Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsia swietne rysunki! Wow
Wiesz, to ze kiedys lubilas, teraz juz ochoty miec nie musisz.. Masz widac gorszy okres, ale uwierz wiekszosc osob ma taki teraz, okropna pogoda i dobija..
Ja nic nie szukalam, jednak do paryza nie polecimy, to za daleko zebym tak wyruszala.. Moze praga, albo gdzies indziej.. Musimy pomyslec -
nick nieaktualny
-
hej kobitki!!
ja dopieró do pracy przyszłamnie wytrzymałam i poszłam dzis na bete i progesteron, jutro wynik i w czwartek powtórka aaa!!!
co za doły Aniu Słońce nie płakusiaj
Daria daj znac po lakarzu
a reszta co spi?????????????????Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelinka dobrze ze zrobilas te badania
Ja do lekarza ide tylko moje l4 zakonczyc, bo tu zawsze dawaja otwarte czyli na ile sie chce.. A jutro planuje isc do pracy, mozliwe ze na jeden dzien tylko :p
Olga czekamy z Toba i trzymamy kciukasyEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Mam supeł na żołądku i gulę w gardle i nogi z waty..... i chyba z tego wszystkiego dzisiaj tendencja spadkowa temperatury
bidulko :* do 12 maja dzwonic??? jeszcze troszkę dasz rade
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.. mam Was sporo do nadrobienia.. ale ostatnio mam jaki beznadziejny czas.. Mam do Was pytanie , czy któraś z Was ma może problemy z tarczycą? I jeśli tak to czy przed badaniami co wskazywalo u was na to ze to może być tarczyca? Pytam bo od jakiegoś czasu mierze sobie ciśnienie i ogolnie mam dość niskie czasem nawet np. 96/58 ae ogolnie to cos lekko ponad 100 na 60 ale nie to mnie martwi tylko tętno, powinno być do 80 a ja przeważnie zawsze mam około 100, dziś np.,. 106 a czasem nawet 112..i w sumie nie przejmowałam się tym ale mojamamuska pracuje w takim domu pomocy społecznej ze starszymi osobami i zapytala koleżanki pielęgniarki i ona jej powiedziała żeby isc do lekarza bo wysoki puls może być powodem problemów z tarczyca..;/ i traz zacznam sobie wszystko kojarzyć ze to ze wstaje i znowu jestem zmeczona caly dzień nic się nie che tylko lezec, czesot boli glowa, czasem nawet zawroty, ten wysoki puls i do tego meeega sucha skóra , szczegolnie na twarzy jak zrobie makijaż to szlag mnie trafia jak pod fluidem widać płaty łuszczącej się skóry, w tym tyg chyba pojde już do tego lekarza, tylko tak wpadłam was zapytać czy jeśli któraś ma do czynienia z tarczycą to czy miała podobne objawy?
Z góry dzięki..
A teraz pasuje Was nadrobić, doczytałam tylko że Olga czekasz na telefon więc trzymam kciuki musi być dobrze -
nick nieaktualny
-
Właśnie doczytałam że ktoś tutaj planuje weselicho..
Nasze wesele było na około 130 osob miało być 180 ale az tyle nam odmowilo.. wyniolo nas ponad 40 tys.;/
Piosenka na pierwszy taniec "Jeszcze raz pozwolił los" stara piosenka ale b. ładna.
Jeśli chodzi o suknie.. Mam suknie nową kupowana przezemnie.. kosztowalo dokładnie 3780 zł w salonie, jeśli któraś byłaby chętna kupić nie ma sprawy mogę sprzedać za 700 zł , jestem szczera i powiem Wam że całe wesele byłam na wysokich szpilkach pomimo że miałam baletki na przebranie bo tak mi było szkoda żeby suknia się nie zniszczyłą a nawet nie zbrudziła. i tak do rana dotrwałam na szpilkach a suknia w ogóle nie miała żadnych zniszczeń , prawie wogóe nei była brudna ale oddałam ja do pralni zapłaciłam 200 zł i teraz jest jak nowa nawet byłam w salonie pytac czy jej nie przyjmą spowrotem bo naprawdę nie ma na niej żadnego śladu używania..Jeśli któraś z Was jest na kupnie sukni a chciałaby taką to zonaczcie sobie cos tam na fb jest chyba zdjęć w tej sukni a jak któraś będzie bardziej zainteresowana to poesle wiecej fotek. -
Czesc dziewczynki
jestem juz jestem
ale u mnie dopiero po 8 wiec nie krzykac
Ja mam problemy z tarczyca.
Gdyby nie to se dlugo staralismy sie o dzidzie to nawet oewńie badan bym nie zrobila. A tu poszlam zrobic tsh i bylo bardzo wysokie...
Przed tym tak jak mowie... Nie mialam jakis mega objawow. Fakt czasem podsypialam popoludniami ale to tlumaczylam sobie ze poprostu bardzo wczesnie wstaje i ciezko pracuje. Co do skory... Ja mam mieszana ćere. Troche sie przesusza i troche jest tlustawa wiec ro tez nie byl wyznacznik. A co do cisnienia,... Cale zycie mam bardzo niskie. U mnie 80/60 to norma. A puls roznie. Czasem w normie czasem poswyzszony....
Idz zrob sobie na poczatek tsh. A jak wyjdzie cos nie tak to reszte diagnostyki czyli ft4 usg itd... O do endoEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ja Kochana jestem przed weselem
My na liscie mamy 200 os ale mysle ze tak w 180-170 se zamkniemy
Za sale i wodke placa moi i mojego .t rodzice bo sami bardzo chcieli. Wiec klucic sie nie bedziemy.
Cala reszta placimy sobie my. Czyli fotografa, kamerzystow, zespol, samochod, stroje itd....
Co do sukni... Ja bede szylamusze miec idealnie dopasowana i co do szczegoly taka jaka sobie wymarzylam
wiec kupno w salonie ani tym bardziej od kogos nie wchodzi w gre
ale dziekuje za propozycje
Eweloka84 lubi tę wiadomość