ze juz czuje sie dobrze bo zawsze po tym wymiotuje:P
To ja wracam zaraz EwelciaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Mmmm pyycha. A ja znow jajko na miekko
A zeby nie bylo za nudno wyczyscilam zoladek przed sniadaniem w kibelkubosz... Nie moge sie chyba chwalic tesciowej ze juz czuje sie dobrze bo zawsze po tym wymiotuje:P
To ja wracam zaraz Ewelcia
ja ide szybko włoski umyc tez zaraz wracam:) -
Ja ogolnie juz tez sie lepiej czuje ale od czasu do czasu wlasnie tak mnie zbierze i biegiem musze leciec
A to ze cycuszki bola to dobrzemnie tez caly czas bola. A zobaczysz jak zaraz urosna
hehe
Ale fajnie ze i ty jestes w mamusiowym gronie i mozemy sie tak powymieniac doswiadczeniami
Teraz tylko czekamy na reszte wojowniczekEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki
Ja z kawka się witam
Olga szkod ze nie mogłas odebrac ale trzymam kciuki zeby we wtorek zdzwonili i powiedzieli ze tak
A ty im nie mowilas ze jeszcze pracujesz ?? jak mowilas to powiedz ze po porstu tam taki jest regulamin ze nie wolno odbierc tel bo to gastronomia.. npoddzwonilas to dobrze- oni powinni to odebrac tak z jestes zainteresowana
nie olałas ich wiec spokojnie
Ewelcia jak cyce bola i sa wrazliwe to podobno dobrze
a ja przeszrowanazadowolonoa..coprawda nie ruszylismy gry ..
bo mój powiedzial ze ruszymy ja w walentynki
Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ja ogolnie juz tez sie lepiej czuje ale od czasu do czasu wlasnie tak mnie zbierze i biegiem musze leciec
A to ze cycuszki bola to dobrzemnie tez caly czas bola. A zobaczysz jak zaraz urosna
hehe
Ale fajnie ze i ty jestes w mamusiowym gronie i mozemy sie tak powymieniac doswiadczeniami
Teraz tylko czekamy na reszte wojowniczek -
Eweloka84 wrote:boze ja mam miseczke D a jak uroną jeszcze to najpierw beda moje cyce a pozniej dopiero ja..
Hahaha Ewelinka to wozeczek pod cycusie i jedzieszjak to moja kolezanka z pracy powiedziala:
Brzucha jeszcze nie masz wilkego, cycki rosna to rob fotek na potege i kozystaj hahahaha
Fajnie ze Ancia z nami jest. Tak sie cieszekuurde w koncu w kupie sila
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Tak w lepszym choc ciagle pojawiaja sie mysli ..czy zostaniemy sami.. ale poczekam spokojnie do wyników jesli beda zle to wtedy poszukamy pomocy gdzie indziej
a jelsi sie poprawily to i tak bedziemy szukac innej kkliniki.. ktora bierzeodpowiedzialnosc za leczenie
nie iwem jak dalej wszytsko sie potoczy.. ale wiem jedno.. nie skonczymy na jedneym lekarzu .. i bedziemy walczycmam jeszcz troche czasu .. ja mam 30 lat michal ma 32.. wiec moze jeszcze mam szanse .. a jak nie to moze uda nam sie adoptowac jakas kruszynke
jesli nie bedziemy mieli swoich dzieci...to mzoe własnei taki jest plan tam kogos na gorze zebysmy dal miłosc dziecku ktore tego potrzebuje..
jedno co w tym wszytskim mnie martwi ..to praca Michala.. nie wiem czy bedziemy mieli tyle csu zeby mogl jezdzic po lekarzach.. niestety u niego w pracy jest tak ze urlop dostaja wtedy kiedy nie ma pracy.. a teraz zostało ich 4 na mntazu bo 2 poszlo na operaje.. i zapene szybko nie wroca.. a Michal jak wychodzi o 9 to wraca o 19 .. jak acznie rac czesto wolne dni ..to zapewne go zwolnia bo tylko szukaja haka w tym momnecie zeby tych co maja na nieokreslony czas zeby ich zwolnic.. ja mam lajt..moge jezdzic kiedy chce .. dlatego wolalabym zeby problem byl pomojej stronie.. bo u kobiet jakos zawsze sie znajdzie jakas droge .. ehh.. pokłdam w tym momencie nadzieje ze Bóg ma jakis plan..mimo iz nie chodze do kosciola to moze jakis plan dla ns ma ..bo w lekarzy juz trudno mi wierzyc ..
zawsze jest opcja pomocy od siostry jest lekarzem w szczecinie..wiec bedziemy szukac moze sie uda
poczytyalam troche i faktycznie moglo byc tak ze przez infekcje badanie bylo zafałszowane.. zobaczymy..moze ma zablokowane kanaliki nasieniwe.i trezba je udroznic..podobno ze o u wielu mezczyzn pomaga.. wazne zeby byla diagnoza i konsultacje ..wtedy zobaczymyEweloka84, Guniaczek, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 11:06
Eweloka84, Ruda27, Anastazjaaa, Dorotucha lubią tę wiadomość