X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia swietne rysunki! Wow :)
    Wiesz, to ze kiedys lubilas, teraz juz ochoty miec nie musisz.. Masz widac gorszy okres, ale uwierz wiekszosc osob ma taki teraz, okropna pogoda i dobija..

Ja nic nie szukalam, jednak do paryza nie polecimy, to za daleko zebym tak wyruszala.. Moze praga, albo gdzies indziej.. Musimy pomyslec

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............. niech już zadzwonią!! denerwuję się bardziej niż przed tą całą rozmową.......

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobitki!!
    ja dopieró do pracy przyszłam :P nie wytrzymałam i poszłam dzis na bete i progesteron, jutro wynik i w czwartek powtórka aaa!!!
    co za doły Aniu Słońce nie płakusiaj <3
    Daria daj znac po lakarzu :D
    a reszta co spi?????????????????

Ania_84 lubi tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Hej... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............. niech już zadzwonią!! denerwuję się bardziej niż przed tą całą rozmową.......
    Kochana wdech-wydech :*

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka dobrze ze zrobilas te badania :)
    Ja do lekarza ide tylko moje l4 zakonczyc, bo tu zawsze dawaja otwarte czyli na ile sie chce.. A jutro planuje isc do pracy, mozliwe ze na jeden dzien tylko :p

Olga czekamy z Toba i trzymamy kciukasy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asieńko główka do góry. Chociaż dobrze cię rozumiem bo i ja mam jakiś gorszy okres ostatnio :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 08:45

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i co powiecie moje drogie?

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam supeł na żołądku i gulę w gardle i nogi z waty..... i chyba z tego wszystkiego dzisiaj tendencja spadkowa temperatury

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Mam supeł na żołądku i gulę w gardle i nogi z waty..... i chyba z tego wszystkiego dzisiaj tendencja spadkowa temperatury
    czyli krótko mówiąc "MEGA STRESSS" :) bidulko :* do 12 maja dzwonic??? jeszcze troszkę dasz rade

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poprosiłam, żeby do 12 bo powiedziałam, że do 12 jestem dostępna pod telefonem..... o 12 pracę zaczynam dzisiaj więc dlatego....

mega mega mega stresssssss...... chociaż czuję że nic z tego.....

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz Ty nie kracz!!

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ty nie krzycz! :P

• Stokrotka21 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.. mam Was sporo do nadrobienia.. ale ostatnio mam jaki beznadziejny czas.. Mam do Was pytanie , czy któraś z Was ma może problemy z tarczycą? I jeśli tak to czy przed badaniami co wskazywalo u was na to ze to może być tarczyca? Pytam bo od jakiegoś czasu mierze sobie ciśnienie i ogolnie mam dość niskie czasem nawet np. 96/58 ae ogolnie to cos lekko ponad 100 na 60 ale nie to mnie martwi tylko tętno, powinno być do 80 a ja przeważnie zawsze mam około 100, dziś np.,. 106 a czasem nawet 112..i w sumie nie przejmowałam się tym ale mojamamuska pracuje w takim domu pomocy społecznej ze starszymi osobami i zapytala koleżanki pielęgniarki i ona jej powiedziała żeby isc do lekarza bo wysoki puls może być powodem problemów z tarczyca..;/ i traz zacznam sobie wszystko kojarzyć ze to ze wstaje i znowu jestem zmeczona caly dzień nic się nie che tylko lezec, czesot boli glowa, czasem nawet zawroty, ten wysoki puls i do tego meeega sucha skóra , szczegolnie na twarzy jak zrobie makijaż to szlag mnie trafia jak pod fluidem widać płaty łuszczącej się skóry, w tym tyg chyba pojde już do tego lekarza, tylko tak wpadłam was zapytać czy jeśli któraś ma do czynienia z tarczycą to czy miała podobne objawy?

Z góry dzięki..

A teraz pasuje Was nadrobić, doczytałam tylko że Olga czekasz na telefon więc trzymam kciuki musi być dobrze :)

f2w3rjjg5apekm56.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze!! bo widze, że tak Cie stres opętał :P

Czarnula87 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka ja nie wiem wiec nie pomogę :*

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też niestety nie pomogę :(

• Stokrotka21 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie doczytałam że ktoś tutaj planuje weselicho..

Nasze wesele było na około 130 osob miało być 180 ale az tyle nam odmowilo.. wyniolo nas ponad 40 tys.;/

Piosenka na pierwszy taniec "Jeszcze raz pozwolił los" stara piosenka ale b. ładna.

Jeśli chodzi o suknie.. Mam suknie nową kupowana przezemnie.. kosztowalo dokładnie 3780 zł w salonie, jeśli któraś byłaby chętna kupić nie ma sprawy mogę sprzedać za 700 zł , jestem szczera i powiem Wam że całe wesele byłam na wysokich szpilkach pomimo że miałam baletki na przebranie bo tak mi było szkoda żeby suknia się nie zniszczyłą a nawet nie zbrudziła. i tak do rana dotrwałam na szpilkach a suknia w ogóle nie miała żadnych zniszczeń , prawie wogóe nei była brudna ale oddałam ja do pralni zapłaciłam 200 zł i teraz jest jak nowa nawet byłam w salonie pytac czy jej nie przyjmą spowrotem bo naprawdę nie ma na niej żadnego śladu używania..Jeśli któraś z Was jest na kupnie sukni a chciałaby taką to zonaczcie sobie cos tam na fb jest chyba zdjęć w tej sukni a jak któraś będzie bardziej zainteresowana to poesle wiecej fotek.

f2w3rjjg5apekm56.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki :) jestem juz jestem :) ale u mnie dopiero po 8 wiec nie krzykac :)

Ja mam problemy z tarczyca.
    Gdyby nie to se dlugo staralismy sie o dzidzie to nawet oewńie badan bym nie zrobila. A tu poszlam zrobic tsh i bylo bardzo wysokie...
    Przed tym tak jak mowie... Nie mialam jakis mega objawow. Fakt czasem podsypialam popoludniami ale to tlumaczylam sobie ze poprostu bardzo wczesnie wstaje i ciezko pracuje. Co do skory... Ja mam mieszana ćere. Troche sie przesusza i troche jest tlustawa wiec ro tez nie byl wyznacznik. A co do cisnienia,... Cale zycie mam bardzo niskie. U mnie 80/60 to norma. A puls roznie. Czasem w normie czasem poswyzszony....
    Idz zrob sobie na poczatek tsh. A jak wyjdzie cos nie tak to reszte diagnostyki czyli ft4 usg itd... O do endo :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Kochana jestem przed weselem :)
    My na liscie mamy 200 os ale mysle ze tak w 180-170 se zamkniemy :)
    Za sale i wodke placa moi i mojego .t rodzice bo sami bardzo chcieli. Wiec klucic sie nie bedziemy.
    Cala reszta placimy sobie my. Czyli fotografa, kamerzystow, zespol, samochod, stroje itd....

Co do sukni... Ja bede szyla :) musze miec idealnie dopasowana i co do szczegoly taka jaka sobie wymarzylam :) wiec kupno w salonie ani tym bardziej od kogos nie wchodzi w gre :) ale dziekuje za propozycje :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• konwalie86 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry wszystkim...uspokoiłam się bo tempka podskoczyła uff...a co u Was?

<pamiętaj, że dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia>
    ten przystojniak po lewej to mój Jaś :-)
    eiktd5qpodukqm4y.png
‹‹ 781 782 783 784 785 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ