Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuszka wrote:My nie bedziemy mieli wesela a szkoda
jak zczelismy podliczac wszytskich to sie zrobilo wesele na 130os
ale nie załuje
oki dziewczynki zmykam do mezusia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja tylko na chwilke
Co do remontow domow.... Tak to zazwyczaj bywa ze jak sie nie kupi domu w stanie " do zamieszkania" to te remonty wychodza drozej niz wybudowanie nowego... Tez to sobie policzylismy i chcemy budowac domek w pl. Od poczatku do konca tak jak chcemy. Wyjdzie pewnie tyle co remontowanie starego....
A weselicho przed nami2015 r nalezy do nas
ja sobie nie wyobrazam nie miec bialej sukni, calej rodzinki w tym dniu z ktora bede bawic sie do rana.... I tak najblizszej rodziny uzbieralo nam sie ok 180 osob
Ale wiadomo co kto lubi
Lece spac. Do jutra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry. Pada. Dół mam. Dół w głowie dół na wykresie
wczoraj pół wieczoru przepłakałam. Ot tak bez powodu, albo... powodem było wszystko... ech.
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyAsia kochana wykres nic nie znaczy, jeszcze 2 dni i bedzie jasne,, nie doluj sie kochana prosze.. Chyba ze to tak Ci hormony buzuja to jestes usprawiedliwiona..
Pogoda dolujaca to fakt..
Ja musze do lekarza isc ok 10 zeby moje l4 zakonczyc, a cholernie mi sie nie chce :p -
A nie wiem co mi jest, pewnie PMS. Standard. Hustawki nastroju. sama nie wiem czego chce tylko J. obrywa non stop. U Ciebie też taka pogoda? brrrr z łóżka się nie chce wstać, a jutro teściowa wpada i warto by było pokazać że sobie radzę jako Pani domu i dbam o ukochanego synaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
A jak tam planowanie podróży? znalazłaś coś? euro spada ale ja czekam jeszcze z noclegiem...LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Kochane, dajcie mi jakiegoś KOPA. tak siedzę i rozmyślam, że bardzo dużo w życiu zaprzepaściłam. Kiedyś moją pasją było rysowanie... od dawna nie sięgnęłam do tego. zabrakło wiary w siebie, chęci... ech.
tak mnie wzięło na nostalgie. zajrzałam na moją starą stronę i takie mi się wspomnienia uruchomiły
http://dardillon.grafika.art.pl/LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają