Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hehehe...ja kocham zupy ale coś kurcze nie mam ochoty...w sumie nie wiem co bym zjadła...czasem tak mam, ze coś bym przegryzła ale jak dochodzi do skonkretyzowania to dooopa
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
konwalie86 wrote:cześc dziewczynki zerkam do Was bo mi tak jakoś..nijak...staramy się z małżą o kredyt hipoteczny i trochę nas to stresuje...ech
-
mieskzamy na swoim-mamy dom który trzeba wyremontować(sporo nakładów finansowych) chcemy zrobić rozdzielność majątkową żeby kredyt był tylko na jedno z nas...
-
konwalie86 wrote:mieskzamy na swoim-mamy dom który trzeba wyremontować(sporo nakładów finansowych) chcemy zrobić rozdzielność majątkową żeby kredyt był tylko na jedno z nas...
-
Anastazjaaa wrote:Uwielbiam mleko miksowane z bananami
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
ech stresuję się bo bez kasy ani rusz remontem...ja też nie lubię mleka...a z tego co pamiętam to banan z mlekiem nazywał się żabim mleczkiem:-)
-
konwalie86 wrote:ech stresuję się bo bez kasy ani rusz remontem...ja też nie lubię mleka...a z tego co pamiętam to banan z mlekiem nazywał się żabim mleczkiem:-)
-
Anastazjaaa wrote:Jedynie z pinacolada, z innym trunkim cyba niezbyt by było, Ooooo albo z malibu ummmm pycha....
-
uff.. nie no żadne mleko..
nawet z alko
wiecie my jak sobie podliczylismy ile bysmy musieli meic kasy zeby ogarnac ten dom.. to chyba lepiej by bylo go zburzyc i posawic od nowaAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Jejku ależ ten luty mi się ciągnie.... Brrrr.... Gdzie ta wiosna, no gdzie....