X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    ja przejmę od Ciebie z miłą chęcia!! ;) wczoraj było mi niedobrze 30 min huraaaa i zmiałam zgage :D ale to chyba po mielonym z musztrada :P
    Ojj Ewelcia to maluch sie rozpycha pełna para :D

Eweloka84 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Ojj Ewelcia to maluch sie rozpycha pełna para :D
    oby, oby :D

Ania_84 lubi tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Probowalam juz wszystkiego :(
    Przedtem mialam mdlosci i moze ze dwa razy wymiotowalam. A teraz od razu kibel :( aniu nie chce szczegolow zdradżac ale to co wkladam ostatnie do zoladka przed wizyta w wc laduje tam z takim impetem ze o malo klopa nie rozwali haha :)

Ewela ja ci oddam wszystko. Wymioty, bole glowy, bol plecow po 8 godz stania w pracy :) chcesz cos jeszcze Kochana??? W gratisie dozuce haha :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejj a Olga co ucichla???? Dzwonia kurka do niej czy nie?!!!! :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLGAAA!!!!!!!!!!

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Probowalam juz wszystkiego :(
    Przedtem mialam mdlosci i moze ze dwa razy wymiotowalam. A teraz od razu kibel :( aniu nie chce szczegolow zdradżac ale to co wkladam ostatnie do zoladka przed wizyta w wc laduje tam z takim impetem ze o malo klopa nie rozwali haha :)

Ewela ja ci oddam wszystko. Wymioty, bole glowy, bol plecow po 8 godz stania w pracy :) chcesz cos jeszcze Kochana??? W gratisie dozuce haha :)
    wymioty dawaj :P bóle pleców ma swoje hahahaha

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    oby, oby :D
    Na pewno :)
    włąsnie gadałam z siostra moja :)
    pyta sie czemu ciotka nie odwiedza malucha.. i poryczalam sie jej do tel nie wytrzymałam..i wszytsko opowiedzialam.. powiedziala zebym sie nie martwila ze nawet jesli cos jest nie tak to cos zdziałamy- druga siostra jest lekarzem w szczecinie mowi ze jak wyjda zle wyniki to pogaamy z nia moze podpowie i polecila mi klinike w Kielcahc ktora ma refundowane in vitro.. razem z nia rodzila dziewczyna ktora tam sie poddala in vitro :) a pozniej zaszła w naturalna ciaze :) ale na koniec powiedziala ze rozumie mnie teraz.. ale zebysmy sie nie zamykali sami bo nie ma to sensu i ze rodzina trzyma sie w kupie i zawsze cos sie wymysli .. :) poprosilam ja zeby naarazie nie wspominala przy M o tymbo nie wiem jak on by sie czul.. choc raczej nie mialby nic przeciwko ale mi mo wszytsko moze nie poiwnnam jej o tym mowic ale nie wytrzymałam musialam miec osobe ktora wiem ze jak cos to nam pomoze .. obiecałam ze przyjdziemy do nich w weekend.. w sumie to strasznie mnie ciagnie zeby ich odwiedzic mały ma juz 2 miesiace.. ale przynajemnij my juz nie chodzimy zasmarkani :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj Paula.. mam nadzieje ze sie juz niedługo to wszytsko uspokoi :)

podobno meczy tak do 12 tyg chyba góra :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 10:16

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, wracając do tematu wesel, ja też bym bardzo chciała ale finansowo nie damy rady u nas w Łodzi to jest ok 130-200 zł za talerzyk - w takiej sali jak mnie by interesowała to 170 ;/ Moja mama na rencie i dorabia tak samo tata mojego K a jego mama jest szwaczką tak więc nikt nam nie pomoże a sami nie uzbieramy. Mogliśmy wybrać odkładamy na auto, dziecko i mini remont u mnie albo wesele . Wybraliśmy to pierwsze :)Myśleliśmy żeby mój tata nam pomógł ale on pracując w Holandii ma wielki problem z wysłaniem mi 600 zł alimentów i uważa że alimenty go zwalniają z jakiejkolwiek pomocy ;/ ;/ ;/ Co do remontu, robiliśmy teraz łazienkę i kibelek w zwykłym 64m mieszkaniu w wieżowcu i pochłonęło to koło 20 tyś !!! A teraz jeszcze przed nami przedpokój i sypialnia mamy, odświeżyliśmy kuchnie i nasz pokój będziemy musieli odświeżyć. Remonty to jest masssakra. U mnie dzisiaj dobrze, nawet bardzo :) Nastrój lepszy mam ! :D

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny możecie mnie z j e b a ć jak łysą kobyłę. Nie dałam rady :( no po prostu nie wytrzymałam... :(

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    Dziewczyny możecie mnie z j e b a ć jak łysą kobyłę. Nie dałam rady :( no po prostu nie wytrzymałam... :(
    nooo nie mow ze testa robilas???!!! :O

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    Test ? O.o

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek..gadaj co wiesz :P
    jak robilas test nie z I moczu to zara ci kopacza zasadzimy :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że piszecie o weselach. Ja mam troszkę odmienne zdanie (jak zawsze) i uważam, że wydawanie kasy po to by inni pojedli i pobawili się jest dla mnie mało rozsądne - delikatnie mówiąc. I takie wydarzenie wolałabym uczcić w inny sposób, np. jakaś magiczna podróż daleka, albo jak wymyślił ostatnio mój J. podróż dookoła świata - znalazł jakąś mega ofertę za uwaga ok. 4000zł loty + noclegi. Ale to moje zdanie, po prostu uważam, że ludzie zjedzą, pobawią się i po temacie, a taka podróż zostanie na całe życie. Oczywiście pewnie wesele także się wspomina, niemniej jednak we mnie jakiś cholerny praktycyzm się pojawia. Być moze za dużo wesel w życiu organizowałam i stąd takie podejście, chociaż jak sięgam pamięcią do swojej 18stki to wybrałam podróż do Grecji z moim już EX :)

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziusz, Ania, tak Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :( jestem żałosna
    zrobiłam dwa owu i pepino 10.
    Owu - dwie kreski, choć ta jedna słabawa. ale widoczna
    Pepino - nic. K U R W A nic, ani cienia.....

jezu jak ja nienawidzę czekać. zawsze ze wszystkim tak mam. To mnie gubi.ale znowu tak jak poprzednio intuicja moja mówi, nic z tego.

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuszka..u nas nie powiem sporo nam pomogli rodzice ale prawie wsyztsko im oddalismy po weselu :) sami tak zdecydowalismy choc rodzice nie chcieli za to rodzice te pieniazki przechowuja i jak nam cos potrzeba to podejrzewam ze nam wtedy z nich daja :) bo juz sporo od nich dostalismy :)

golnie "nasz" dom - bo de fakto nie jest nasz.. był budowany jakies 60 lat temu jak nie wiecej :) kanalizacja..to jedno wielkie bagno.. elektryka to samo..komin do poprawki.. piec do wymiany.. długggaa lista.. grzyb o usuniecia, okna zle osadzone.. po prostu jedna wilka skarbonka..moja siosra rchitekt jak weszla do tego domu to sie za głowe złapała.. i powiedziala mi jedno..Ania jelsi wiazecie z tym domem przyszłosc to rdze wam zburzcie go i postawcie od nowa :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka spokojnie :D jestem, śniadanko jadłam..... niestety jeszcze nie dzwonili :/ podejrzewam, że dupki żołędne zadzownią jak już będę w pracy i nie będę mogła odebrać :/

Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    Madziusz, Ania, tak Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :( jestem żałosna
    zrobiłam dwa owu i pepino 10.
    Owu - dwie kreski, choć ta jedna słabawa. ale widoczna
    Pepino - nic. K U R W A nic, ani cienia.....

jezu jak ja nienawidzę czekać. zawsze ze wszystkim tak mam. To mnie gubi.ale znowu tak jak poprzednio intuicja moja mówi, nic z tego.
    Wiec nalezy ci sie klaps;P

Spokojnie..jeszcze ni straconego..zaspokoiłas juz ciekawosc i mam nadzieje ze nie masz juz zadnych estow pod reka to teraz grzecznie czekaj :)
    bo jedyne co to mzoesz sie milo zaskoczyc :) juz zobaczylas I kreske wiec juz gorzej byc nie moze co nie ??
    wiem ze to nie jest nic przyjemnego.. ale jesli nie teraz to na ewno sie uda zobaczysz :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety ale mam testy :) ale poprosze o solidne lanie. Nie wiem musze coś robić, wiedziałam, że tak będzie. najpierw utrata pracy a teraz dostaje do głowy. świruje. sfiksuje. I zobaczycie mnie w kaftanie

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Madziuszka..u nas nie powiem sporo nam pomogli rodzice ale prawie wsyztsko im oddalismy po weselu :) sami tak zdecydowalismy choc rodzice nie chcieli za to rodzice te pieniazki przechowuja i jak nam cos potrzeba to podejrzewam ze nam wtedy z nich daja :) bo juz sporo od nich dostalismy :)

golnie "nasz" dom - bo de fakto nie jest nasz.. był budowany jakies 60 lat temu jak nie wiecej :) kanalizacja..to jedno wielkie bagno.. elektryka to samo..komin do poprawki.. piec do wymiany.. długggaa lista.. grzyb o usuniecia, okna zle osadzone.. po prostu jedna wilka skarbonka..moja siosra rchitekt jak weszla do tego domu to sie za głowe złapała.. i powiedziala mi jedno..Ania jelsi wiazecie z tym domem przyszłosc to rdze wam zburzcie go i postawcie od nowa :D
    No my już mamy w całym mieszkaniu elektryke nową , hydraulika też nowa, jedno okno mamy do wymiany... A teraz zamiast robić wesele na autko polujemy bo poprzednie rozwaliliśmy w stłuczce...

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
‹‹ 783 784 785 786 787 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ