Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj by chcial zebym przytyla ale tez jest kochany nie patrzy na rozstepy na pupie ktore cholera wie kiedy sie pojawily a ja nie moge sie z nimi pogodzic
Nie pozwala mi zrobic korekty uszu bo mowi ze kocha mnie taka jaka jestem i ciagle mnie opieprza jak biegne do niego i mowie o patrz tu mi wisi tam za malo tu nieladnie hahhaa
-
marta83 wrote:o biuscie kochana to nic mi nie mow bo ja tam nic praktycznie nie mialam za to teraz zaczynaja rosnac i nie moge sie na patrzec hehe jakbym pierwszy raz cycki widziala
-
matko dziewczyny.. nie wiecie co mowicie.. ja mam big cyce.. misecka C a nie raz i D i cholera tak mnie plery bola od tych dwoch cegiel ze masakra
-
Aniaaaaaaaa jestesssssss
jak faknie
I super. Lebek do gory i teraz mysl tylko o sobie i mezubawcie sie, kozystajcie, serduszkujcie kiedy i gdzie macie tylko ochote.. Za niedlugo wiosna a to sprzyja. Wszystko sie rodzi i budzi do zycia i u was tez tak bedzie. Macie siebie a to najwazniejsze bo razem sobie zawsze poradzicie
Dorotko Kochana ciesze sie ze w koncu kompetentny ginktory nie laduje prochow na potege
To teraz tylko trzymac kciuki
Aaaa jesli chodzi o termometr to najlepsza rzecz jaka ci mogl powiedziecwywal go w chu*** przez okno
U mnie ewidentnie to podzialalo
Konwalie ja tez tam widze kreseczke wiec juz gratuluje. Ale nam sie tu pieknie robi
Guniaczek witaj myszaale ci zazdroszcze nowego mieszkanka
urzadzanie, dekorowanie... Potem tylko twojego sciagaj i odpalajcie produkcje hahaha
ja juz sie wiosny nie moge doczekac az zaczniemy szukac dla nas domku/ mieszkanka
Nie pamietam juz ktora ten sernik piecze ale zabije wlasnoreczniedawac mi tu kawalek
ciezarnej sie nie odmawia
juz tesciowa mi smaka na poczki domowe narobila a teraz ten sernik
My Daria tez dzis po zakupachale udane jak nic
nakupowalam... Moj wybredny T tez kurtke kupil
Ale bylam juz tak padnieta ze na spozywke jutro jedziemy. Spalam ze 2 godz po zakupach i jak by mnie T nie pbudzil to bym pewnie do nocy spala
A jakie ciuszki dla bobasow widzialam.... O zgrozo:) juz bym kupowala
Sorry ze taki poemat ale dlugo mnie nie byloAnia_84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:Ale jest co pomietosic !
Jezu jak bym miala takie cycki to dzien i noc bym je tarmosila hahhaha
hehe i zawsze zal mi go budzic bo usypia z reka na mojch melonkach
a ja nawet nie moge sie obrucic
-
Paula55 wrote:Aniaaaaaaaa jestesssssss
jak faknie
I super. Lebek do gory i teraz mysl tylko o sobie i mezubawcie sie, kozystajcie, serduszkujcie kiedy i gdzie macie tylko ochote.. Za niedlugo wiosna a to sprzyja. Wszystko sie rodzi i budzi do zycia i u was tez tak bedzie. Macie siebie a to najwazniejsze bo razem sobie zawsze poradzicie
dzis poryczałam..ale doszłam do wniosku ze to nie pomozeco ma byc to bedzie.. a jak ja bede smutna to i moj M tez.. pozatym.. nie wygladam pociagajaco jak rycze..no chyba ze liczy sie chlipanie noskiem
Paula55, Madziuszka lubią tę wiadomość
-
Wariatki jestescie
Mi teraz cycki przynajmniej o jeden rozmiar uroslykiedys to prawie nie bylo co w b wlozyc a teraz c wydaje mi sie za male bedzie
hahaha. Szkoda ze po ciazy pewnie znow wroca do swojego rozmiaru
Ania i taka cie uwielbiam. Optymistycznakazdy ma prawo czasem poplakac
ale grunt to sie podniesc i walczyc
Muuuuua :*Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:No co ty Ania ! Chlipanie noskiem jest super sexy
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Paula spoko luzik masz kilka miesiecy pozniej karmienie
nie znikna tak szybko
mi sie podbało jak moj mi kiedys powiedzia.. ehh i bede musiał sie dzielic ssaniemmarta83 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:heheh.. wole chlipanie am nizej
Ania_84, marta83 lubią tę wiadomość
-
o tak ..
niech chlipie
hehe
wymyslimy im skrót FOB - Fantastyczna obsługa BułeczkiMadziuszka lubi tę wiadomość