X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia swietne rysunki! Wow :)
    Wiesz, to ze kiedys lubilas, teraz juz ochoty miec nie musisz.. Masz widac gorszy okres, ale uwierz wiekszosc osob ma taki teraz, okropna pogoda i dobija..

Ja nic nie szukalam, jednak do paryza nie polecimy, to za daleko zebym tak wyruszala.. Moze praga, albo gdzies indziej.. Musimy pomyslec

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............. niech już zadzwonią!! denerwuję się bardziej niż przed tą całą rozmową.......

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobitki!!
    ja dopieró do pracy przyszłam :P nie wytrzymałam i poszłam dzis na bete i progesteron, jutro wynik i w czwartek powtórka aaa!!!
    co za doły Aniu Słońce nie płakusiaj <3
    Daria daj znac po lakarzu :D
    a reszta co spi?????????????????

Ania_84 lubi tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Hej... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............. niech już zadzwonią!! denerwuję się bardziej niż przed tą całą rozmową.......
    Kochana wdech-wydech :*

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka dobrze ze zrobilas te badania :)
    Ja do lekarza ide tylko moje l4 zakonczyc, bo tu zawsze dawaja otwarte czyli na ile sie chce.. A jutro planuje isc do pracy, mozliwe ze na jeden dzien tylko :p

Olga czekamy z Toba i trzymamy kciukasy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asieńko główka do góry. Chociaż dobrze cię rozumiem bo i ja mam jakiś gorszy okres ostatnio :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 08:45

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i co powiecie moje drogie?

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam supeł na żołądku i gulę w gardle i nogi z waty..... i chyba z tego wszystkiego dzisiaj tendencja spadkowa temperatury

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Mam supeł na żołądku i gulę w gardle i nogi z waty..... i chyba z tego wszystkiego dzisiaj tendencja spadkowa temperatury
    czyli krótko mówiąc "MEGA STRESSS" :) bidulko :* do 12 maja dzwonic??? jeszcze troszkę dasz rade

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poprosiłam, żeby do 12 bo powiedziałam, że do 12 jestem dostępna pod telefonem..... o 12 pracę zaczynam dzisiaj więc dlatego....

mega mega mega stresssssss...... chociaż czuję że nic z tego.....

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz Ty nie kracz!!

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ty nie krzycz! :P

• Stokrotka21 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.. mam Was sporo do nadrobienia.. ale ostatnio mam jaki beznadziejny czas.. Mam do Was pytanie , czy któraś z Was ma może problemy z tarczycą? I jeśli tak to czy przed badaniami co wskazywalo u was na to ze to może być tarczyca? Pytam bo od jakiegoś czasu mierze sobie ciśnienie i ogolnie mam dość niskie czasem nawet np. 96/58 ae ogolnie to cos lekko ponad 100 na 60 ale nie to mnie martwi tylko tętno, powinno być do 80 a ja przeważnie zawsze mam około 100, dziś np.,. 106 a czasem nawet 112..i w sumie nie przejmowałam się tym ale mojamamuska pracuje w takim domu pomocy społecznej ze starszymi osobami i zapytala koleżanki pielęgniarki i ona jej powiedziała żeby isc do lekarza bo wysoki puls może być powodem problemów z tarczyca..;/ i traz zacznam sobie wszystko kojarzyć ze to ze wstaje i znowu jestem zmeczona caly dzień nic się nie che tylko lezec, czesot boli glowa, czasem nawet zawroty, ten wysoki puls i do tego meeega sucha skóra , szczegolnie na twarzy jak zrobie makijaż to szlag mnie trafia jak pod fluidem widać płaty łuszczącej się skóry, w tym tyg chyba pojde już do tego lekarza, tylko tak wpadłam was zapytać czy jeśli któraś ma do czynienia z tarczycą to czy miała podobne objawy?

Z góry dzięki..

A teraz pasuje Was nadrobić, doczytałam tylko że Olga czekasz na telefon więc trzymam kciuki musi być dobrze :)

f2w3rjjg5apekm56.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze!! bo widze, że tak Cie stres opętał :P

Czarnula87 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka ja nie wiem wiec nie pomogę :*

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też niestety nie pomogę :(

• Stokrotka21 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie doczytałam że ktoś tutaj planuje weselicho..

Nasze wesele było na około 130 osob miało być 180 ale az tyle nam odmowilo.. wyniolo nas ponad 40 tys.;/

Piosenka na pierwszy taniec "Jeszcze raz pozwolił los" stara piosenka ale b. ładna.

Jeśli chodzi o suknie.. Mam suknie nową kupowana przezemnie.. kosztowalo dokładnie 3780 zł w salonie, jeśli któraś byłaby chętna kupić nie ma sprawy mogę sprzedać za 700 zł , jestem szczera i powiem Wam że całe wesele byłam na wysokich szpilkach pomimo że miałam baletki na przebranie bo tak mi było szkoda żeby suknia się nie zniszczyłą a nawet nie zbrudziła. i tak do rana dotrwałam na szpilkach a suknia w ogóle nie miała żadnych zniszczeń , prawie wogóe nei była brudna ale oddałam ja do pralni zapłaciłam 200 zł i teraz jest jak nowa nawet byłam w salonie pytac czy jej nie przyjmą spowrotem bo naprawdę nie ma na niej żadnego śladu używania..Jeśli któraś z Was jest na kupnie sukni a chciałaby taką to zonaczcie sobie cos tam na fb jest chyba zdjęć w tej sukni a jak któraś będzie bardziej zainteresowana to poesle wiecej fotek.

f2w3rjjg5apekm56.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki :) jestem juz jestem :) ale u mnie dopiero po 8 wiec nie krzykac :)

Ja mam problemy z tarczyca.
    Gdyby nie to se dlugo staralismy sie o dzidzie to nawet oewńie badan bym nie zrobila. A tu poszlam zrobic tsh i bylo bardzo wysokie...
    Przed tym tak jak mowie... Nie mialam jakis mega objawow. Fakt czasem podsypialam popoludniami ale to tlumaczylam sobie ze poprostu bardzo wczesnie wstaje i ciezko pracuje. Co do skory... Ja mam mieszana ćere. Troche sie przesusza i troche jest tlustawa wiec ro tez nie byl wyznacznik. A co do cisnienia,... Cale zycie mam bardzo niskie. U mnie 80/60 to norma. A puls roznie. Czasem w normie czasem poswyzszony....
    Idz zrob sobie na poczatek tsh. A jak wyjdzie cos nie tak to reszte diagnostyki czyli ft4 usg itd... O do endo :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Kochana jestem przed weselem :)
    My na liscie mamy 200 os ale mysle ze tak w 180-170 se zamkniemy :)
    Za sale i wodke placa moi i mojego .t rodzice bo sami bardzo chcieli. Wiec klucic sie nie bedziemy.
    Cala reszta placimy sobie my. Czyli fotografa, kamerzystow, zespol, samochod, stroje itd....

Co do sukni... Ja bede szyla :) musze miec idealnie dopasowana i co do szczegoly taka jaka sobie wymarzylam :) wiec kupno w salonie ani tym bardziej od kogos nie wchodzi w gre :) ale dziekuje za propozycje :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• konwalie86 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry wszystkim...uspokoiłam się bo tempka podskoczyła uff...a co u Was?

<pamiętaj, że dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia>
    ten przystojniak po lewej to mój Jaś :-)
    eiktd5qpodukqm4y.png
‹‹ 781 782 783 784 785 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ